Fructe proaspete in jeleu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, November 13, 2006 10:21 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 36610
Ingrediente
100 gr.de struguri
2 banane
3 kiwi
1 porocala
1 grepfruit
1 mar
1 para
2 plicuri sau 8 gr.praf pentru jeleu (ATENTIE! exista praf pentru jeleu care nu este compatibil cu fructele de kiwi)
200-300 gr de frisca

Mod de preparare
Fructele se spala se zvanta apoi se taie dupa dorinta.Se aranjeaza cupele,de preferinta din sticla cu fructe.Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj.Se toarna fiebinte peste fructe.Se lasa sa se raceasca apoi se orneaza cu frisca,sau se pot lasa fara adaos de frisca.Sunt deosebit de aspectuase.
Se consuma in decurs de cateva ore.Daca se lasa pe a doua zi,gustul se pastreaza insa zeama lasata de fructe inmoaie jeleul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.