Nivel: Membru
Inregistrat: 12/23/2006 Mesaje: 35
| ma ajuta va rog si pe mine cineva cu indicatii pt ca sa tricotez o fusta? de ubde o incep: de sussau de jos?si cum inmultesc pt solduri?cam cat?sa-mi fac un tipar?sa masor?si as dori si modele daca aveti. va rog! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| eveline, sa inteleg ca desi esti incepatoare vrei sa te arunci la fuste? |
|
| sunt doar nou intrata in club, nu incepatoare la tricotat. doar ca pana acum am tricotat doar bluze,pulovere. si nu am incercat sa tricotez o fusta.speram totusi niste indicatii... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| A, scuze,eu nu stiu ca fac doar pt bebelusi.ma bagam si eu in vorba Poate fetele vin cu ceva idei |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Eveline, vrei o fustita tricotata pentru tine sau de copii?
Eu am lucrat pana acum un singur model de fusta, pentru fetita mea, pentru serbarea de Craciun si arata cam asa:
Daca iti place modelul, pot sa iti spun cum l-am facut. |
|
| multumesc pt intrebare adriana vreau o fusta pt mine si eu sunt o fetita cam de 28 der ani... |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=2675&p=1
Eveline, aici este topicul cu fuste tricotate...si, bine ai venit! |
|
| multumesc de primire si raspuns misha.dar acolo am vazut 2, 3 modele... chiar nu-i place nimanui sa faca si fuste??????? as vrea si eu sa se discute mai mult pe tema asta si mai multe modele! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| daca tot ai zis mie chiar nu mi place sa fac fuste sunt " prea plictisitoare" , cel mult as face pentru copii ca unde mai pui ca nu- s chiar asa subtire si s-ar intinde peste tot tricotul oricum daca gasesc ceva te anunt |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ei, depinde mult de model si de material, nu toate se fac urate, dar da, sunt de acord ca s-ar putea ca in final sa coste destul de mult, pentru ca intra mult material la o fusta de dama, si atunci sa preferi sa le iei de gata.
Tin minte ca eu am avut o multime de fustite tricotate de bunica mea si care s-au pastrat excelent incat pot sa i le dau si lui Alice. La fel si rochite. |
|
| lori eu astept cateva idei si indicatii... pana mi le postati voi o sa ma apuc de facut abdomene f.f.f. multe si exercitii pilates si aerobic nici eu nu sunt prea subtire am intrat pe topic la dieta si am vazut exercitii recomandate de adriana si de alte fete.de azi ma apuc oricum fusta o sa fac f.f. frumoasa si mai stramta cu vreo un numar ,chiar un nr jumate sa zic ca sa ma impulsonez sa incap in ea.... si sa slabesc |
|
| da adriana dar si cand o sa o termin si o sa se vada ca e,sper eu,un model frumos si lucrat de mana.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eveline, bine ai venit! Pe topicul de fuste nu sint chiar 2-3 ci mai multe modele, numai eu am numarat vreo 8. Si daca nu esti incepatoare cu tricotatul, ar trebui sa te descurci cit de cit sa o lucrezi, chiar daca fusta nu are schema! |
|
| multumesc, ema am vazut.daca nu ma descurc la model pot sa te mai intreb si pe tine? cauti te rog si niste modele mai simple?eu am bluze destule la activ,dar tot timpul am lucrat dupa indicatii de la prietene sau din reviste cand am mai prins cate una... stiu modele,cum sa le zic :de baza??dar nu am ochiul format ca atunci cand vad un model sa stiu sa-l descifrez chiar tot si nu am experienta ta sau a altor fete la descifrat ma pot baza pe tine?ca vad ca esti experimentata. te rog
|
|
| scuze ema nu am vazut ca ai explicat si modelul de baza la fusta.clinurile nu mi se par greu de facut si nici modelul sa vad cum ma descurc la combinatia de culori as vrea sa imi iasa culorile aprox. ca cele din model. nu stiu daca am voie sa pun atatia pupici pe forum daca nu e voie o rog pe adriana sa ma atentioneze vorbeam de modelul pe care i l-ai explicat mishei merci ema pt atentionare
|
|
|