Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Mami_de_gemeni wrote:Ajunge o bobina pentru un cretulin (atat la croseta cat si la andrea). Ildi mami, de unde le luasi (cas marca made in DE). Eu numai cu aceasta marca lucrez. Maine profit de ocazie si dupa ce o las pe Antonia fug la magazin sa vad si eu ce fire mai au (chiar daca nu cumpar nimic). Marca o fi made in DE , dar firul e made in China la mine asa scrie pe eticheta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Ajunge o bobina si e made china chiar luata din alta tara(Olanda)si e identica, identica Numai ca in Romania e mai ieftina ca afara. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pcinfo wrote:cat intra la un cretulin cu firele tale Ildi? ajunge un singur scul? am vazut exact fire ca ale tale pe net... da,carmen,asa cum iti spunea si miha,o bobina ajunge. miha,eu tot de la faimosul mister simpatia,are si alte fire DE,luasem niste bumbac.chiar m-am mirat si eu.claudia are dreptate,m-am uitat pe ele acum,sunt toate made in china. |
|
| Multumesc mult!! Vedeti ca si pe yarn-paradise au fire din astea si azi au reduceri (tuesdey promotion) si sunt f ieftine... Eu ma abtin insa pt moment ca am cumparat la fire in ultima vreme de nici nu mai am unde sa le pun |
|
| multumim carmen! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce frumoase sunt fire voastre Multumesc Claudia, mutumesc Carmen |
|
| Eu am gasit fire facute si in Romania, de acril + mohair (cel de la fularul facut pentru concurs). |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Alina! Ai cumva si o schema la aceste frumuseti?
Gina |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alina, supeerbe |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi daca nu mai vrei saluri cretuline , poti folosi firul pentru a decora jachete, paltoane facind guler si mansete sa imiti blanita si de ce nu bordura la o caciula ! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc La partea de sus am tricotat,pentru ca am vrut sa intre mai usor pe cap.In diagrama totul este crosetat. alinamm attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| super sunt alina |
|
| Superb Alina. |
|