Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Deschid club suport pentru cei care vor sa renunte la tigari. Si ca la orice club suport dati-mi voie sa ma prezint. Ma numesc Lacramioara - alias mariuta, am xx ani si sunt fumatoare zic eu FOSTA FUMATOARE. Ultima oara cand am aprins o tigara a fost pe 29 nov 2006. Sotul mi s-a alaturat pe 18 feb 2007.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mariuta wrote:Deschid club suport pentru cei care vor sa renunte la tigari. Si ca la orice club suport dati-mi voie sa ma prezint. Ma numesc Lacramioara - alias mariuta, am xx ani si sunt fumatoare zic eu FOSTA FUMATOARE. Ultima oara cand am aprins o tigara a fost pe 29 nov 2006. Sotul mi s-a alaturat pe 18 feb 2007.
wow impresionant, felicitari acus faci 2 ani
n-ar fi rau sa scrii si reteta succesului, ce a functionat la tine.. te-ai lasat de-odata sau treptat, ai folosit plasturi cu nicotina?.. etc. |
|
| bulibuli wrote:wow impresionant, felicitari acus faci 2 ani n-ar fi rau sa scrii si reteta succesului, ce a functionat la tine.. te-ai lasat de-odata sau treptat, ai folosit plasturi cu nicotina?.. etc.
atunci mi-am zis "Asta e ultima tigara pe care o fumez". Provocarea a fost mare pt. ca a doua zi urma sa am casa plina de musafiri, era ziua lui fecior-miu, stiti cum e: se fumeaza de tai fumul cu cutitul. Am rezistat cu brio provocarii. Nu m-am lasat treptat, ori te lasi ori te faci ca te lasi. Si nici plasturi cu nicotina. Recunosc ca au fost tentatii, dar am fost ajutata sa renunt. Ulterior l-am cooptat si pe sot si abstinenta e mai usoara. Mai greu la cafea dimineata la serviciu, la nefumatori sunt doar 2 persoane, asa ca-mi beau cafeaua in birou, pitita dupa dosare. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| chiar.. din punct de vedere social.. nu ai nimic de pierdut? eu de multe ori am impresia ca socializezi mai usor - "hai sa discutam la o tigara".. chiar ieri am patit-o cu niste colegi cu care m-am intlnit si nu mai vorbisem de mult... ei au coborat la o tigara sa mai discute una alta, eu m-am intors la munca.. nici sa ma duc sa stau in fumul lor, mi se parea putin ciudat sa merg doar sa stau de vorba, ei sa fumeze si eu sa inhalez aiurea...
mai aveam o sefa acu 2 ani, drac nu alta.. dar cand fuma era om.. si ma invita la o cafea si o tigara, eu ma duceam chiar daca nu suportam fumul, numai ca sa incerc sa construiesc o relatie cat de cat cu ea, sa fie atmosfera mai destinsa la munca, mai schimbam o vorba, una alta.. mi-a fost de folos in cele din urma fumul ala inhalat, devenisem aproape prietene dupa o saptamana-doua si am reusit sa o cunosc mai bine, astfel ca nu ma mai socau accesele ei de furie, zambeam si ziceam "iesim la o tigara"? (ea- activa, eu-pasiva) |
|
| aaaa ... asta e alta poveste. tocmai de asta ma apucasem si eu de fumat in liceu, pt socializare. eram singura fata nefumatoare din clasa si mereu ramaneam numai cu baietii in clasa si asa mi-am zis go for it! si nu am renuntat decat cat am fost insarcinata (si nu stiu daca as fi facut-o din constiinta ci doar pt. ca fumul de tigara chiar imi provoca stari de greata naspa de tot, ce ma tineau toata ziua). |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vin si eu, Roxanel, fumez din liceu si as vrea sa ma las. M-am lasat in timpul sarcinii si alaptarii dar dupa aia am luat-o din nou de la capat. Ultima tigara fumata, azi dimineata. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vin si eu,Raly,fumez din liceu m-am lasat de doua ori cand am fost insarcinata si apoi m-am apucat din nou.De data asta sper ca e pentru ultima data.Nu am mai fumat de 3 zile |
|
| Pana acum s-au inscris in club 1. mariuta 2. Roxanel 3. raly si presupun ca si bulibuli (astept confirmarea). Nu mai sunt si alti doritori in a renunta la viciu? Astept experiente proaspete.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mariuta wrote:Nu mai sunt si alti doritori in a renunta la viciu?
|
|
| mariuta wrote:Nu mai sunt si alti doritori in a renunta la viciu?
|
|
|
Alina te astept in club! |
|
| mariuta wrote:Alina te astept in club!
Here I am. |
|
| 1. mariuta 2. Roxanel 3. raly 4. Alina si presupun ca si bulibuli (astept confirmarea).
Astept in continuare noi inscrieri |
|
| Tare cred ca raman doar la faza "lista". |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| nu ma lasa! |
|
|