Fumatorii anonimi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Saturday, November 1, 2008 1:22 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
un pachet pe luna?pai tu strici tigarile,Shirel hohot

eu fumez 2-3 tigari pe zi,la mine e serioasa treaba ras
shirel
Scris: Saturday, November 1, 2008 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
sami wrote:
un pachet pe luna?pai tu strici tigarile,Shirel hohot

eu fumez 2-3 tigari pe zi,la mine e serioasa treaba ras

Ceva de genul asta,Sami!Dar imi place sa fumez si de asta nu ma las de ele.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 13, 2008 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
considerati ca mi-am furat caciula, am tras o tigara intr-un anume moment.sorry sorry sorry
bulibuli
Scris: Friday, November 14, 2008 1:08 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mariuta wrote:
Pana acum s-au inscris in club
1. mariuta
2. Roxanel
3. raly
si presupun ca si bulibuli (astept confirmarea).

nu, nu, eu nu fumez (decat pasiv), nici n-am fumat, mai pufai asa pe la petreceri dar nu pot sa spun ca-mi place in mod deosebit... am fost de multe ori tentata, ca sa slabesc (desperate times call for desperate measures), dar altfel nu ma atrage deloc..
eu eram aici doar pt sustinere ras
majoreta majoreta
raly
Scris: Friday, November 14, 2008 6:33 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
mariuta wrote:
considerati ca mi-am furat caciula, am tras o tigara intr-un anume moment.sorry sorry sorry

Numai una?sic
Anelise
Scris: Saturday, December 27, 2008 2:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
shirel wrote:

Liz ,mami nu stiam ca fumezi,nu te speria nu ai sa poti fuma de greturi!ras

Intr-adevar greturile m-au ajutat si ele sa ma las de fumat. ras Nu mai fumez si nici nu mai beau cafea de pe 1 noiembrie. dance Si culmea e ca nici nu-mi lipsesc si ma bucura foarte tare acest lucru pentru ca exact asta mi-am dorit sa reusesc odata cu venirea lui bebe. coeur coeur coeur
simo
Scris: Saturday, December 27, 2008 4:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Si eu m-am lasat de fumat destul de greu, cam prin saptea luna de sarcina. Greturile nu prea m-au oprit, in schimb fumam doar 5-6 tigari pe zi, si alea doar pe jumatate si cealalta jumatate o aruncam. Cand am hotarat cu adevarat sa renunt si am spus "gata", asa a ramas. Sunt vreo 6 luni de atunci, nu am poftit si nici nu poftesc vreo tigara, desi am crezut ca o sa ma omoare pofta. Inceputul a fost mai greu.yes
raly
Scris: Saturday, December 27, 2008 9:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Liz,felicitaribravo bravo bravo
shirel
Scris: Saturday, December 27, 2008 9:36 PM
Nivel

Liz,felicitari dar ai grija dupa greturi vrei si mai mult sa fumezi .Eu una am fumat in ambele sarcini .Ce vreti sunt o mama neresponsabila dar asta este.uff
carmenush
Scris: Saturday, December 27, 2008 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/18/2008
Ma inscriu si eu in club.
Ieri nu am fumat deloc, azi mi-am pus plasture si am fumat o singura tigara. Fumam cam 10-12 pe zi. Eu sper sa intru in 2009 nefumatoare. Sotul ma sistine si incearca si el dar nu cred ca se va lasa. Nu are vointa atat de puternica, e coruptibil.
Shirel, si eu am fumat in ambele sarcini. Acum imi pare rau. Cu Radu nu am avut probleme, dar Daria pe langa faptul ca s-a nascut micuta(2.400) mai are si probleme cu cresterea in greutate si ma invinovatesc tot timpul pentru asta, caci cred ca acele 2-3 tigari pe zi din timpul sarcinii sunt de vina. Poate este asa, poate nu, din pacate nu pot da timpul inapoi.
shirel
Scris: Saturday, December 27, 2008 10:17 PM
Nivel

carmenush wrote:
Ieri nu am fumat deloc, azi mi-am pus plasture si am fumat o singura tigara. Fumam cam 10-12 pe zi. Eu sper sa intru in 2009 nefumatoare. Sotul ma sistine si incearca si el dar nu cred ca se va lasa. Nu are vointa atat de puternica, e coruptibil.
Shirel, si eu am fumat in ambele sarcini. Acum imi pare rau. Cu Radu nu am avut probleme, dar Daria pe langa faptul ca s-a nascut micuta(2.400) mai are si probleme cu cresterea in greutate si ma invinovatesc tot timpul pentru asta, caci cred ca acele 2-3 tigari pe zi din timpul sarcinii sunt de vina. Poate este asa, poate nu, din pacate nu pot da timpul inapoi.

Stai linistita ,Carmenus ce are tigara pe care ai fumat-o cu cresterea in greutate nici nu te gandi la asa ceva si nu te invinovati cu nimic niciodata,daca are de se intamplat se intampla .pupici pupici
Mela
Scris: Saturday, December 27, 2008 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,Simo,va felicit pentru ambitie,tineti-o tot asa firstprize firstprize

Carmenus,trebuie sa te gandesti ca TU esti mai tare decat tigarile,nu te lasa la ele,succes,noi te sustinem majoreta majoreta majoreta

eu am terminat-o definitiv cu tigarile,asta de cand am luat tratament pentru prevenirea astmului,de vreo 2 luni deja,cred.nu-mi lipsesc deloc,ba chiar i-am interzis sotului sa se apropie de mine dupa ce fumeaza,imi face rau mirosul.
carmenush
Scris: Sunday, December 28, 2008 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/18/2008
Shirel, multumesc pentru vorbele bune!
Sami, multumesc pentru sustinere.
Ma simt ok deocamdata dar cred ca de la plasture. Nu simt asa stringent nevoia sa fumez.
simo
Scris: Sunday, December 28, 2008 2:15 PM
Nivel

Da, Sami,sper sa nu fac vreodata altfel.
A, da ! Cu putin timp inainte sa nasc, am fost la maica-mea ( ea e fumatoare inraita ), si am aprins o tigara, ca am fost curioasa ce o sa simt, dar mi-a facut scarba. Am fost fericita !!!yes
simo
Scris: Sunday, December 28, 2008 2:21 PM
Nivel

carmenush wrote:

Carmenush, nu cred ca 2-3 tigari/zi fumate in timpul sarcinii, au vreo legatura cu greutatea fatului. Cum spuneam, si eu fumam 5-6 jumatati , iar Casian s-a nascut cu 4,200, deci... intr-adevar , cred ca nu e sanatos, dar in cantitate mica ma indoiesc ca are efecte drastice.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.