|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Pentru ca tot sunt acum in cautare de firma pentru mobila de bucatarie la comanda, m-am gandit sa deschid un topic in care sa treceti cu ce furnizori ati lucrat si daca ii recomandati sau nu, ce v-a placut si ce nu din cum au lucrat, etc.
Deocamdata iau in calcul Komandor, Mavinni Mobili, Delta Studio...
Ca prima impresie, toti sunt foarte scumpi (e adevarat ca si eu caut ceva mai deosebit si mai durabil), toti vor 50% avans cand vin sa faca masuratorile sau la semnarea contractului si 50% inainte de livrare (deci cam dai toti banii, care nici nu sunt putini, si nu ai nimic livrat, nu mai zic si montat) si toti au termenul de executie de 4-6 saptamani...
Pentru o bucatarie ca a mea, cu 1 perete plin, de 3m latime pe 2,65 inaltime, 1 perete de 3 m cu geam de 1.40, si o insula de 1.75m, corpuri din MDF vopsit, blat quartz cu chiuveta incastrata, amortizoare Blum, fara manere, cu manere aparente, cu cuptor, plita, hota Teka, pretul e undeva la 6000 euro...
Destul de mult... chiar foarte mult as zice...
Ce furnizori seriosi mai stiti, care sa lucreze cu MDF si feronerie Blum si chestii mai de calitate? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...salutare...eu lucrez acum cu cei de la LEM'S...sunt foarte ok...nu stiu daca sunt si in Bucuresti...proiectezi totul cu ei...au respectat termenul de livrare...au facut curat dupa...mie mi-au facut mobila pentru mansarda(am pus poze la topicul cu mansarda)...acum imi fac mobila fetelor,un living,o garderoba...totul 4000 euro...succes... |
| Am optat pana la urma pntru Delta Studio. Astept mobila la sfarsitul lunii acesteia....
Sper sa iasa frumos....
Cam asa ar trebui sa iasa in final...
AdrianaC attached the following image(s):

|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| In LEM's am intrat si noi aseara si mi-a placut ce aveau .
Sa iasa cum va doriti Adriana |
| A sosit mobila ieri, insa bineinteles ca am avut peripetii...
In final, asa a iesit deocamdata...
Spun deocamdata pentru ca mai lipsesc niste piese pe care le asteptam, de asemenea plinta trebuia sa fie rosie nu alba si asteptam sa o inlocuiasca... hota au spart-o la montaj si trebuie sa aduca alta... si politele de la insula nu se potrivesc pentru ca nu au facut bine masuratorile...

In rest per ansamblu imi place ce a iesit, imi place materialul, culorile... tot... Sper sa se rezolve rapid si restul problemelor...
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Este frumoasa, sa o folositi cu sanatate! Cel mai mult imi place ca nu ai incorporat aragazul in mobila |

| Imi place ! De curiozitate pentru ca si noi o sa avem cam tot atata spatiu ... cat a costat cu totul ? E din material MDF ? |
| Este din MDF la fata (adica usi, fata sertare, laterale vizibile, fund corpuri suspendate) si carcasele corpurilor sunt din PAL alb.
Blatul - am ales un blat termorezistent de 4mm.
Inaltator blat - aluminiu (nu mai fac din material culoarea blatului).
Picurator in corpul suspendat de deasupra chiuvetei, corpuri jolly (2 mici de o parte si de alta a cuptorului si 1 mai mare, de 30cm, langa masina de spalat - prima usa din stanga).
Feronerie Blum, sisteme aventos HF la corpurile suspendate...
Hota Franke Maris FMA 905BK

Cuptor electric Bosch HBA43T360
Plita Bosch PPQ716B20E
Chiuveta Franke Maris MRG 611-L Nero fragranite
Baterie Franke Neptun Extractibil Monojet Crom-Negru
Polite pentru insula...
Cu totul a fost cam 6500 euro |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si mie imi plac culorile tare mult asortate asa impreuna dar ce ma innerveaza problemele astea pe care le-ai avut . Uf,nu inteleg cum nu stiu sa masoare corect ceva fiind firma de mobila si cum pot sa fiu asa de neatenti si sa sparga hota.Asta-i minimum de calitati care trebuie sa aiba o firma de mobila de bucatarie sau firma care monteaza !Sper sa-ti rezolve toate problemele creeate si sa ai grija ce gatesti da? numai mancarica dietetica da? |

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:Si mie imi plac culorile tare mult asortate asa impreuna dar ce ma innerveaza problemele astea pe care le-ai avut .  Uf,nu inteleg cum nu stiu sa masoare corect ceva fiind firma de mobila si cum pot sa fiu asa de neatenti si sa sparga hota. Asta-i minimum de calitati care trebuie sa aiba o firma de mobila de bucatarie sau firma care monteaza !Sper sa-ti rezolve toate problemele creeate si sa ai grija ce gatesti da?  ...
Subscriu. Sper sa se rezolve toate problemele in scurt timp. Mobila e frumoasa, nu am nimic de spus. Poate pentru ca si eu am exact aceeasi combinatie de culori in bucatarie ( si mobila cam tot asa ) mi se pare foarte familiara si nu ma surprinde cu nimic. Cu cateva mici diferente, parca as fi la mine acasa. Sa o folositi cu drag!! |
|

| Sincer iti spun nu stiu de unde pretul atat de piperat ... am vazut si eu cat costa hota , si noua ne-a placut intr-un showroom ... mai ales ca este o bucatarie destul de mica. Sa gatiti cu placere in ea, asta cand vor reusi sa va repare ce au stricat . |
|
|