Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Katy,m-am uitat de doua ori la poze si am ajuns la concluzia ca trebuia sa te faci model iti prieste peisajul,arati de revista,zau |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KATHY,ai grija la tantari!Altfel,....nici nu am ce sa-ti spun,.... Arati senzational incadrata intr-un peisaj de vis,auzi soaptele valurilor,te bucuri de splendorile bananierilor,imagini si vegetatie luxurianta si tu,vrei tot la frig? Hai sa facem schimb |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| katy_lumika wrote:
O crede-ma ca abia astept sa vin in tara, cel mai tare ma sperie tantarii care transmit Febra Dengue.
Uppps ,sorry, nu exista vreo crema ceva? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Katy, parca vad ca vii in tara si te plangi ca ai racit la ovare! Adica... caldura - estem; ocean - estem; peijaaaaj exotic - estem si tu tot strambi din nas? Asa, ca sa-mi faci mie in ciuda, care nu mai poooot de frig si de nerabdare sa vina primavara aia adevarata? Si visez la Maldive pentru haaaaaat departe cand imi termin casa?! Pffff, ce te invidiez! Si dau bataie, sa stii! Profita cat poti, te rog eu... Si da, au dreptate fetele, esti frumoasa rau. Vezi, poate te fura careva pe acolo si nu te mai intorci si asa scapi si de sesiune si-i dai lectii de franceza on-line nu mai stiu carei mamici care zicea la stare de spirit ca o invata.
Oanaaaa, draga mea, ce dor mi-a fost de tine!! Esti neschimbata... charismatica si frumoasaaaaaaa... asa cum te stiu! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor m-ati terminat...sunteti toate asa de frumoase si transmiteti o stare de bine si-o energie pozitiva, ca nu-mi vine sa-mi iau ochii de la voi. Katy profita cat poti de caldura si peisajul superb, nu lasa tantarii sa-ti umbreasca vacanta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Katy esti de revista !!!!! si tu si peisajele !!!! WOOOOOW !!!! Si vorba Oanei - daca tu te plangi ..... zau ca vin si te bat !!!! SUPERB !!!! Si tu si peisajele si ... TOOOOOOT !!!!
Iar eu multumesc mult pentru aprecieri ! Barbatelul meu e mandria mea !!! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Gata, nu mai zic nimic, doar va multumesc pentru aprecieri. Nu de alta, dar nu prea as vrea sa mi-o iau anul acesta Mela, iti multumesc, mami. Sa stii ca acum vreo 14-15 ani am facut niste cursuri de modeling, la insistentele tatalui Luanei, dar nu am lucrat niciodata in domeniu, prea multe cerinte iar eu mult prea gurmanda Oana, nu are cine sa ma fure, e ok in Martinica, dar sunt tare multe minusuri, asa ca nu mi-as petrece viata pe aici. Plus ca mancarea creola ingrasa rau, e gustoasa dar in cateva luni as fi de nerecunoscut.Ti pup, ti pup. Koko, am cumparat cred jumatate de farmacie, plus o racheta tare comica cu care prajesc tantarii, dar tot stau cu teama sa nu iau ceva. Oana Sper ca in vara sa fim in formatie completa si atunci poate nu ma voi mai plange.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Wow ...cata conversatie ati avut..pe baza tantarilor ...tantari se simt vedete acum |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumusica Katy,bine zice Mela,fotomodel sa te faci
Oana la fel de frumoasa si barbatelul ala e leit mama!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katyyy,mooor cand te vad in rochita,zau de nu,te invidiez de mor!Io platesc gazu 8 milioane si tu te vaiti de tantari?Zau nu ti rusine? Vrei cumva sa facem schimb? Aaaa.....si unghiutele tale ma omoara,vezi ca esti stelista si tu pan la urma?
Adriana,la fel de frumoasa,neschimbata,chiar imi era dor de tine!
Oana,graviduta mea preferata,mereu eleganta si stilata!
Oana(Maria si Mario)si de tine imi era tare dor ca nu te-am mai vazut demult,imi plac cercelusii tai,dar si mandretea de baiat din brate! Numa fete frumoase pe aici,v-am mai zis si va mai zic,sunteti un forum plin de miss-uri! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| katy_lumika wrote:
O crede-ma ca abia astept sa vin in tara, cel mai tare ma sperie tantarii care transmit Febra Dengue.
eu foloseam niste plasturi cu miros de lamaie, lipesti pe un colt de haina si nu se apropie picior de insecta de tine... mai am si acum, poate iti spun cum se cheama, erau de cumparat in farmacii si magazine cu produse cosmetice... cremele si sprayurile nu ma incantau prea tare ca stateam mult sa ma dau plus ca pe fatza nu le suport...
uite asa arata: sunt f bune |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Georgyana, so funny! Ana, prea tarziu Raly, sa mi le sterg inainte sa ma vada tata Nu as vrea sa facem schimb, dar mi-ar placea sa fiti aici. Si nu, nu mi-e rusine sa ma plang, sunt niste bestiute date naibii. Buli, asa ceva nu mi s-a recomandat, o sa intreb daca exista. Multumesc
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| de obicei in zonele cu tantari din astia denghisti gasesti, mai erau si niste bratari cu aceeasi substanta in ele, dar pe alea nu le-am incercat |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sunt foarte bune bratarile, ale le poarta in tara sascape de tantarei |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| vin si eu cu o pozica de la petrecerea de Craciun a firmei
 |
|
|