Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| wow Krys superboooo!!!! ce sexilica esti |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mama,mama ce de frumuseti aici !!!!1 fetelor suntteti superbe iar de gravidute nici nu mai zic,,,se spune ca o femeie gravida straluceste si e adevarat sunteti faine rau |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Roxy frumoaso!
Kriss esti foarte sexi, pup copilasii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ce de mamici frumoase si sexy, wawww!!!!!!
Ma mai arat si eu la mocuta, dupa nu stiu cat timp (ani, de fapt ), cu cateva poze: doua de la revelion si doua din 4 ianuarie, din parc, alaturi de Denis si nepotica mea draga, Andrada.
P.S.Fetelor, nu va luati dupa data din poze, nu's cum s-a intamplat si cine???? o fi umblat la setarile aparatului....abia azi am reusit sa-i setez data S.ELENA attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Elena, imi pare bine sa te cunosc.Esti tare frumoasa, dar te simt trista |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eheeei, Elena, eu te stiu de mai demult! Esti incredibil de frumoasa! Multumesc pentru ca te-ai aratat pe aici! Te asteptam cat mai des! Imbratisam cu drag si copilasii! Sunt minunati! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Krys ce sexy esti!- Elena - imi pare bine sa te cunosc - esti tare frumoasa! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Elena si mie imi pare bine sa te cunosc , esti atat de frumoasa! Multa sanatate iti doresc! Pup si dragalasii! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Elena , ! Finuta si tare tare draga mie ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Elena,esti tare frumoasa! Iti trimit o imbratisare calda |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Brandusa, Monique, Clalina, Roxi, Oana va multumesc frumos!!!! Si voi imi sunteti tare dragi si va iubesc mult pe fiecare in parte!!! Poze mai multe am pus mai la inceput, prin 2008, dar cum photobuket-ul mergea tot mai greu, iar eu am tot avut probleme cu net-ul si apoi cu mutatul, am renuntat. Abia acum insa "blonda" din mine a invatat sa redimensioneze pozele si asa le pot pune cu "atach". Deci, de-acum am sa va tot bombardez cu poze
Brandusa, spui ca ma simti trista....intr-adevar, viata mi-a tras una zdravana rau anul acesta (de fapt anul trecut). Am acceptat, dar inca nu am reusit complet sa trec peste, in sensul ca, pana nu termin tratamentul si nu am sa vad ca la reevaluarea din martie-aprilie analizele or sa iasa bine (asta imi doresc din toata inima) nu pot sa fiu exact eu, cea dinainte. Eu rad, glumesc, fac haz de necaz, daaarrrr, sufletul meu nu poate sa se transpuna exact in ceea ce ii "dictez" eu, in ochi mi se poate citi deseori starea sufleteasca. Iar in cele doua poze din parc, cu cei mici, eram obosita rupta, fusesem la spital ptr internare si analize de la 7 pana la 12, am ajuns acasa stoarsa de puteri (drumul in oras si statul ca prostul pe la usile cabinetelor in spital, ma stoarce de toate puterile), am incercat sa atipesc putin, dar ii promisesem celui mic ca-l duc si pe el in parc sa se plimbe cu poneiul si trenuletul. Si cum eu nu prea ajung cu ei in parc asa des (noi mutandu-ne in afara Bucurestiului), am zis, hai, fie, cu toata oboseala, sa mergem in parc.Poate si lipsa machiajului (fiind dupa somn), nu stiu, oricum va multumesc pentru cuvintele frumoase!!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Draga mea, daca ai sti cat e bine te inteleg! Dar trebuie sa stii un lucru: acum esti sanatoasa, analizele vor iesi bine si tu ai biruit balaurul.Numai cine a trecut pe acolo poate intelege ce se petrece cu adevarat in sufletul tau.Esti o persoana de admirat , sa stii |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ELENA,ce dor imi era sa te vad, Arati bine,pot spune foarte bine,....ce vrei,....ai trecut prin ,,iad''ca sa zic asa,....dar vb Brandusei,ai infruntat si ai biruit uraciunea de boala.Sanatate maxima iti doresc si pup baietii voinici! Imi era tare dor de voi!Va imbratisez cu mare,mare drag! Multa putere si incredere iti doresc! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| si eu ma bucur mult de tot sa te vad in sfarsit ,,,, am citit cred eu tot ce se putea citi aici despe tine ,,, m-a impresionat f mult,m-am rugat de multe ori ptr tine si multe fete de aici cand aveau vremuri urate si credema cand iti spun ca te admir, te respect si imi doresc (si cred)ca totul s-a terminat ,cum spuneau si fetele,,,uratania(boala) e invinsa ptr ca tu esti o luptatoare . Dami voie sa iti trimit o imbratisare puternica ,esti o frumoasa si o mamica exemplu!!!!!! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Elena arati taaaaare bine!iti doresc toate cele bune sa se implineasca |
|
|