Fumatorii anonimi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 20, 2013 10:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Anelise wrote:
Mie mi se potriveste asta... sorry1

Si mie:018:
bereea
Scris: Wednesday, February 20, 2013 11:16 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Apropo de fumat, aici vad ca se vand tare tigarile electronice.Li s eface o reclama teribila .
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 20, 2013 1:07 PM
Nivel

Si aici sunt, Bereea; multi au incercat, putini s-au lasat -tot de vointa tine. Iar eu, nici nu incerc sa ma lassorry1 ...pana la urma, un viciu (nociv sanatatii, da!) am si eu.... bine, bine, fiiiie: doua + dulciurileras)
...am testat-o, dar nu pot accepta schimbarea...

Ca tot mi-a aparut pe fb:018:

Asaaaa... de cate ori se scumpesc, resocotesc banii aruncati pe tigari... ei si ce? Nicicat, varianta cu economia, nu ma determina sa incerc sa le lasfool
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 21, 2013 7:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Stiu, stiu ... tine de vointasorry1 dar nu o mai gasesc

Lilly of the valley wrote:

Ultima oara cand am aprins o tigara a fost pe 29 nov 2006. Sotul mi s-a alaturat pe 18 feb 2007.

atunci parca mi-a fost mai usor, au fost perioade cand ma tenta, mai trageam cate una rarisim, apoi a devenit obisnuinta la cafea dimineata, numai ce m-am "trezit"banghead ca e "momentul meu", un soi de evadare. uite asa m-a prins din nou viciul.plans

ok ... nesanatos, renunt la fumat dar "momentul meu"?!uff
kali
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Momenul meu e cafeaua. coeur Stiiiiu, stiu ce-mi vei spune, dar eu cunosc fosti fumatori care au redescoperit placerea de a cafeli fara tigara si care au facut un adevarat ritual din asta - fara tigara, da?
Sau, am mai multe momente din astea in functie de cate placeri culinare imi fac peste zi.:018:

Eu ii fac galerie blondutului meu care e la a nu stiu cata tentativa de a se lasa de fumat. De o sapt. e la stadiul de 2 tigari/zi... de la 1 pachet.
Cris-DL
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:45 AM
Nivel

La mine nu intra cafeaua fara tigara, din pacateuff ...invers, da.
Un lucru am facut si eu bun -am trecut la paie (cum le spune sotul) gudron 4, de la 8. Si le-am rarit; daca stau acasa, sotul nu fumeaza constant -el doar la "sarbatori" si nu-l inteleg -acum fumeaza 10 tigari, apoi poate sta lejer si o saptamana fara; insaaa, eu daca merg in locuri ispititoare, sau am anturajul aproape, sar de 10-12 tigari/zi. maseluta
mikaela
Scris: Thursday, February 21, 2013 5:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Fetelor, dar cand aveti gripa sau sunteti racite, tot puteti sa fumati? Nu vi se face rau? Eu asa m-am lasat a n'spea oara, mi s-a facut rau numai gandidu-ma la tigara si fumat angel

LilianaD
Scris: Friday, February 22, 2013 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Mikaela, deobicei cand esti racit sau bolnav, tigara nu mai are acelasi gust(fumatorii stiu despre ce vorbesc). Acum cativa ani am avut o pneumonie urata, efectiv am zacut la pat, dar aprindeam tigara, doar sa vad ce gust are.....si simteam un gust naspa,de ranced, imi venea sa puker ,.....eiiii cand tigara a inceput sa aibe din nou gustul pe care-l cunosteam dinainte, am stiut ca-s complect refacuta.yes
Am mai avut perioade dintr-astea de boala in care nu am putut fuma, dar intotdeauna gustul tigarii a fost indicatorul starii mele de sanatate. Si sincer...n-am incercat niciodata sa ma las, au fost doar perioade in care n-am putut fuma.sorry1
Cris-DL
Scris: Friday, February 22, 2013 7:40 AM
Nivel

LilianaD wrote:

Am mai avut perioade dintr-astea de boala in care nu am putut fuma, dar intotdeauna gustul tigarii a fost indicatorul starii mele de sanatate. Si sincer... n-am incercat niciodata sa ma las, au fost doar perioade in care n-am putut fuma.sorry1

Intocmai..:018:

andreeahana
Scris: Friday, February 22, 2013 11:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
Cris-DL wrote:
La mine nu intra cafeaua fara tigara, din pacateuff ...invers, da.
Un lucru am facut si eu bun -am trecut la paie (cum le spune sotul) gudron 4, de la 8. Si le-am rarit; daca stau acasa, sotul nu fumeaza constant -el doar la "sarbatori" si nu-l inteleg -acum fumeaza 10 tigari, apoi poate sta lejer si o saptamana fara; insaaa, eu daca merg in locuri ispititoare, sau am anturajul aproape, sar de 10-12 tigari/zi. maseluta

Cam asa este si la noi sotul la fel ca si al tau nu stiu cum are asa ambitie ...azi fumeaza si vreo luna doua nu mai fumeaza....in schimb eu nu pot asa ori fumez zilnic...ori nu fumez si is nervoasa zilnicsic
Lilly of the valley
Scris: Saturday, February 7, 2015 8:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Lilly of the valley wrote:
considerati ca mi-am furat caciula, am tras o tigara intr-un anume moment.sorry sorry sorry

Si ce mi-am furat-o fumeaza
Saptamana asta nu am fumat, dar am fost superagitata boing2 Azi dupa curatenie, gatit, intins rufe, am topit una dintr-un fum.rambo Obicei prost, greu de invins.
sousourel
Scris: Sunday, February 8, 2015 12:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Fosta fumatoareras mi-am regasit momentul meu, in cafeaua de dimineata, insotita de un scrabble-it.ras

Dupa o lupta asidua, sustinuta constant si cu grija planificata, pot sa spun ca sunt in ipostaza celui care nu a fumat vreodata. Nu imi mai vine "pofta".

Succes si vouapupici
aurishta
Scris: Sunday, February 8, 2015 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
sousourel wrote:
Fosta fumatoareras mi-am regasit momentul meu, in cafeaua de dimineata, insotita de un scrabble-it.ras

ras Poate ne intalnim pe la vreo "scabble-ala" Hilar Lol
sousourel
Scris: Monday, February 9, 2015 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
aurishta wrote:
ras Poate ne intalnim pe la vreo "scabble-ala" Hilar Lol
Lol Clap
Offtopic ras Unde te "desfasori"? Pe ISC?
aurishta
Scris: Monday, February 9, 2015 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Da, "artemiza" este numele de acolo!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.