Frumoasa in fiecare zi -14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Gabytza,sunteti asa frumosi si parul intins te prinde perfect! iloveyou iloveyou Imi era dor de tine sa stii!!

Elena
,ma bucur mereu sa te vad nu conteaza ce mutre faci sau cum arati (apropo mereu fermecatoare ras )ci pur si simplu prin faptul ca esti printre noi sanatoasa si puternica !Te iubim frumoaso!!

Georgyana nici nu mai stiu ce complimente sa-ti fac ,cu frumusetzea si vointza ta m-ai terminat total sic acuma va privesc cu drag fotografia in care apari cu sotul tau si ma minunez de dragostea voastra.Continuati-o tot asa sunteti fermecatori si fericirea emana in jurul voastru!!!
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Shirel, esti o draguta. computerlove Si eu te iubesc tare mult, sa stii!!!!iloveyou
georgyana
Scris: Tuesday, August 28, 2012 8:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Elenacomputerlove coeur
Shirel iti multumesc pt fiecare cuvant in parte iar la ambitia mea ai contribuit si tu cu fetele pt ca ma-ti incrajat sa merg mai departe si faptul ca ma-ti admirat mi-a dat putere sa vreau mai mult ...dar da recunosc daca nu aveam vointa crancena nu mergeam mai departeiloveyou computerlove computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, August 28, 2012 9:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Elena,Shirel are mare dreptate!Esti fermecatoare,si eu te iubesciloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Georgy,nu numai puternica ci si frumoasa!Sper ca te-ai distrat ka nuntahearts hearts
georgyana
Scris: Tuesday, August 28, 2012 9:33 PM
Nivel

Multumesc Raly da ne-am distratcomputerlove pupici
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 28, 2012 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
raly wrote:
Elena,Shirel are mare dreptate!Esti fermecatoare,si eu te iubesciloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
...................

Raluca, cred ca sti ca si reciproca e valabila, da?????iloveyou pupici computerlove
mamiemi
Scris: Wednesday, August 29, 2012 12:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine.

Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.
LilianaD
Scris: Wednesday, August 29, 2012 7:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Am ramas cam mult in urma, dar credeti-ma ca v-am admirat pe fiecare in parte si ma bucur sa revad doamne dragi sufletului meu.computerlove computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Wednesday, August 29, 2012 9:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Va pup dragele mele mamici frumoase si va imbratisez cu mare dragiloveyou pupici
aurishta
Scris: Wednesday, August 29, 2012 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
mamiemi wrote:
Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine.

Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.

Ce frumos!coeur coeur
gabyta
Scris: Wednesday, August 29, 2012 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
mamiemi wrote:

SUPERBI amandoi!!!pupici pupici computerlove computerlove coeur
georgyana
Scris: Wednesday, August 29, 2012 4:31 PM
Nivel

Mamiemi sunteti superbi asa impreuna eu una nu te-am mai vazut pana in prezent asa ca iti spun esti o mamica frumoasa computerlove
kmn
Scris: Wednesday, August 29, 2012 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
gabyta...sa nu te recunosc cu parul intinslove love , iti sta tare bine, distractie faina sambata!!!!

gerogyana....arati de milioane!!!love
victoria1
Scris: Wednesday, August 29, 2012 6:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamiemi ,,esti o mamica foarte frumoasa si Ioan este foarte scumpel.nici eu nu team mai vazut pina acum.computerlove
raly
Scris: Wednesday, August 29, 2012 7:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mamiemi ,ar fi mare pacat sa nu te mai vedem ca esti tare frumoasa!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.