|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Excelente! |
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Sunt grozave! Se face greu? E fir pretricotat, unde se gaseste? Mersi. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| irinuta
vali draga mea se face foarte usor (pt .primadata domnisoara mea vrea sa faca si ea ceva crosetat ,ia-m aratat cum se face asta si ia placut) fir o sa-mi iau de la mihela ,dar din cite stiu gaseti uneori si de unde iau fetele fire |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| flori suuper esarfele tale dar lumineaza-ma si pe mine cum se fac??? cred ca am vazut si eu undeva fir preticotat dar n-am priceput ce-i cu el |
|
| claudiana wrote:flori suuper esarfele tale dar lumineaza-ma si pe mine cum se fac??? cred ca am vazut si eu undeva fir preticotat dar n-am priceput ce-i cu el http://www.youtube.com/watch?v=m8cwVD-9iqc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nvqbz77lOqs&feature=related
uite ai aici doua feluri se lucreaza in functie de fir,mie-mi plac mai dese putin asa ca le-am adaptat dupa gustul meu |
|
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| flori saru-mana!!! daca nu vedeam filmuletele astea nu-mi trecea prin cap in veci acum am priceput!!! |
|
| claudiana wrote:flori saru-mana!!! daca nu vedeam filmuletele astea nu-mi trecea prin cap in veci acum am priceput!!!
cu placere apoi na toate invatam de undeva |
|
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Geanina, Foarte frumos salul tau, scuze dar abia acum l-am vazut! Firul este nemaipomenit, l-am mai vazut si in alte creatii pe aici si-mi place foarte mult. Eu nu m-am incumetat pana acum sa incerc modelul acela crosetat, mi s-a parut un pic mai greu.. bravo! Sa-l porti sanatoasa! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Geanina este foarte frumos salul tau,bunica mea ii spunea modelului acesta "ploita". Flori superinteresant firul pretricotat.......dar si esarfa este frumoasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ce ziceti de aceasta esarfa rosie? bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Anamaria,nu doar cea rosie!toate sunt frumoase! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe...toate!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| waw ce minunatii! |
|
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| am ceva interesant aici http://www.crochetspot.com/crochet-pattern-absolutely-easy-neck-warmer/ |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| M-am tot uitat de-a lungul timpului la salurile si esarfele voastre ,sunt superbe ,mi-a ramas gandul la punctul secret dar credeam ca e greu de facut.Acum am inceput si eu o esarfa , desi nu e terminata vreau sa va arat ....eu zic ca iese bine voi ce spuneti?....pe margine tre sa-i fac ceva sau se lasa asa? se pun si franjuri?
Astept parerile si sfaturile voastre
|
|
|