Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| poate va inspira sau mobilizeaza:
 |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Andreia, din pacate nu am Doamna Vali , tot aratandu-ne asa, paote are cineva curaj. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Ligia, asta este schema la fular. hania2009 attached the following image(s):

|
|

| Eu asa sper Alina! Stiu sa lucez cu "hairpin lace" de vreo ....50ani. La noi in Ardeal se facea o dantele din lina la cuverturile de pat! Intre timp m-am "specializat" am facut rochii, veste si acu fular. E atit de simplu de lucrat dar vad ca nimeni nu se incumeta... |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| vali horhoianu wrote:Eu asa sper Alina! Stiu sa lucez cu "hairpin lace" de vreo ....50ani. La noi in Ardeal se facea o dantele din lina la cuverturile de pat! Intre timp m-am "specializat" am facut rochii, veste si acu fular. E atit de simplu de lucrat dar vad ca nimeni nu se incumeta... Ei, daca nimeni nu se incumeta, eu o voi face . Sa vad si ce-o iesi. Dar asta dupa-amiaza dupa serviciu. |
|

| Alina cu drag dau indicatii daca ai nevoie!Succes! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Vali si eu am invatat de la tine , doar ca eu nu am posibilitate de pus poze .Multumim de modele . |
|

| Endy ma bucur ca ai reusit! Ce ai facut macar sa ne descri....poate faci poze cu telefonul sa vad si eu. |
|

| Am facut un fular dar la margini am tras 3 fire prin alte trei de mai sus A iesit bine , sint multumita ! Poze nu am posibilitate sa pun , eu am un telefon simplu si aparat de pozat nu am .Acum am in plan sa fac din culori diferite fisiile si atunci la imbinare iese un model de bobite frumos tot o boaba o culoare urmatoarea alta culoare pentru-ca cele 3 fire o data se iau din stinga o data din dreapta si se trag una in alta Sper sa reusesti ! |
|

| Da stiu metoda si e frumos cu un fir mai grosut o sa fac mai in toamna! Ma bucur ca-ti place Endy. |
|

| Vali [apropo de unde esti din Ardeal ? ] |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
|  iata un fular care nu e f reusit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce sa intamplat cu marginea ta Laly?vad ca doar marginea nu tia esit bine an rest e frumos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| endy wrote:Am facut un fular dar la margini am tras 3 fire prin alte trei de mai sus A iesit bine , sint multumita ! Poze nu am posibilitate sa pun , eu am un telefon simplu si aparat de pozat nu am .Acum am in plan sa fac din culori diferite fisiile si atunci la imbinare iese un model de bobite frumos tot o boaba o culoare urmatoarea alta culoare pentru-ca cele 3 fire o data se iau din stinga o data din dreapta si se trag una in alta Sper sa reusesti ! offf,vezi ce ma superi,trebuie sa ne arati ce frumuseti faci! o sa-ti fac un curs rapid de utilizare on-line! |
|

| Ildi , te pup si te iubesc ca pe o fiica .Sint prea ,,,veche,,, sa mai invat ,Lasa ca ma intelegeti voi Ce am scris aici a postat Vali .Ne descurcam noi ! |
|
|