|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Galben zic si eu,e super rochitza! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Elena intr-adevar rochita galbena e eleganta, dar mie imi place mai mult cea de-a doua. Si daca tu te simti mai confortabil in ea, sa nu ai nici o retinere, cel mai mult conteaza sa te simti tu in largul tau. La o nunta se intampla fel si fel de situatii, cred ca n-are rost sa stai tot timpul stresata de pozitia esarfei,la masa, la dans... Deci eu votez cu cea mai mare convingere pentru rochia a doua. |

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Multumesc dragele mele. Inca nu m-am hotarat, mai astept, probabil o voi face pe ultima suta de metri. Sotul mi-a zis s-o iau pe care vreau, eu le-as lua pe-amandoua daca as putea . Singurul minus la cea galbena, dupa cum v-am zis, este faptul ca din anumite pozitii se vede proteza, in rest e super ca-i asa flu-flu. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Mamiemi sunteti foarte frumosi! Elenus iti vin bine amandoua parce cea galbena este mai de ocazie dar si cealalta este eleganta. Distractie placuta! |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Elena esti o frumoasa in ambele situatii ..normal cea galbena e mai potrivita si asortata cu negru insa eu zic sa te imbraci cum te simti cel mai bine . |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Elena, esti frumoasa! Cea galbena imi place si mie. Important este insa cum te simti tu in rochita.
Clalina, multumesc!
GEorgyana, ce compliment frumos ti-a facut pustiul tau! Tare mester la vorbe! Si atasat frumos de mama lui! Sa iti traiasca!
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc Mamiemi asa este ai dreptate este foarte atasat de mine |
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Elena, eu sunt intru totul de acord cu LilianaD, tot pe a doua o votez si eu |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cea galbena,zic eu...e mai eleganta si iti vine super |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sunt superbe amandoua.Zic sa te imbraci cu cea in care te simti tu cel mai bine Si eu as zice sa le iei pe amandoua Noua peruca este superba,....dar m-ai imbolnavit cu manichiura ta,....este haioasa si(vb tiganeasca )sucara rau! te pup |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Elena,iti vine bine de tot cea galbena DAR decat sa stai toata seara stresata sau rigida,tot cu gandul sa nu se vada,mai bine ia-o pe cealalta... Tu hotaresti,normal nu uita sa ne arati si noua rezultatul. pentru mine esti perfecta,oricum |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| Elena esti foarte frumoasa si feminina cu amandoua dar alegeti una in care sa te simti tu cel mai bine si care sa te multumeasca |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea) Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine................. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| S.ELENA wrote:Dragelor va multumesc din suflet ptr parerile sincere. Balanta inclina tot mai mult spre cea galbena, eu oricum nu am voie sa fac efort (adica sa dansez ) asa ca voi sta cumintitca..............Inca nu sunt hotarata, dar vrea sa va spun ca mi-a trecut cheful de tot si chiar sunt foarte suparata. Ieri pe la 4 am reusit in sfarsit sa fac tomograful si se pare ca sunt ceva probleme (mici - 5 milimetri, dar sunt) pe la ficat. Maine la pranz trebuie sa ma intorc la spital si cu tomografia de anul trecut ptr confruntare si abia apoi imi va pune diagnosticul............dar eu sunt destul de necajita, am plans aseara pana nu am mai putut (nici anul trecut cand am aflat ce am nu am plans, insa acum m-a daramat vestea) Asa ca tineti-mi pumnii ptr maine................. Draga mea ,sunt alaturi de tine,,sa dea domnu sa fie totul bine,, |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Elena, suntem cu tine cu o imbratisare calda! |
|
|