Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor, imi puteti spune cum se fac grupurile de picioaruse cuprinse in patrate?Eu am o banuiala ,dar vreau sa fiu sigura . mariana71 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariana sunt 4 picioruse duble inchise impreuna intrun singur ochi.adica faci primul piciorus dublu dar nul inchei,faci si al doilea tot asa neterminat si le ti pe croset si asa faci pina termini pe toate patru si la urma le inchei impreuna intrun ochi.sper ca e asa si daca e asa sper ca mai inteles. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Multumesc mult .Asa banuiam si eu. |
|
| bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi place prima poza |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am o fusta pana la genunchi si vreau sa-i crosetez o margine din acryl ca s-ar potrivi perfect -ce sugestii imi dati. Vreau sa vina asa mai larga jos.Pana la genunchi vine dreapta . |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Depinde cat de lunga vrei sa iese la final,oare n-ar merge terminatia fustei de la concurs, sau poate ceva sa iese in colturi....zic si eu. |
|

| Vreau sa fie maxi . Ma mai documentez sa vad ce-mi convine.Daca aveti poze cu idei abia le astept! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Vreau sa fie maxi . Ma mai documentez sa vad ce-mi convine.Daca aveti poze cu idei abia le astept!
Incearca doua trei randuri de "ananasi" |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Oana, fusta aceia ce s-a facut la concurs ? Cu mai mult volum se poate purta cu UGG-uri(binenteles daca e genul tau, eu am un stil mai nebun)
Sau mai am :

|
|

Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| ultima e superba, as face-o si eu |
|

| Fusta mea este din stofa si vreau s-o reconditionez . Am taiat-o pana la genunchi ca era lunga si acum ii crosetez marginea in model spic ca daca ma mai gandeam mult nu mai faceam nimic ,ci doar ma gandeam si cautam. Ral si mie imi place ultima e superba ! |
|
| ral frumoase fuste.mie imi place a doua bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| topic pentru imbolnaviri, mai alesla mine! nici nu stiu care imi place mai mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| de cand am vazut fusta 2 postata de ral si in alta parte ma gandesc numai la ea ,acum vad aici si alte frumuseti ,chiar ca ne imbolnavim |
|
|
|