Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| mult spor in continuare ,iese super,...sa ne tii la curent |
|
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Este foarte mult de munca,dar cand o sa o termini, o sa fii tare mandra si invidiata !Succes si spor la lucru !
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| ral,sa ai spor,va fi superba la sfirsit. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Cam atat am pentru moment
Floricelele merg mai greu restul foarte repede pacat ca nu am mai mult timp pentru ea.
Scuzati calitatea pozelor sunt facute cu telefonul |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Ral ai lucrat destul de mult , felicitari , este minunata. de abia astept sa o vad terminata. |
|
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Frumoasa! Spor la lucru! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| M-am apucat si eu de o fustita. Pentru prietena mea. Patternul este Spic de grau, sau ceva de genul... Vreau sa-i fac si o floare de mac pe undeva. zaza_ attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| zaza_ wrote:M-am apucat si eu de o fustita. entru prietena mea. Patternul este Spic de grau, sau ceva de genul... Vreau sa-i fac si o floare de mac pe undeva.
Foarte interesanta !Succes ! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Foarte fain am vazut modelul nu demult, sa ai spor sa o vedem si gata1!!! |
|
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| zaza_ wrote:M-am apucat si eu de o fustita. Pentru prietena mea. Patternul este Spic de grau, sau ceva de genul... Vreau sa-i fac si o floare de mac pe undeva. wow nu am mai vazut modelul acesta...sa ai spor |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bravo !!! Vad ca inca mai lucrati cate ceva , e destul de pustiu pe aici . E drept ca spre rusinea mea nici eu nu am mai lucrat nimic . Vara parca nu prea am spor si am mai avut si alte proiecte in lucru .
E foarte frumoasa ! Felicitari pentru curajul de a te apuca de un asa proiect ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2013 Mesaje: 28
| ral wrote:Am gasit un model de fusta superb ral, nu stiu unde sa caut schema de la fusta, poti sa-mi spui mai exact, si scuza-ma daca te deranjez , sunt noua si nu ma descurc....deocamdata. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| aici ar fi ceva, eu dupa asta m-am orientat http://www.liveinternet.ru/users/nanina/post229076130/ |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2013 Mesaje: 28
|
Va multumesc fetelor pentru tot ce faceti pe acest site. Cu ajutorul vostru am facut o fusta...nu a iesit ea ca originalul dar mie-mi place la nebunie.Va urmaresc de mult timp dar n-am avut curajul sa ma bag in discutiile voastre.Va multumesc mult pentru tot si numai bine va doresc! Sa va arat si fusta....dar nu stiu sa pun poze. oanapapuc attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Super!!! Sa o porti sanatoasa! |
|
|