Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Liliana,cred ca si tu nu ai luat bataie de mult uite la ea ce grasa este ,ai un corp superb cu tot cu cele 5 kg in plus si areti super bine!
Nikmiki,imi pare bine sa te cunosc in sfarsit esti chiar frumoasa foc.Mai vrem poze cu tine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Lili,tu stii parerea mea despre tine.Pari o pustoaica si tu .Si pe bune,cine aude ca spui de kilograme in plus,va rade cu siguranta .Esti intr-o forma de invidiat:018:
Nikmiki,ce frumoasa esti .Auzi la ea cu 12 kilograme mai mult aveai acolo .Acum cate ai?40?Oricum si cu 12 kilograme in plus esti sexy
Vrem poze,vrem poze |
|

| Haideti ca pun si eu doua poze de aproape.Nu cred ca ma stiti la chip prea bine.Sa aveti habar cu cine vorbiti .Sa nu va speriati.Sunt facute de aproape
![]() 
Uploaded with ImageShack.us
![]() 
Uploaded with ImageShack.us |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Giulia,astea-s facute pentru sotior,asa-i? |
|

| Sa stii Mela caci cu el vorbeam cand mi le-am facut .Si m-am gandit la voi,ca sa ma vedeti mai bine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia esti super sexy!Ce-mi placi!Te pup cu drag! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Giulia ce scumpica esti!!!
imi plac gropitzele |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Giulia ma bucur sa te vad si mai indeaproape.Esti frumoasa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Iulia,esti o frumoasa,daca as fi in locul sotului tau as veni urgent acasa. Mirela,ai dreptate cu adolescentele. Si eu am vazut fete tinere,frumoase,dar cu kg in plus.Si aici vorbesc de fetele alea, cu niste topuri scurte,si doua randuri de burti pe-afara.Le sta foarte urat. Shirel,te pup,esti o draguta tot timpul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Liliana acuma te-am vazut si pe tine! pai tu te vezi ce bine arati?unde kg in plus?vreau si eu asa mai slabutza |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Nik, eu vrau poza cu 12 kg in minus :018: ! Esti o scumpa...
Lili, cu asa o poza m-as face si eu "de rusine"...Unde vezi tu kg alea????? ca le tot caut cu lupa...
Giulia...esti sexoasa, sexoasa!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Liliana, imi place cum arati, si vorba fetelor, nu vad cele 5 kg de care vorbesti. Giulia, tanara si frumoasa, gropitele din obraji iti dau un farmec aparte. Incantata sa te cunosc. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Liliana,la tine kg in plus?Sa le vezi la mine !Arati superb! Giulia ,ma bucur sa te cunosc,cu toate ca la avatar am vazut ceva pe jumatate . |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bine fetelor,atunci nu mai zic nimic,iar daca-i cazul i-mi schimb garderoba,vorba lui Mirela,mai precis pantalonii,ca aia ma strang. Va pup pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Oooo, fete noi, fete noi... Nik, Liliana, Giulia , ma bucur sa va vad. Sunteti tinere si frumoase toate trei!!! |
|
|