Frustrare... HELP!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ellanit
Scris: Monday, August 25, 2008 3:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna tuturor,

Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa va scriu si eu, poate cineva a trecut prin ce trec si eu si ma poate lamuri...
Am ca incerc sa fiu scurta ca sa nu va plictisesc. De o luna m-am alaturat sotului, in Elvetia. Nu mai iau pilule de patru luni, pentru ca ne dorim si noi un bebe forate mult.
Cand am ajuns aici, normal ne-am pus pe treaba. Dupa calculele mele, ar fi trebuit sa fiu la ovulatie cand ne-am regasit si ne-am reluat viata sexuala. Spre surprinderea mea, dupa vreo 6 zile, am inceput sa am mai intai pete maronii. Am crezut ca poate e implantation bleeding, dupa cum citisem ca se poate intampla. A durat vreo 3-4 zile, dupa care a evoluat in sangerari usoare. Ca si cum ar fi fost ciclul. Mentionez ca ciclul trebuia sa vina luna asta intre 12 si 15 august (nu e foarte regulat de cand am lasat anticonceptionalele).
Deci, de la inceputul lunii, cam de pe 5-6 august, o tin asa intr-o frustrare, cand pete maronii, cand sange, cand nimic. Uneori chiar nu e nimic, o zi sau doua.
Aici in Elvetia e mai greu cu programarile, mai ales ca se vorbeste germana si eu sunt doar incepatoare. Asa ca mi-am cautat un medic care vorbeste ccat de cat engleza si am fost la control pe 21. Culmea, cand am fost la control nu mai sangeram deloc, asa ca doctorul s-a uitat ciudat la mine. La ultrasound cica totul pae sa fie in regula.
Cand am ajuns acasa, bineinteles, iar un pic de sangerare, dupa care a fost totul ok vineri, sambata si duminica. Si azi iar a inceput :((
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ceva. Ma gandesc sa merg la un al medic, desi primul mi-a zis ca nu am fibrom cu siguranta. Pur si simplu nu stiu ce sa fac, imi vine sa ma urc pe pereti. Ne dorim foarte mult un bebe, dar nu imi dau seama cum am reusi sa il facem in ritmul asta. Nici nu as vrea sa revin la anticonceptionale pt a-mi regla ciclul (daca e doar o dereglare hormonala). de asemenea, nu indraznesc ca ar putea fi vorba de o sarcina, nu mi s-ar parea normal sa nu fi observat la ultrasound si eu sa trec prin ce trec.
Toate cele bune tuturor! Astept parerile voastre...
simo
Scris: Monday, August 25, 2008 4:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Ar trebui sa mai astepti un pic si sa-ti mai faci un ecograf. Si nu te mai stresa ! Ce va fi va fi, dar atata timp cat tu esti calma , e mai bine si pentru tine si pentru embrion daca el exista . Nu ti-a dat tratament de sustinere pentru sarcina ?
rosenfeld_claudia
Scris: Monday, August 25, 2008 4:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Poate ar trebui sa mergi din nou la doctor...
ellanit
Scris: Monday, August 25, 2008 5:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu am primit nici un tratament pentru sustinere de sarcina. Doctorul a zis ca sunt ok, mi-a aratat pozele de la ecograf si m-a intrebat ce vreau: sa opresc hemoragia (cu anticonceptionale) sau sa fac bebe, caz in care mi-a presris un medicament care stimuleaza ovulatia si mi-a facut o schema cum sa il iau. Asta si pt ca eu nu mai sangeram cand am fost la control, asa ca, cine stie ce a crezut el.
Ideea e ca intuitia imi spune ca nu e tocmai cel mai bun doctor si ca ar fi putut investiga mai mult. Sau poate e doar stresul meu...
t-mihaela
Scris: Monday, August 25, 2008 5:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Frustrant este ca nu ai dr. cu care sa poti comunica , poate ti-ar spune mai multe si tu ai pune mai multe intrebari.Mai cauta dr. vorbitor de engleza chiar daca e in cealalta parte a orasului.Am avut si eu hemoragie la ultima sarcina, dr. mi-a zis ca nu afecteaza bebele.Insa orice hemoragie in sarcina e motiv de ingrijorare, cauta alt dr.oare
Miri
Scris: Tuesday, August 26, 2008 5:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Draga mea , si eu sunt de parere ca trebuie sa-ti gasesti un medic, mai ales ca, in eventualitatea unei sarcini , va trebui sa ai deplina incredere in el si sa fii multumita de activitatea medicala pe care o desfasoara.
Mult succes .....si relaxeaza-te!
spezam
Scris: Friday, November 7, 2008 12:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Cred ca in situatia asta si pentru linistea ta,cel mai bine este sa consulti si o a doua parere. Cu siguranta mai sunt doctori vorbitori de engleza, ai mai cautat?
Banuiesc ca nu erai insarcinata in momentul in care ne-ai scris, acum cum mai e situatia?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.