Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am uitat sa precizez, simpla o vreau, lucrata toata cu picioruse duble. Ah, si mie imi place sa port fustele pe solduri in general, nu sa imi vina pana in talie Inca ceva...sunt destul de "dotata" la partea dorsala, deci...cred ca ar fi cazul sa incep sa inmultesc, nu? Cam la cate picioruse sa inmultesc (am 180 de picioruse acum)? Uff... |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Cati cm ai acum la cele 180 pic? si la cat trebuie sa ajungi peste solduri? Ca apoi facem o socoteala .. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Va puteti da seama daca fusta asta e tricotata sau crosetata ?
Mie imi pare crosetata, am si o schema dar nu imi dau seama cum se lucreaza, cred ca voi incerca sa vad ce iese diseara cand ajung acasa? Voi ce ziceti ? E usor modelul ?
|
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| E crosetata , e foarte frumos modelul si usor de facut . Sunt picioruse luate de 3 ori pe croseta si "torsade" ca la tricotat luate de 4 ori pe croseta |
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| I-am facut si eu o fustita la sora mea, caci azi e ziua ei florymarry attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| bire.anamaria wrote:marilum este superba . si aici o fusta "serioasa" super! oare ce fir ar trebui? as face si eu una pentru mine.
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alexandra, in ce stadiu esti cu fustita? Florymarry
Am gasit un link cu mai multe fuste, stiu ca multe au fost postate, dar pentru a fi impreuna, atasez link-ul http://www.liveinternet.ru/users/4709002/rubric/2801155/ |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| gagaritz wrote: am facut si eu o fusta pt o d-na ,,,! Acum am vazut fustita lucrata de tine.Felicitari este foarte frumoasa! Doua intrebari as vrea sa-ti adresez.Este transparenta (necesita jupa)? Ai folosit modelul zig-zag?
|
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| nu necesita jupa pt ca e groasa ..fir rosa parca a fost ...si da e modelul zig zag ..! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| gagaritz wrote:nu necesita jupa pt ca e groasa ..fir rosa parca a fost ...si da e modelul zig zag ..!
Multumesc mult esti o dulceata. Am sa incerc sa o fac si eu desi nu am facut niciodata fuste pt adulti si nici nu prea stiu la cate randuri sa cresc pt largime.Dar...in sfarsit sper sa ma descurc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2010 Mesaje: 1
| marmita wrote:Multumesc fetelor de aprecieri in numele soacrei. Abia astept si eu s-o termine, cred ca astazi merg la ea, sa vad ce a mai lucrat.
Nu am vazut fusta crosetata din frunze. Mia mi-a placut ff. mult ideea, as fi bucuroasa daca ne-ai arata.Te pup Csilla
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am pofta nebuna sa-mi fac fusta cu frunze,am nevoieee de ea!Oare cum se face,parca cineva a facut-o,nu stiti pe unde e? |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Era la unul din concursuri.....mi-a placut si mie. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si...prima frunza carla attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562