Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| foarte frumos fularelul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am revazut tot topicul si ce de fularele frumoase se mai faceau candva . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| Dianna wrote:Fetili,am o schema pt un fular....va rog sa-mi spuneti daca am inteles bine cum se realizeaza. Trebuie sa fac 2 parti egale ,a cate 5 randuri si apoi sa le unesc pe mijloc?????Asa? scuze ca vin acum cu un raspuns sincer nu prea am intrat la fulare.zice ca se lucreaza cu croseta nr.5 si se fac 150 puncte sau lantisor nu stiu cum sa ma exprim,apoi faci 4 randuri,cand ai terminat incepi direct din mijloc adik de la cele 150 ochiuri sau puncte lant si faci cea de-a doua parte. |
|

| laly wrote:scuze ca vin acum cu un raspuns sincer nu prea am intrat la fulare.zice ca se lucreaza cu croseta nr.5 si se fac 150 puncte sau lantisor nu stiu cum sa ma exprim,apoi faci 4 randuri,cand ai terminat incepi direct din mijloc adik de la cele 150 ochiuri sau puncte lant si faci cea de-a doua parte. se fac 150 ochiuri si 3 ochiuri(153 in total)sa tinem cont ca fiecare rand incepe cu 3 ochiuri.se fac 4 randuri cum e schema(in total 5 randuri cu cele 150 ochiuri).apoi 4 randuri de crosetat in sensul invers,luand primul ochi de inceput de la celelalt capat.pt. bucle la capete se face un lant de36 ochiuri mai 1un ochi pt. cotitura si se intoarce fularul si se lucreaza ca in schema.terminand a 5lea rand se termina,se fac 2 la fel.sper ca am explicat bn |
|

| un fular pt micuta care nu suporta nici fular nici caciulite si le da jos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| laly wrote: un fular pt micuta care nu suporta nici fular nici caciulite si le da jos Superb fularul |
|
| laly wrote:un fular pt micuta care nu suporta nici fular nici caciulite si le da jos frumos fular,felicitari! |
|
| laly wrote:un fular pt micuta care nu suporta nici fular nici caciulite si le da jos frumos fular,felicitari! |
|

| ms ildi mai am unul(dar nu la fel) dar trebuie sa-l caut ca unde le mai pun nici nu mai stiu, le pun bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Laly e f frumos fularul! Fetelor cum da putzin frigul cum postatzi aici la lucruri groase! |
|
| laly wrote:ms ildi mai am unul(dar nu la fel) dar trebuie sa-l caut ca unde le mai pun nici nu mai stiu, le pun bine cauta-l si pune-ne poza!pupic |
|
| laly wrote:ms ildi mai am unul(dar nu la fel) dar trebuie sa-l caut ca unde le mai pun nici nu mai stiu, le pun bine cauta-l si pune-ne poza!pupic |
|
| Asteptam cu nerabdare pozica cu cel de-al doilea fularel. |
|

| iata si fularul nu se vede f bn in poza dar mie mi-a placut puful sau cum se spune |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| laly superb fularul si cred ca e tare molcut.
am gasit si eu un fular ,care tare imi place. stie cineva modelul .are cineva o schema?
ligia27 attached the following image(s):

|
|
|