Nivel: Avansat
Intrat: 7/3/2010 Postari: 1948
| A crescut frumos, Sara. Ultima poza pe care mi-o amintesc cu ea, e micuta. Sunteti minunate amandoua.
|
|

Intrat: 12/9/2009 Postari: 4771 Locatia: constanta
| Mari ce frumoasa esti ..parca ai mai slabit si esti foarte sic ..imi place!! Alexandra sunteti doua frumoase va pup!!! |
|

Intrat: 4/17/2008 Postari: 3770 Locatia: arad
| multumim. monica avem poze la jurnal dar nu mai stiu cum pot da accept |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Va multumesc din suflet! Tuturor,va multumesc! Starea mea oscileaza, Cand foarte buna,cand mai putin buna,cand mai proasta,...asta este,...m-am obisnuit cu ea si o iau ca atare M-am simtit tare bine,la lectia deschisa a verisoarei mele(poze mai multe puteti vedea pe Facebook,pe pagina mea,caci aici se incarca tare greu,).....am participat si cu sufletul caci 8 copii au fost in anii trecuti la mine sau le-am fost educatoare,.....si asta m-a umplut de bucurie,....iar lectia in sine a fost ceva de vis.Si probabil acest fapt s-a reflectat si in sufletul meu,.....
Georgy,am mai slabit putin,da,...asa este,nu mult dar unele haine imi cad de pe mine |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| m-am simtit si eu frumoasa saptamana trecuta...
la nunta fratelui meu alaturi de sotul meu...

cu karina

si singurica...

|
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/4/2008 Postari: 17381 Locatia: Ro
| Fluturas, foarte mult imi plac pozele si foarte mult imi placi tu! Pupa si dragalasa mica! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| Frumoasa esti, fluturas! |
|

Intrat: 7/3/2010 Postari: 1948
| Fluturas, esti o delicata si radiezi alaturi de sotul tau. Pupici Karinei |
|
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| multumesc mult.am avut o saptamana frumoasa.am avut si parintii la mine.a trecut tare frumos |
|
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11809 Locatia: israel
| O frumoasa si tinerica mamica,Fluturas!! |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Si eu cu Fat Frumos al meu
 |
|

Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Fluturas,o femeie tanara si frumoasa,alaturi de o superba familie! Miha,daca el e Fat-Frumos atunci si tu esti Cosanzeana,lui,nu? Imi pare tare bine ca va revad,.....Imi place la nebunie zambetul tau..... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 5/27/2006 Postari: 14382
| Fluturas, tanara si fresh si ai slabiiiit!! Mihaela, tu tot adolescentina! Nu te-ai schimbat deloc! |
|
| shirel,marivic,kali multumesc mult kali,am luptat sa scap eu de kg astea....in total 6 si mai am in plus
mihaela intotdeauna mi-a placut cuplul vostru.sunteti frumosi |
|

Intrat: 6/8/2010 Postari: 2562 Locatia: tara mea orasul meu de munte
| Mamici tinere si frumoase ! Ramineti tot asa si cu zambetul pe buze ! |
|
|