Frumoasa in fiecare zi -14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Thursday, August 30, 2012 6:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Galben zic si eu,e super rochitza!cool cool
LilianaD
Scris: Thursday, August 30, 2012 6:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Elena intr-adevar rochita galbena e eleganta, dar mie imi place mai mult cea de-a doua.uff Si daca tu te simti mai confortabil in ea, sa nu ai nici o retinere, cel mai mult conteaza sa te simti tu in largul tau. La o nunta se intampla fel si fel de situatii, cred ca n-are rost sa stai tot timpul stresata de pozitia esarfei,la masa, la dans...
Deci eu votez cu cea mai mare convingere pentru rochia a doua.firstprize firstprize
S.ELENA
Scris: Thursday, August 30, 2012 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Multumesc dragele mele.pupici pupici computerlove Inca nu m-am hotarat, mai astept, probabil o voi face pe ultima suta de metri. Sotul mi-a zis s-o iau pe care vreau, eu le-as lua pe-amandoua daca as putea ras hohot .
Singurul minus la cea galbena, dupa cum v-am zis, este faptul ca din anumite pozitii se vede proteza, in rest e super ca-i asa flu-flu.coeur coeur iloveyou
clalina
Scris: Thursday, August 30, 2012 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Mamiemi sunteti foarte frumosi!computerlove Elenus iti vin bine amandoua parce cea galbena este mai de ocazie dar si cealalta este eleganta. Distractie placuta!computerlove
georgyana
Scris: Friday, August 31, 2012 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Elena esti o frumoasa in ambele situatii ..normal cea galbena e mai potrivita si asortata cu negru insa eu zic sa te imbraci cum te simti cel mai bine .iloveyou
mamiemi
Scris: Friday, August 31, 2012 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Elena, esti frumoasa! Cea galbena imi place si mie. Important este insa cum te simti tu in rochita.

Clalina, multumesc!

GEorgyana, ce compliment frumos ti-a facut pustiul tau! Tare mester la vorbe! Si atasat frumos de mama lui! Sa iti traiasca!

georgyana
Scris: Friday, August 31, 2012 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Multumesc Mamiemi asa este ai dreptate este foarte atasat de mine coeur
marmita
Scris: Friday, August 31, 2012 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Elena, eu sunt intru totul de acord cu LilianaD, tot pe a doua o votez si eu pupici
Fluturas
Scris: Friday, August 31, 2012 5:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cea galbena,zic eu...e mai eleganta si iti vine super
marivic
Scris: Friday, August 31, 2012 6:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sunt superbe amandoua.Zic sa te imbraci cu cea in care te simti tu cel mai binepupici Si eu as zice sa le iei pe amandouaras
Noua peruca este superba,....dar m-ai imbolnavit cu manichiura ta,....este haioasa si(vb tiganeascahohot )sucara rau!hohot hohot
te puppupici pupici pupici
Mela
Scris: Friday, August 31, 2012 7:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Elena,iti vine bine de tot cea galbena DAR decat sa stai toata seara stresata sau rigida,tot cu gandul sa nu se vada,mai bine ia-o pe cealalta...
Tu hotaresti,normal pupici nu uita sa ne arati si noua rezultatul.
pentru mine esti perfecta,oricum iloveyou
madalinutzaa
Scris: Saturday, September 1, 2012 7:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Elena esti foarte frumoasa si feminina cu amandoua dar alegeti una in care sa te simti tu cel mai bine si care sa te multumeasca computerlove computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Saturday, September 1, 2012 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez nervi uff ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea)plans plans plans plans Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine.................
gabyta
Scris: Saturday, September 1, 2012 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
S.ELENA wrote:
Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez nervi uff ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea)plans plans plans plans Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine.................

Draga mea ,sunt alaturi de tine,,sa dea domnu sa fie totul bine,,pupici computerlove iloveyou iloveyou iloveyou pupici
aurishta
Scris: Saturday, September 1, 2012 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Elena, suntem cu tine cu o imbratisare calda!coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.