Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FundatiaNane
Scris: Tuesday, June 28, 2011 10:08 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 13
Proiectul Nane s-a nascut din dorinta unei mame de a gasi o solutie viabila si eficienta pentru problemele de incluziune sociala ale copilului sau si implicit ale cat mai multor copii si tineri cu dizabilitati; deasemenea speram ca acest proiect sa fie un sprijin moral si de specialitate prin asistenta specifica oferita familiilor acestora.

Izvorata din realitatea deloc usoara a propriei experiente de viata, ideea centrului de recreere pentru copii si tineri cu dizabilitati are ca pilon central “Povestea lui Nane“.

Doamna Presedinte Florica Cakmak in emisiune la ORA H (Problematica copiilor cu nevoi speciale din Romania)
Partea 1: http://vimeo.com/25456305 | Partea 2: http://vimeo.com/25457575

Am realizat, in urma impactului pe care publicarea Povestii lui Nane l-a avut asupra cititorilor nostri, ca povestea fiecarui parinte si a fiecarui copil cu necesitati speciale este unica desi trezeste aceeasi emotie profunda in sufletul cititorului, determinandu-l spontan, sa fie mai constient si poate mai recunoscator fata de darurile pe care propria viata i le face in fiecare zi.

Am observat ca sub impulsul acestei bucurii Omul devine mai bun, mai tolerant, mai generos. Iar din aceasta bunatate se naste chemarea de a darui, de a alina durerea sau de a ajuta. Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis incurajari, aprecieri, ati oferit ajutor sau exprimat increderea si speranta ca vom reusi sa realizam acest proiect impreuna.

Ne-am propus sa mergem un pas mai departe si sa va prezentam incepand de astazi pe micutii beneficiari ai programelor noastre, pe cei care ne inspira si ne ajuta sa mergem mai departe chiar si atunci cand lucrurile par imposibil de rezolvat.

Avem convingerea ca oricat de dificil ar fi in acest moment, pentru fiecare copil exista o sansa care poate nu a ajuns inca la el. Aceasta sansa puteti fi dumneavoastra.

Sponsorizati un copil! Cand il veti intalni si va va privi in ochi, rasplata dumneavoastra va fi infinita.

Copiii nostri cu nevoi speciale : http://www.fundatianane.ro/povestile-prietenilor-lui-nane/

Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati: http://www.fundatianane.ro

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.