Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Gabytza,sunteti asa frumosi si parul intins te prinde perfect! Imi era dor de tine sa stii!!
Elena,ma bucur mereu sa te vad nu conteaza ce mutre faci sau cum arati (apropo mereu fermecatoare )ci pur si simplu prin faptul ca esti printre noi sanatoasa si puternica !Te iubim frumoaso!!
Georgyana nici nu mai stiu ce complimente sa-ti fac ,cu frumusetzea si vointza ta m-ai terminat total acuma va privesc cu drag fotografia in care apari cu sotul tau si ma minunez de dragostea voastra.Continuati-o tot asa sunteti fermecatori si fericirea emana in jurul voastru!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Shirel, esti o draguta. Si eu te iubesc tare mult, sa stii!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Elena Shirel iti multumesc pt fiecare cuvant in parte iar la ambitia mea ai contribuit si tu cu fetele pt ca ma-ti incrajat sa merg mai departe si faptul ca ma-ti admirat mi-a dat putere sa vreau mai mult ...dar da recunosc daca nu aveam vointa crancena nu mergeam mai departe |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elena,Shirel are mare dreptate!Esti fermecatoare,si eu te iubesc Georgy,nu numai puternica ci si frumoasa!Sper ca te-ai distrat ka nunta |
|

| Multumesc Raly da ne-am distrat |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Raluca, cred ca sti ca si reciproca e valabila, da????? |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine.
Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.
 |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am ramas cam mult in urma, dar credeti-ma ca v-am admirat pe fiecare in parte si ma bucur sa revad doamne dragi sufletului meu. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Va pup dragele mele mamici frumoase si va imbratisez cu mare drag |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| mamiemi wrote: Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine. Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.  Ce frumos! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mamiemi wrote: Va tot privesc acum dupa miezul noptii si imi sunteti tare dragi, asa frumoase, feminine. Nu imi aduc amintedaca am pus vreo imagine cu mine. Asa ca pun acum, cu Ioan, pentru ca in ochii lui sunt mereu frumoasa.  SUPERBI amandoi!!! |
|

| Mamiemi sunteti superbi asa impreuna eu una nu te-am mai vazut pana in prezent asa ca iti spun esti o mamica frumoasa |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| gabyta...sa nu te recunosc cu parul intins , iti sta tare bine, distractie faina sambata!!!!
gerogyana....arati de milioane!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamiemi ,,esti o mamica foarte frumoasa si Ioan este foarte scumpel.nici eu nu team mai vazut pina acum. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mamiemi ,ar fi mare pacat sa nu te mai vedem ca esti tare frumoasa! |
|
|