Frumoasa in fiecare zi -14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 29, 2012 7:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
raly wrote:
Mamiemi ,ar fi mare pacat sa nu te mai vedem ca esti tare frumoasa!hearts

Subscriu!!!!love love love

Imi pare bine sa te cunosc, mamiemi!!!!! De ce ai stat ascunsa pana acum?????
Ioan e un dulce si jumatate!!!!coeur coeur coeur
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 29, 2012 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Mamiemi,eu te am mai vazut in cateva poze cand l ai nascut pe Ioan!Esti o scumpa!Ioan nu mai zic...e o bomboana de baiat!Si ce repede a crescut!Parca ieri il nasteai...coeur computerlove
mamibogdan
Scris: Wednesday, August 29, 2012 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2011
Va urmaresc zilnic (chiar de nu postez mereu) si sunt fericita sa vad asa mamici tinere si frumoase. iloveyou
georgyana
Scris: Thursday, August 30, 2012 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Kmncomputerlove Multumesc!!pupici
oanamaria
Scris: Thursday, August 30, 2012 11:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mamiemi cat sunteti de frumosi -de revista poza asta ,iar Ioan e dulce-dulce ce l-as mai pupaci !angel
mamiemi
Scris: Thursday, August 30, 2012 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Voi sunteti frumoase! SI imi place ca stiti sa aveti grija de voi, ca sunteti pline de energie si luptatoare si harnice si pricepute! Eu nu am intrat pe la topicul asta, ca aveam impresia ca e ceva legat de ingrijire si mi-era lehamite sa mai citesc, ca si asa nu ma tin de chestiile de genul asta. Incep, dar nu ma tine prea mult.

Gabyta, Aurishta, Georgyana, Raly, Victoria, multumesc!computerlove
Asa cum spui tu, Georgyana, sunt o mamica frumoasa. NU exista mamica sa nu fie frumoasa.

Oanamaria, nu iti mai ajunge printesa ta? Daca nu, vino la pupacit, ca ne place.Facem schimb de pui.pupici
Multumesc, Giulia! Nici eu nu stiu cand a trecut timpul.
Elena,multumesc!pupici Nnu stau ascunsa. Dar mi-e greu si sa fac poze, dar sa le mai si descarc pe computer. Mie nu imi ajunge timpul. AM si cam obosit in ultimul timp...
georgyana
Scris: Thursday, August 30, 2012 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Mamiemi nu esti doar o mamica frumoasa ci o femeie frumoasa ...mamele pt copii lor sunt intodeauna cele mai frumoase computerlove (Copilul meu cel mare mi-a zis mami daca aveam alta mama eu tot pe tine te vroiam sa fi mama mea ...chiar daca i-am explicat ca nu m-ar fi cunoscut ...si totodata cred ca in mine vede idealul lui de femeie pt ca mi-a zis tot el daca s-ar insura ar vrea sa aiba o sotie asa buna si frumoasa ca mine ...Deci ce poate fi mai frumos cand auzi asa vorbe din gurita copilului tau de 9 ani?Nu iti mai trebuiesc laudele si complimentele nimanui..pt ca in ochii copilului tau esti cea mai frumoasa si cea mai buna )Scuzati off topic dar am simtit nevoia sa va impartasesc acest lucrusorry
S.ELENA
Scris: Thursday, August 30, 2012 4:06 PM
Nivel

Astazi m-am simtit nu frumoasa ci stresata, asa cum sunt mai mereu in ultima perioada. Sa va spun si "de ce"": sambata am o nunta la un local normal (nu de fite, dar nici o bodega obisnuita), dar unde vin numai "grei" din Ministerul Apararii. Problema mea este ca nu stiu cu ce sa ma imbrac. De fapt am numai doua rochii care imi vin, dar de niciuna nu sunt pe deplin multumita.
Voi ce parere aveti????? Va rog mult vreau si opiniile voastre sincere.pupici iloveyou

Am uitat sa va spun ca mi-am luat si peruca noua, asa ca sa fie tacamul complet yes chitara alcool

S.ELENA attached the following image(s):
sv105983.jpgsv105984.jpgsv105985.jpgsv105986.jpgsv105987.jpgsv105988.jpg

Maria & Mario
Scris: Thursday, August 30, 2012 4:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mie imi place cea galbena ! E mai de " ocazie " , culoarea e placuta , te imbraca frumos ..... O poti asorta si accesoriza usor cu negru ( sandale, gentuta, cercei si poate ceva in par ).
Cealalta rochita e frumoasa foc , dar mi se pare mai de zi !
O sa fii o frumoasa cu oricare ai alege-o ! Petrecere frumoasa iti doresc ! topai

Ce de mamici frumoase aici ! Multe dintre ele - la prima vedere - pentru mine ! love
endy
Scris: Thursday, August 30, 2012 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Si mie tot galbena imi place mai mult e mai de ocazie.Si grija sa nu o accesorizezi prea tare ca are sclipici !Pantofi poseta si poate ceva in par .
ildi
Scris: Thursday, August 30, 2012 5:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
decisiv,cea galbena! este eleganta!
sandica80
Scris: Thursday, August 30, 2012 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Elena, si mie imi place mai mult cea galbena,iti vine foarte bine computerlove Distractie placuta!pupici
S.ELENA
Scris: Thursday, August 30, 2012 6:16 PM
Nivel

Multumesc fetele pupici Si eu tot spre cea galbena inclin desi am mai multe inconveniente legate de purtarea ei: daca nu-i pun esarfa se vede proteza si se vad si tatuajele de la radioterapie (care nu prea merg ascunse cu fond de ten) si nici pe sot nu prea am cum sa-l asortez cu mine.........Intr-adevar am gentuta si pantofi negri de saten, simple. In par nu am cum sa pun ceva ptr ca se vede urat, am incercat (se vede dublura de dedesubt).
Nu stiu ce sa fac, inca nu-s hatarata nervi
endy
Scris: Thursday, August 30, 2012 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Inainte de plecare sa ne arati cit esti de frumoasa Esarfa poti s-o pui din fata spre spate [sa atirne capetele in spate asa ca indiencele din filme ] Daca nu pui nimic in par poti pune cercei negri Nu trebe sa te asortezi cu sotul !
bereea
Scris: Thursday, August 30, 2012 6:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pup si eu fete frumoasepupici

Elena, rochia galbena te prinde de minune.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.