Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| cris22tyna wrote:Nu face nimeni si de vanzare ?! haide-ti mai fetelor imbracati si copilasii nepriceputelor
M-ai omorat, fac pe mine de ras. Mai fetelor cred ca suntem numai noi 3 pe forum si de aceea nu raspunde nimeni. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Prtea proasta e ca nu exista personal care sa administreze medicatia... nici macar cu "spaga"!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| cred ca ne-o luam cat de curand ..... noi suntem cam of topic
dau si spaga |
|

|
... sau or mai fi, dar rad de noi cum ne agitam... |
|

| kali wrote:
... sau or mai fi, dar rad de noi cum ne agitam...
macar sa nu ne agitam degeaba |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, daca imi iese rochita pentru nepotzica mea, promit solemn ca va fac! Gratis! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Mai fetelor daca pina in martie nu va apucati de crosetat/impletit am sa va fac eu o rochitica crosetata dar numai dupa model/tipar/diagrama ( in engleza sau franceza)si sa scrie ca e pentru 2 ani pe model sau cit vreti voi
apropo Mihaela, Kiki, Maria toate au zis ca nu stiu sa impleteasca si sa croseteze dar uitati-va la ele ce a iesit asa ca daca stiti cit de cit sa tineti crosetul si andrelele in mina incercati, dupa cum vedeti noi va ajutam |
|

| Kiki wrote:Fetelor, daca imi iese rochita pentru nepotzica mea, promit solemn ca va fac! Gratis!
haideeee Cris.... sar`na ca ne-ai raspuns, dar nu rade de noi
si in nici un fel nu e vorba de gratis, pe lumea asta nimic nu-i gratis....iar tu esti draguta si chiar muncesti |
|

| lori16ro wrote:Mai fetelor daca pina in martie nu va apucati de crosetat/impletit am sa va fac eu o rochitica crosetata dar numai dupa model/tipar/diagrama ( in engleza sau franceza)si sa scrie ca e pentru 2 ani pe model sau cit vreti voi
Eu nici o sansa sa ma apuc de crosetat.....in generala faceam lucru manual si mi-am infit croseta la incheietura mainii, vorbesc f serios, si mi s-a agatat de o vena de am ajuns la spital ..... asa ca eu nu mai incerc .... prefer sa cumpar de la voi ca nici talent nu am
Asa ca lori, daca poti mie poti sa-mi faci cand ai tu timp, platesc |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Nu rad, fata mea...Sper sa imi iasa! |
|

| Lori, deschide un curs de impletit pentru incepatoare si atunci poate prin vreun miracol o sa-mi iese si mie o bulendruta ca hainutza nu indraznesc sa o numesc.
Kiki, mult succes si felicitari pentru curaj. |
|

| Kiki, esti dulce ca intotdeauna. Oricum, astept cu interes rezultatul. Loriii, sigur nu ma apuc de impletit, pentru ca si acum mi se ia pielea de pe "buricul" degetului mijlociu de cand am facut caciulita. In plus nu am timp ( si nici curaj) sa ma apuc de asa proiect... |
|

| Nicoleta, curs de tricotat exista pe forum, trebuie doar sa cauti |
|

| kali wrote:Nicoleta, curs de tricotat exista pe forum, trebuie doar sa cauti
Serios? Waw, cate s-au intamplat cat am lipsit!
saru' mana de info! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nico, nici eu nu stiam sa tin andrelele. Dar cu ajutorul fetelor, carora le multumecs mult, si cu ajutorul cursurilor pentru incepatri , explicate mura'n gura, vointa sa ai , uite ca am facut si eu cate ceva. Mai improvizez, dar.... totul se invata pe parcurs. oricum , vin serile lungi de iarna si imi umplu si eu timpul cu folos. Spor. Eu incerc , sa vad ce se alege la final.
Uite aici http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=topics&f=194 deschide de la primul subiect de jos, in sus ! Sporrrr ! Sa vezi tu ce ii faci Alexandrei tinuta de Mos Craciun ! |
|
|