Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, vreau si eu un model de fustita pentru o fetita de 2 ani (cam slabuta - 10 kg). Dar ceva usor....ca nu ma pricep prea mult! |
|

| Nu stie nimeni? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Poate te incanta ideea asta, in loc de o fustita. E super mistooooo ! O sa ii fac si eu Mariei. Deocamdata ii fac un pulover asortat ! Ce zici ?
Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

| Faina! Buna idee! Sar'na mult!
Dar am o intrebare: partea de jos (fustita) este lucrata in continuarea partii de sus sau este lucrata separat si apoi cusuta? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Se poate face in ambele variante, kiki. Cred ca e mai usor sa o lucrezi direct, atasata de partea de sus, decat sa mai stai pe urma sa cosi. |
|

| Diana, nu stu sa fac partea aia creatza de jos si nici deschizatura aia in spate (cu nasturele)...Help! |
|
| Pentru deschizatura din spate e simplu, Kiki...imparti lucrul in doua si, cand ajungi la jumatate, te intorci, lucrezi numai prima jumatate(pe cealalta o poti trece pe alte andrele, ca sa nu te incurce) pana termini spatele. Apoi continui si cu cealalta jumatate. Pt partea de jos trebuie sa ridici ochiuri si vei lucra in sens invers, adica in sens opus fata de partea de sus. Ochiurile se ridica simplu, cu andreaua sau croseta, trecand cate un ochi prin ochiul deja lucrat (treci firul cu andreau prin el apoi il lasi pe andre). Ca sa iasa asa creata trebuie sa cresti foarte mult, la fiecare rand. Nu stiu sa-ti spun cat, numai daca o lucrez as sti sa-ti spun. Poate cineva care a lucrat sa-ti spuna mai clar. Poti sa faci o proba lucrand o rochita mai mica, ca pt papusi. |
|

| Cu deschizatura, am inteles. Multumesc frumos pentru clarificari! O sa vad eu cum iese pana la urma! |
|
| Cu placere, oricand ai nevoie de un sfat, te ajut!!! |
|

| Anaida wrote:Cu placere, oricand ai nevoie de un sfat, te ajut!!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E super rochita si de maare efect. Cred ca trebuie sa mai citesc de cateva ori mesajul Anaidei pentru a intelege cum e cu partea creata, dar pana ma apuc de lucru am timp berechet. Spor la lucru, Kiki. Sunt curioasa cum iese. Sa pui foto. |
|

| Sa vedem cand m-oi apuca...ca m-am apucat de atatea lucruri o data |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ca sa iasa partea creata de jos, eu as lua din fiecare ochi ( de la rochita jos) cite 2,3 ochi si apoi as lucra pe aceia. Oricum trebuie incercat! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu vin cu intrebare directa: Cine-mi impleteste contracost si mie o asa rochitica? Este superba dar cum eu nu stiu sa impletesc decat pe fatza si explicatiile Anaidei mi se par intr-o alta limba cred ca ar fi mai bine sa nu fortez mana destinului incepand sa impletesc. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ema wrote:Ca sa iasa partea creata de jos, eu as lua din fiecare ochi ( de la rochita jos) cite 2,3 ochi si apoi as lucra pe aceia. Oricum trebuie incercat! Eu am la o caciulita facuta o banda mai creata. Sunt luati cate 3 ochi si iese foarte bine.
|
|
|