Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| AdrianaC wrote:Adevarul e ca m-am cam grabit cand am ales-o, ca ma zorea Tzepii  . O sa imi fie invatatura de minte. La culoarea anterioara mergea orice nuanta de ruj si orice culoare de haine, acum iar trebuie sa ma reorientez si nu imi place. Cred ca o sa revin destul de curand la saten inchis Abia astept sa vad ce iti iese la testare. Nu poti testa si culori de par  ?
Banuiam ca te-ai grabit si mie mi se intampla asa, am recunoscut stilul Avantajul culorii inchise e intr-adevar faptul ca poti folosi nuantele de farduri si rujuri fara temeri. Apropos de testare intra pe mess sa-ti dau programelul, nu stiu cat de profi este, o poti intreba pe Alina ca i l-am dat si ei si-l foloseste sper Are si de culoarea parului, tunsori, ochelari tot felul de nebunii, nu multe dar sunt ok zic eu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunteti gagici cu orice nuanta de par ati avea ( pe moment ) , cu kilograme in plus sau in minus , triste sau vesele !
Adriana, mie imi place mai mult o culoare ca asta decat un brunet ! Katy, esti subtireeeeee rau ! Te invidiez ! Spor la dieta ! Dar eu consider sincer ca nu ai nevoie ! Doar postura trebuie modificata : pieptul in fata, umerii in spate si nu bazinul in fata ! Sa nu ma injuri prea rau ! Diana , nu se cunoaste ca ai ...... imbatranit ! Esti o mami fericita , asa ca ..... |
|

| Maria & mami wrote:Sunteti gagici cu orice nuanta de par ati avea ( pe moment ) , cu kilograme in plus sau in minus , triste sau vesele ! Doar postura trebuie modificata : pieptul in fata, umerii in spate si nu bazinul in fata !  Sa nu ma injuri prea rau !
Nu te injur, esti a mia persoana cred care imi zice asta, scolioza isi face de cap Pup |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cunosc. Am aceeasi problema , desi sunt pitica rau ! dar la cati pumni primesc in spate ( educativi ) , incerc macar sa ma fortez sa stau dreapta ! Un corset purtat in casa ai incercat ? Eu vorbesc .... |
|

|
Am corset dar acum nu-mi mai vine ca am ceva sunculite in plus si ala e pe marimi ca e medical mi l-a dat de unde faceam gimnastica medicala. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pupici tuturor mamicilor frumoase! Bravo fiecareia! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana waw , imi place ! Arati super O noapte super frumoaselor |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| katy_lumika wrote: Culoarea buzelor trebuie sa fie in ton cu ochii si culoarea parului, in cazul tau un luciu de buze spre cafea cu lapte
Adriana, tot asa spun si eu, bine, eu nu folosesc deloc rujuri (am o boala impotriva lor) doar creion de buza si glosuri, cu creionul conturez, pe urma il intind putin spre interiorul buzei aplic glosul si
Acum fiecare si cum se simte mai bine...
Despre culoarea parului (vorbeste o anti-vopsea absoluta) parca imi placea mai mult cea anterioara, era mai.... naturala, poate m-am obisnuit sa te vad asa Nu este chiar dezastruos asa cum zici tu
Imi placi in ultima poza
Diana iti sta foarte bine asa tunsa, si eu tot asa fac cu parul, feon Si fetelor tot asa, la noi clima permite un astfel de tratament....numai ca tot nu creste repede ...daca ma prinde frizerul la un an... face milioane pe urma mea |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Adriana, degeaba zici ca nu-ti sta bine (poate pt ca te-ai obisnuit tu cu culoarea anterioara), dar te prinde super. Nota 10!
Si eu sunt frumoasa!

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Gata! Ieri seara am rezolvat problema care imi statea rau de tot pe creier, cat pe ce sa imi iau o zi de concediu ieri numai ca sa nu ma duc rosie in cap la serviciu .
Ieri, la plecarea la serviciu:

Si seara, la revenire, dupa o binemeritata vopsire 
 |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Taki, frumoasa ca intotdeauna
Adriana, mie imi place mai mult cum iti sta roscata; negrul te maturizeaza, dar important e sa fii tu multumita. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Taki... si stralucirea din ochi???? Adriana, si mie imi placea roscatul...(si eu m-am ales cu roscat dupa revolutionare; se vede, nu???) Dar frumusetea vine si din starea de spirit; si daca tu te simti bine cu saten inchis, foarte bine!!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| kali wrote:Taki, frumoasa ca intotdeauna Adriana, mie imi place mai mult cum iti sta roscata; negrul te maturizeaza, dar important e sa fii tu multumita. Subscriu! |
|

| AdrianaC wrote:Gata! Ieri seara am rezolvat problema care imi statea rau de tot pe creier, cat pe ce sa imi iau o zi de concediu ieri numai ca sa nu ma duc rosie in cap la serviciu  .
Nu inteleg de ce ti-ai schimbat cuoarea. Iti statea super. |
|

| Kali, Raly, Cute, multumesc!
Stralucirea din ochi o sa vina si ea cat de curand. Deocamdata inca sunt trista! |
|
|