Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Fetelor haideti sa va fac cunostinta si cu mine ...care nu imi stiti figura ca de trancanit din gura ma mai stiti ...poze mai vechi ca in ultimul timp nu am mai stat la pozat ..nu m-au urmarit paparazzi

|
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Incantata sa va cunosc, doamna Rafira!
|
|
|

| Toate sunteti frumose si superbe ..aurisha nu te mai considera babaciune orice varsta are frumusetea ei ....iar noi doamnelor suntem niste frumuseti pt copii nostri in special ....Nikolas al meu cand avea vreo 3 ani eram intr-o zi plina de zugraveala parul ravasit ...numai lavabil pe fata ...iar el stiti ce mi-a zis ...(Mami esti atat de frumoasa !!!)si ma strans in brate de am ras pana la , lacrimi cu cei din jur asa ca fetelor frumoase putem fi in orice ipostaza pt copii nostri ..si cred ca e unul din cele mai frumoase lucruri in viata sa fim frumoase pt copii nostri si nu numai asa ca doamnelor noi suntem niste frumoase oricum si oricand |
|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| incantata sa te vad, Georgyana super prezenta, Rafira, sportiva, sexi si draguta |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Georgyana ce bine semeni cu o fosta colega de munca de-a mea !!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cred ca nu v-am spus ca m-am tuns. Ma simt bine asa.
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mai,mai ce active sunteti pe aici nici nu stiu pe cine sa-o laud mai intai!
Carla,mami tu pe zi ce trece esti tot mai tanara si mai sexy!Arati milion dolar!
Bereeafrumoasa,frumoasa,dar esti tare trista se citeste durerea pe fatza ta ,stii ca nu pot sa te mint! 
Raly,draga mea draga esti tare dulce nu te iubesc eu degeaba ,te prinde tare bine culoarea de par!Imi este dor de tine nespus de mult!
Aurishta,finutza,decenta ti se citeste energia in ochii!
Georgyana ,cred ca ai o fizionomie foarte in comun cu mai multe ca si imi imi aduci aminte de cineva cunoscut!Imi pare bine sa te vad!
Nu exista femeie sa nu gasesti ceva frumos la ea!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kali,iti sta foarte bine binenteles la cat de frumoasa esti cred ca si rasa in cap vei fi perfecta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Shirel, multumesc Tu mereu ai cate o vorba buna pentru fiecare! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali te prinde bine tunsoarea frumoaso! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Georgyana sa faci si poze noi,eu stiu ca acum ai parul mai lung,dar oricum esti draguta si cu el scurt. Kali ai o tunsoare trasnet,ma bucur sa te cunosc,eu nu te-am vazut pana acum. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor,o imbratisare tuturor ! |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Fetelor,Oana,Liliana,Giulia,Alina,Georgyana,Verusca mi-ati facut ziua senina cu atatea laude din partea voastra!Astazi,am avut o vizita importanta de la Bucuresti,cu colege din departamentele de conducere si a venit vorba de copiii nostri si de varstele pe care le avem si una dintre ele m-a intrebat catia ani peste 40,daca eu zic ca sunt batrana si am raspuns frumos ca 10 Nu m-a crezut nimeni!Deci,am incput sa va cred ca nu-mi arat varsta!Ce modesta sunt Georgyana,imi placi mult dar mai ales in poza de la o sindrofie(cred)unde ai parul tuns intr-un anume fel care te prinde foarte mult! Kali,draga mea,nici pe tine nu te cunosc dinainte ca nu am apucat sa citesc decat cateva pagini in urma(din lipsa de timp)dar arati superb si sexi!Ma bucur sa va cunosc fetelor!Eu acum asociez foarte bine postarile,comentariile voastre cu fizionomia si imi place sa vad ca nu m-a inselat intuitia! |
|

| MULTUMESC FETELOR da multa lume ma comfunda cu alte persoane ...sunt pe fatza mai multor fetze ce sa fac ....Da liliana am si cum sunt acum cu parul lung dar nu intreaga

|
|

| Kali iti sta foarte bn tunsoarea si este foarte important sa te simti bn cu tine insuti asa cum iti place |
|
|
|