Frumoasa in fiecare zi -14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, September 1, 2012 8:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
mamiemi wrote:
Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine.

Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.

Vai iubita mea prietena acum cand te-am vazut mi s-a facut un dor nebunesc de voi.Nu mai spun de frumosul Ioan care imi este atat de drag!Esti o frumoasa ,o femeie si o prietena minunata.Va iubesc mult si vreau sa va vad mai des!!iloveyou iloveyou pupici Salutarii si sotului pe care maica mea il pomeneste si acuma tare i-a fost drag !ras
shirel
Scris: Saturday, September 1, 2012 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
S.ELENA wrote:
Astazi m-am simtit nu frumoasa ci stresata, asa cum sunt mai mereu in ultima perioada. Sa va spun si "de ce"": sambata am o nunta la un local normal (nu de fite, dar nici o bodega obisnuita), dar unde vin numai "grei" din Ministerul Apararii. Problema mea este ca nu stiu cu ce sa ma imbrac. De fapt am numai doua rochii care imi vin, dar de niciuna nu sunt pe deplin multumita.
Voi ce parere aveti????? Va rog mult vreau si opiniile voastre sincere.pupici iloveyou

Am uitat sa va spun ca mi-am luat si peruca noua, asa ca sa fie tacamul complet yes chitara alcool

Doamne cat esti de frumoasa daaa uite asa cu peruca cu tot ras si inca nu te-am vazut live.Mie imi plac amandoua rochitzele si galbenul te prinde chiar bine te inntinereste parca,dar mi-a placut mult si a doua te face serioasa si-ti face un corp super(parca nu il aveai dinainte ras ).Esti superbaaaa!
bereea
Scris: Saturday, September 1, 2012 10:30 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
S.ELENA wrote:
Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez nervi uff ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea)plans plans plans plans Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine.................

Adica se vede ceva la ficat? Si la mine se tot vede de 7 ani, chimeoterapia ajuta intr-un loc , dar ataca alte organe.Ficatul meu este marit si la ora actuala.Si tot la tomograf a"vazut" un doctor probleme la splina, am crezut ca mor atunci de frica.Fa si o ecografie ca sa te linistesti.Nu intotdeauna se vede bine.Stai linistita o sa fie binecomputerlove
Eu am probleme si cu un ganglion care s-a marit un pic, saptamana viitoare am ecografie sa vad daca s-a marit sau nu.Sper ca nu.
mamiemi
Scris: Sunday, September 2, 2012 7:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
computerlove , Shirel! Ii spun de mami!

Elena, Doamne ajuta! Ti-as recomanda, pentru ca vad ca stai in Bucuresti, sa incerci si la Naturalia (au site). Dr. Chirila a patentat un medicament - un fel de pulbere carbonizata din diversi arbori, care reface miraculos ficatul (e testat de multe persoane, inclusiv pe fiica dansului). Oricum ei au multe medicamente naturiste care ajuta dupa terapia cu citostatice.
Fruntea sus, ca prin cate ai trecut, nu te dai batuta tocmai acum.computerlove
Anelise
Scris: Sunday, September 2, 2012 11:22 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Elena, multa sanatate si iti tin pumnii stransi! computerlove Eu abia acum am vazut pozele. Imi plac amandoua rochitele, dar eu optez pentru a doua (desi banuiesc ca petrecerea a avut deja loc). Pup cu drag! coeur
Ruth
Scris: Sunday, September 2, 2012 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
elena iti doresc multa sanatate si sper k te-ai distrat oricare ar fi fost rochita purtata,in ambele esti superbapupici
ingerash
Scris: Monday, September 3, 2012 11:51 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mamiemilove love love esti frumoasa,frumoasa,frumoasa!coeur iloveyou

Elena,frumoaso,toate rochiie imi placlove love love nu pot alege din elesorryMulta sanatate! Puppupici iloveyou
Mela
Scris: Monday, September 3, 2012 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Elena,ai scris pe undeva cum esti? uff of,ca-s asa de prinsa cu scoala copiilor,cu musafiri si obligata sa stau la pat ca greu apuc sa deschid calcu,citesc forumul pe apucate...
sper sa auzim de bine computerlove
endy
Scris: Monday, September 3, 2012 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Elena asteptam vesti ....
madanuta
Scris: Monday, September 3, 2012 10:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mamiemi, ma bucur sa te cunosc!pupici
Elena, esti frumoasa foc!computerlove
Si noi p-aci...
ingerash
Scris: Monday, September 3, 2012 10:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Madanuta....sunteti superbeeelove love coeur poza de inramat!
bereea
Scris: Monday, September 3, 2012 10:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mada, sunteti cu adevarat superbe!...si atat de senine!computerlove
madanuta
Scris: Monday, September 3, 2012 10:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Ingerash, Brandusa, va multumescpupici , chiar mi-au dat lacrimile... Cand ma uit la Cristina cum a crescut de repede...sper sa fie la fel de senina toata viata.
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 4, 2012 12:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Doamne cata seninatate se citeste pe fetele voastre.love Si sunteti superbe!hearts
marivic
Scris: Tuesday, September 4, 2012 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Sunteti superbe,iar poza chiar este de inramat!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.