Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Anelise wrote:Mie mi se potriveste asta...
Si mie:018:
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Apropo de fumat, aici vad ca se vand tare tigarile electronice.Li s eface o reclama teribila . |
|
| Si aici sunt, Bereea; multi au incercat, putini s-au lasat -tot de vointa tine. Iar eu, nici nu incerc sa ma las ...pana la urma, un viciu (nociv sanatatii, da!) am si eu.... bine, bine, fiiiie: doua + dulciurile) ...am testat-o, dar nu pot accepta schimbarea...
Ca tot mi-a aparut pe fb:018:
Asaaaa... de cate ori se scumpesc, resocotesc banii aruncati pe tigari... ei si ce? Nicicat, varianta cu economia, nu ma determina sa incerc sa le las
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Stiu, stiu ... tine de vointa dar nu o mai gasesc
Lilly of the valley wrote: Ultima oara cand am aprins o tigara a fost pe 29 nov 2006. Sotul mi s-a alaturat pe 18 feb 2007.
atunci parca mi-a fost mai usor, au fost perioade cand ma tenta, mai trageam cate una rarisim, apoi a devenit obisnuinta la cafea dimineata, numai ce m-am "trezit" ca e "momentul meu", un soi de evadare. uite asa m-a prins din nou viciul.
ok ... nesanatos, renunt la fumat dar "momentul meu"?! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Momenul meu e cafeaua. Stiiiiu, stiu ce-mi vei spune, dar eu cunosc fosti fumatori care au redescoperit placerea de a cafeli fara tigara si care au facut un adevarat ritual din asta - fara tigara, da? Sau, am mai multe momente din astea in functie de cate placeri culinare imi fac peste zi.:018:
Eu ii fac galerie blondutului meu care e la a nu stiu cata tentativa de a se lasa de fumat. De o sapt. e la stadiul de 2 tigari/zi... de la 1 pachet. |
|
| La mine nu intra cafeaua fara tigara, din pacate ...invers, da. Un lucru am facut si eu bun -am trecut la paie (cum le spune sotul) gudron 4, de la 8. Si le-am rarit; daca stau acasa, sotul nu fumeaza constant -el doar la "sarbatori" si nu-l inteleg -acum fumeaza 10 tigari, apoi poate sta lejer si o saptamana fara; insaaa, eu daca merg in locuri ispititoare, sau am anturajul aproape, sar de 10-12 tigari/zi.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor, dar cand aveti gripa sau sunteti racite, tot puteti sa fumati? Nu vi se face rau? Eu asa m-am lasat a n'spea oara, mi s-a facut rau numai gandidu-ma la tigara si fumat
|
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mikaela, deobicei cand esti racit sau bolnav, tigara nu mai are acelasi gust(fumatorii stiu despre ce vorbesc). Acum cativa ani am avut o pneumonie urata, efectiv am zacut la pat, dar aprindeam tigara, doar sa vad ce gust are.....si simteam un gust naspa,de ranced, imi venea sa ,.....eiiii cand tigara a inceput sa aibe din nou gustul pe care-l cunosteam dinainte, am stiut ca-s complect refacuta. Am mai avut perioade dintr-astea de boala in care nu am putut fuma, dar intotdeauna gustul tigarii a fost indicatorul starii mele de sanatate. Si sincer...n-am incercat niciodata sa ma las, au fost doar perioade in care n-am putut fuma. |
|
| LilianaD wrote:Am mai avut perioade dintr-astea de boala in care nu am putut fuma, dar intotdeauna gustul tigarii a fost indicatorul starii mele de sanatate. Si sincer... n-am incercat niciodata sa ma las, au fost doar perioade in care n-am putut fuma. Intocmai..:018:
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| Cris-DL wrote:La mine nu intra cafeaua fara tigara, din pacate ...invers, da. Un lucru am facut si eu bun -am trecut la paie (cum le spune sotul) gudron 4, de la 8. Si le-am rarit; daca stau acasa, sotul nu fumeaza constant -el doar la "sarbatori" si nu-l inteleg -acum fumeaza 10 tigari, apoi poate sta lejer si o saptamana fara; insaaa, eu daca merg in locuri ispititoare, sau am anturajul aproape, sar de 10-12 tigari/zi.
Cam asa este si la noi sotul la fel ca si al tau nu stiu cum are asa ambitie ...azi fumeaza si vreo luna doua nu mai fumeaza....in schimb eu nu pot asa ori fumez zilnic...ori nu fumez si is nervoasa zilnic |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Lilly of the valley wrote:
Si ce mi-am furat-o Saptamana asta nu am fumat, dar am fost superagitata Azi dupa curatenie, gatit, intins rufe, am topit una dintr-un fum. Obicei prost, greu de invins. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Fosta fumatoare mi-am regasit momentul meu, in cafeaua de dimineata, insotita de un scrabble-it.
Dupa o lupta asidua, sustinuta constant si cu grija planificata, pot sa spun ca sunt in ipostaza celui care nu a fumat vreodata. Nu imi mai vine "pofta".
Succes si voua |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| sousourel wrote:Fosta fumatoare mi-am regasit momentul meu, in cafeaua de dimineata, insotita de un scrabble-it. Poate ne intalnim pe la vreo "scabble-ala" |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Offtopic Unde te "desfasori"? Pe ISC? |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, "artemiza" este numele de acolo! |
|
|