Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Andrushka, impecabil lucrat, e tare frumos |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| acum
claud160 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andruska |
|
| super claud aici e prea scump io am doar 2 culori si am dat o punga de bani pe ele la mercerie |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Claudia e foarte frumos!Si eu vreau sa fac un fular cret,dar nu am vazut fir din acesta.Felicitari!!!
Multumesc fetelor!!! Stiti ca eu nu sunt experta la crosetat,asa ca laudele voastre ma incurajeaza sa progresez. |
|
| ce frumos e! culmea ironiei,al meu e la fel...cel care mi l-am tinut mie,ca celelalte le-am cadorisit.... andruska,in tara cred ca doar de la alize gasestiacest fir,se cheama dantela.ptr siguranta intreab-o pe claudia cum se cheama firul ei si de unde l-a luat...eu mai am 3 culori ptr esarfele astea,trebuie sa ma apuc de ele ca vine iar vremea cadourilor |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Claudia, e superba esarfa. Ne zici si noua, te rog, de unde ti-ai achizitionat firul? |
|

| Va multumesc fetelor. Firul l-am luat de la mercerie . Se numeste Frilly , e de la coats si a costat 11 lei / 100 gr.(27 m) |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| claud160 wrote:Va multumesc fetelor. Firul l-am luat de la mercerie . Se numeste Frilly , e de la coats si a costat 11 lei / 100 gr.(27 m)
Poti sa ne spui cate bobine au intrat in fular si ce lungime are fularul? |
|

| Eu l-am facut din toata bobina de 100 gr , dar ar iesi 2 fulare din el. Al meu are 135 cm lungime |
|
| fetele acu ceva vreme in urma va amintiti ca era o reclama pe sosele pe care scria ,,Aici sunt banii dumneavoastra...,, ai mei sunt undeva pe aici.....pe astea 2 culori am dat 15 euro kara attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| kara wrote:fetele acu ceva vreme in urma va amintiti ca era o reclama pe sosele pe care scria ,,Aici sunt banii dumneavoastra...,,  ai mei sunt undeva pe aici.....pe astea 2 culori am dat 15 euro Dar sunt dragute,Kara... |
|
| silvia,aici le iau la 5 euro bobina de 100gr,mai am astea 3,le voi face si le cadorisesc caci nu-mi mai plac de cind am dat de gustul salurilor... ildi attached the following image(s):

|
|
| cat intra la un cretulin cu firele tale Ildi? ajunge un singur scul? am vazut exact fire ca ale tale pe net... |
|
| Ajunge o bobina pentru un cretulin (atat la croseta cat si la andrea). Ildi mami, de unde le luasi (cas marca made in DE). Eu numai cu aceasta marca lucrez. Maine profit de ocazie si dupa ce o las pe Antonia fug la magazin sa vad si eu ce fire mai au (chiar daca nu cumpar nimic). |
|
|