Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Quote:Asa cum aveam topicul cu slabitul si ne luam la intrecere care cat slabim ce-ar fi sa ne luam la intrecere care cat de mult are grija de look-ul sau.De fapt nu sa ne intrecem ci sa ne impingem una pe alta ,pe lenese ca mine sa mai arunce o privire in oglinda.Ce ati facut voi azi pt a arata bine, ce produs cosmetic nou ati cumparat, ce tehnica de infrumusetare ati mai descoperit.Cum faceti sa nu cadeti ca mine in prosteala si sa va gaseasca seara tot in pijamale?uff de maine sunt hotarata sa ma fac gagica ...o sa vedeti Continuam de aici. Va asteptam , doamnelor, . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Foarte frumos,Taki,Katy si Adriana! Pupici unor mamici frumoase foc! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Bravo Adriana, esti fresh
Si eu fresh, vineri seara, la petrecerea pt strangere de fonduri. Alaturi este Mirela, fata care viseaza sa mearga din nou
 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Katy (se vede burtica - glumeam !!!)
Adriana imi place cum iti sta asa machiata si aranjanta |
|

| Cristy wrote:Katy  (se vede burtica  - glumeam !!!) Stiu de abia am incaput in costumasul asta alb, si cand ma gandesc ca imi venea super m-am apucat de regim, mananc numai supa de pui cu mamaliga |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adrana ma bucur sa te vad , eram curioasa sa te vad , arati super , ca la 20 de ani katy felicitarii , esti o fiinta minunata pe cale de disparitie , este nobil ceea ce faci o seara placuta tuturor ! |
|

| Am mai spus, ingeras, eu doar particip la astfel de actiuni, daca as avea timp si bani as face-o fara tam tam. Am scris despre cazurile respective pentru a informa lumea, nu se stie de unde sare norocul pentru bietii oameni. Pupici si tie, si voua tuturor frumoaselor! |
|
| katy_lumika wrote:Bravo Adriana, esti fresh Si eu fresh, vineri seara, la petrecerea pt strangere de fonduri. Alaturi este Mirela, fata care viseaza sa mearga din nou
Cand am vazut stirea la televizor,m-am uitat dupa tine,ca mi-am amintit ca ai postat tu despre cazuri de astea... |
|

| oanalaurisa wrote:Cand am vazut stirea la televizor,m-am uitat dupa tine,ca mi-am amintit ca ai postat tu despre cazuri de astea...
M-am ascuns |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Katy subtirico....ptiu sa nu te deochi...da frumoasa mai esti!Cat as vrea sa am si eu un corp ca al tau! Bravo! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| subscriu |
|
|
Da mai katy draga,arati ca o fetishcana... |
|

| Rly, fluturas, Oana, multumesc pentru complimente, intorc pupicii si aprecierile |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| N-am mai fost de mult la rubrica asta, pentru ca sincer nu ma consider deloc frumoasa. Poate daca mai slabesc... Dar pentru ca am mai imbatranit, ma gandeam sa ma arat la fata:
Azi de dimineata, cu cateva minute dupa trezire,
din spate:

si din fata (somnoroasa, dar pregatita de lucru )

|
|

| Ba eu cred ca esti frumoasa cat despre faza cu slabitul, toate vrem, macar 500 gr, asa sa ne simtim victorioase Hm...poza din spate e tare ispititoare, iar imi vine cheful sa ma fac bruneta Pup |
|
|