|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ce activitate intensa! Ma bucur nespus sa vad atatea fete frumoase |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Aurishta,arati bine,...de unde babaciune?Ce-ti veni?Apropos,...cati ani ai,de te crezi ,,babaciune''? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| In w-kend va mai ,,intoxic''si eu cu niste pozici. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Cu dedicatie pentru Bereea!
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Ralyyy, ti-am zis ca imi place! Super! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| raly wrote:Cu dedicatie pentru Bereea! 
asa da...frumoaso |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| super! raly!ce bine-ti sta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Multumesc mult dragelor!Pup! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Raly sti ca te prinde bine culoarea,frumoaso!Cred ca ti-am scris si pe FB.Daca nu,sa imi fie rusine ,ca nu prea intru des... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Raly imi place cum iti sta, ti-a crescut parul,parca esti alta .
Carla si eu sunt pentru esarfa neagra ,dar nu si in acest caz, fiind banchet in general adolescenti cred ca esarfa deschisa ar fi binevenita ,e mai tinereasca,mai plina de viata.Sandale negre,pantalon negru,sal negru cred ca-i prea mult negru pentru un asa eveniment tineresc,asta este opinia mea ,tu acum decizi.Puupp
|
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Aurista ma bucur sa te cunosc,nu esti deloc babaciune,dar inteleg expresia ca si eu mai zic uneori de mine asa. Carlafoarte bine i-ti sta,cat despre esarfa si eu tot pe cea colorata as alege-o. Bereea,arati super,nu trebuie sa fim pustoaice ca sa aratam bine. Raly,eu ma bucur sa te cunosc,pentru ca eu nu te-am vazut pana acum.Ai niste ochii superbi. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| marivic wrote:Aurishta,arati bine,...de unde babaciune?Ce-ti veni?Apropos,...cati ani ai,de te crezi ,,babaciune''? Am 43, nu multi , mai cu seama ca am copil mic , numai ca eu sunt o persoana mai modesta ca infatisare. Si ma duc si eu mai in spate, cum e vorba aceea, mai bine sa fiu adusa mai in fatza decat sa fiu trimisa la coada! Acum, lasand gluma la o parte, va vad pe voi asa faine, cochete, doamne, nu prea ma asortez fizic! Din cuvinte este usor sa dau, nu ma vede nimeni, dar cand e sa-mi arat fatza, nu mai sunt asa curajoasa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce de mamici frumoase pe aici |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| aurishta wrote:Am 43, nu multi  , mai cu seama ca am copil mic  , numai ca eu sunt o persoana mai modesta ca infatisare.  Si ma duc si eu mai in spate, cum e vorba aceea, mai bine sa fiu adusa mai in fatza  decat sa fiu trimisa la coada! Acum, lasand gluma la o parte, va vad pe voi asa faine, cochete, doamne, nu prea ma asortez fizic! Din cuvinte este usor sa dau, nu ma vede nimeni, dar cand e sa-mi arat fatza, nu mai sunt asa curajoasa!
valoarea unei persoane ste data de cuvintele care ii ies din gura, nu de infatisare...dar eu vad o doamna distinsa, cu o fata senina si curata |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Raly ce ti-a crescut parul si ce culoare frumoasa ai la par . Nu te-ai mai aratat de multisor pe aici si schimbarea este majora. Brandusa sunt de acord cu tine. |
|
|