Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc fetelor.Frumusetea e trecatoare si fragila ,sa ne bucuram de ea cat o avem...un scurt circuit pe creier si gata ti s-a mutat cu gura la spate |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Mihaela ,ce infofoliti voi acolo!Brrr m-a luat cu frigul pe bune ati ramas la fel de frumusei !Imi era dor de tine sa te vad sa stii!Cat despre copii nu i-am vazut de taaare multa vreme asa ca fa-ti mila putin de noi da?
|
|
| E frig da, a dat un val de ger ,asteptam sapt viitoar ceva soare.O sa mai aparem noi vara ca atunci suntem mai productivi la pozat .Multumesc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Multumesc fetelor.Frumusetea e trecatoare si fragila ,sa ne bucuram de ea cat o avem...un scurt circuit pe creier si gata ti s-a mutat cu gura la spate
Chiar asa. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Fluturas esti foarte frumoasa
Mihaela,cosaneana ia spune-mi ce ati facut in parc?Eu nu ratez ocazia sa ma legan putin |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pentru ca astazi este ziua mea, ma simt speciala ......ma simt intr-adevar frumoasa pt varsta pe care o am,pt anii pe care i-am implinit:46!

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| La Multi Ani frumosi, Mari! Sa te simti la fel si la 96.
Mihaela si Kaze, un cuplu frumos, mereu indragostiti. |
|

| MONICA,MULTUMESC Ohoooooo,e cale lunga pana acolo,.... Sa dea Dumnezeu! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| marivic pari asa emotionata La multi ani draga mea |
|
| monica irimia wrote:Mihaela si Kaze, un cuplu frumos, mereu indragostiti.
Multumesc
LA MULTI ANI,MARI.SA FII FERICITA |
|

| INGERAS,asa este,.....am fost tare emotionata,cand,am primit un telefon de la un curier.Asteptam o comanda de lenjerie prin curierat si am iesit la poarta(eu ghidam soferul prin telefon,caci imi spusese ca vine de la Bucuresti si ca nu cunoaste zona)eu,asteptam sa-mi iau coletul,cand tipul se da jos din masina,scoate un minunat buchet de frezii si mi-l intinde cu o felicitare.Eu am ramas fara cuvinte,....el imi spune ca acesta este coletul pe care il asteptati,eu spun ca nu astept acest colet iar el zice:Ba sigur pe acesta il asteptati acci este pt dv
AM RAMAS TABLOU!Asa ca emotia era intiparita pe fata mea Multumesc din suflet,Ingeras scump Miha,multumesc asemenea si te pup cu drag! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| La multi ani cu multa multa sanatate ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La multi ani, draga mea! |
|

| Va multumesc!Sunteti minunate,sunteti speciale! |