Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mamiemi wrote: Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine. Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa. 
Vai iubita mea prietena acum cand te-am vazut mi s-a facut un dor nebunesc de voi.Nu mai spun de frumosul Ioan care imi este atat de drag!Esti o frumoasa ,o femeie si o prietena minunata.Va iubesc mult si vreau sa va vad mai des!! Salutarii si sotului pe care maica mea il pomeneste si acuma tare i-a fost drag ! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| S.ELENA wrote:Astazi m-am simtit nu frumoasa ci stresata, asa cum sunt mai mereu in ultima perioada. Sa va spun si "de ce"": sambata am o nunta la un local normal (nu de fite, dar nici o bodega obisnuita), dar unde vin numai "grei" din Ministerul Apararii. Problema mea este ca nu stiu cu ce sa ma imbrac. De fapt am numai doua rochii care imi vin, dar de niciuna nu sunt pe deplin multumita. Voi ce parere aveti????? Va rog mult vreau si opiniile voastre sincere.
Am uitat sa va spun ca mi-am luat si peruca noua, asa ca sa fie tacamul complet
Doamne cat esti de frumoasa daaa uite asa cu peruca cu tot si inca nu te-am vazut live.Mie imi plac amandoua rochitzele si galbenul te prinde chiar bine te inntinereste parca,dar mi-a placut mult si a doua te face serioasa si-ti face un corp super(parca nu il aveai dinainte ).Esti superbaaaa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| S.ELENA wrote:Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea) Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine.................
Adica se vede ceva la ficat? Si la mine se tot vede de 7 ani, chimeoterapia ajuta intr-un loc , dar ataca alte organe.Ficatul meu este marit si la ora actuala.Si tot la tomograf a"vazut" un doctor probleme la splina, am crezut ca mor atunci de frica.Fa si o ecografie ca sa te linistesti.Nu intotdeauna se vede bine.Stai linistita o sa fie bine Eu am probleme si cu un ganglion care s-a marit un pic, saptamana viitoare am ecografie sa vad daca s-a marit sau nu.Sper ca nu. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| , Shirel! Ii spun de mami!
Elena, Doamne ajuta! Ti-as recomanda, pentru ca vad ca stai in Bucuresti, sa incerci si la Naturalia (au site). Dr. Chirila a patentat un medicament - un fel de pulbere carbonizata din diversi arbori, care reface miraculos ficatul (e testat de multe persoane, inclusiv pe fiica dansului). Oricum ei au multe medicamente naturiste care ajuta dupa terapia cu citostatice. Fruntea sus, ca prin cate ai trecut, nu te dai batuta tocmai acum. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Elena, multa sanatate si iti tin pumnii stransi! Eu abia acum am vazut pozele. Imi plac amandoua rochitele, dar eu optez pentru a doua (desi banuiesc ca petrecerea a avut deja loc). Pup cu drag! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| elena iti doresc multa sanatate si sper k te-ai distrat oricare ar fi fost rochita purtata,in ambele esti superba |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamiemi esti frumoasa,frumoasa,frumoasa!
Elena,frumoaso,toate rochiie imi plac nu pot alege din ele Multa sanatate! Pup |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Elena,ai scris pe undeva cum esti? of,ca-s asa de prinsa cu scoala copiilor,cu musafiri si obligata sa stau la pat ca greu apuc sa deschid calcu,citesc forumul pe apucate... sper sa auzim de bine |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Elena asteptam vesti .... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mamiemi, ma bucur sa te cunosc! Elena, esti frumoasa foc! Si noi p-aci...
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madanuta....sunteti superbeee poza de inramat! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mada, sunteti cu adevarat superbe!...si atat de senine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ingerash, Brandusa, va multumesc , chiar mi-au dat lacrimile... Cand ma uit la Cristina cum a crescut de repede...sper sa fie la fel de senina toata viata. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Doamne cata seninatate se citeste pe fetele voastre. Si sunteti superbe! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sunteti superbe,iar poza chiar este de inramat! |
|
|