|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:Cris, .
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Laura wrote:Mai,mai,numai fete frumoase trec pe aici! Fluturas,ai alura de scolarita si o privire inocenta
Subscriu....frumoasa si finuta ca un fluturas |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Toate sinteti asa de frumoase!!!Nici nu se vede ca sinteti mamicii asa ca uitati de riduri(ce ridurii,eu nu vad nimic??) Fluturas esti asa de gingasa si ai o privire de ingeras !! multi pupicii de la noi. Si fiindca mi-am revenit si eu din starea pe care o aveam(cu maica mea ,stiti voi)si acuma sint chiar foarte linistita si fericita m-am pozat si eu:
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Shirel ma bucur ca esti din nou linistita! si cu chef de pozat Kikiiii ce zambareata inainte de munca. Iti prieste! Butterfly...ce tanara si linistita esti in poza Miri ce fete frumoase sunteti voi! Oana....unde ai ascuns ridurile? Leut ....auzi "grasuta". Bine ca te-ai lamurit. Sa arat ca tine m-as considera Miss. Taki de tine nu mai zic nimic!!! Ai si vreo poza in care nu arati SUPER?! |
|
| Mami Alina, multumesc frumos! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult pentru complimente
oanaesti o mamica tanara si frumoasa leut ai un corp de invidiat,ce mi-ar place sa fiu si eu ca tine kiki o mamica si foarte fericita inainte de servici shirel areti atat de bine |
|
| Fluturash, multam! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kiki |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Fetelor...na, m-ati facut sa rosesc...si sa ma simt extraordinar! Multumesc!!! Kiki...la fel cum te stiu...zambitoare! Shirel...slabuta...iti sade bine cu copilul in brate... |
|
| Leut, multumesc! Pup! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mami Oana, Mami Leut, Mami KIKI, Mami Shirel,sunteti 4 fete frumoase,tinerele si suple
Mami Oana,nici urma de rid! Mami Leut,m-am chinuit sa vad o urma de grasime,dar ,calculatorul meu nu imi arata nimic...Oare trebuie sa-mi schimb monitorul ??? Mami KIKI,ti se citeste o unda de fericire in privire si parca o nerabdare sa te intorci acasa de la serviciu. Gresesc? Mami Shirel,ai un corp de invidiat |
|
| Absolut deloc, Laura draga, mereu ma grabesc sa ajung acasa de la serviciu, numai ca mereu ajung dupa 7, asa ca timpul petrecut cu piticul este foarte limitat! Multumesc pentru aprecieri! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Laura, esti o draguta!!! Monitorul...o fi plat? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505