Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Voi unde va tundeti puiutii ?
Eu am tuns-o pe Alice la inceput, dupa care am zis ca e si ea domnisoara mare si am dus-o la coafor. A fost foarte incantata.
Am dus-o la un coafor de langa mine, Evidence, dar stiu ca sunt si frizerii speciale pentru copii.
Una este Ciufolici: - Salon Obor, Str. Chiristigiilor, 6, sector 2, Bucuresti, tel. 252.99.50 - Salon Amzei, Piata Amzei, 16-22, sector 1, Bucuresti, tel. 316.91.16
alta este Pogonici: - Str. Alexander Von Humboldt nr. 10, sector 3, Bucuresti. Reper: Mall Vitan Tel. fix: 021.323.21.69 Tel. mobil: 0723.265.101
AdrianaC attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu inca nu m-am indurat sa il tund pe John, dar cred ca trebuie sa ma hotarasc s-o fac si p-asta ca nu ii mai sta parul in nici un fel si e asa de tocit la spate ca se incurca si il doare la pieptanat asa rau ca nu mai suporta sa fie pieptanat nici cu peria moale. As fi vrut sa il tund la 3 ani, ca sa isi aduca aminte si el de primul tuns, dar abia a implinit doi, asa ca nu cred ca va fi posibil. O sa ma interesez unde e frumos sa tunzi copiii aici, c sigur au locuri speciale, cu jucarii si alte prostioare care sa faca tunsul o experienta placuta pentru pitici. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, ai idee daca la frizeriile enumerate de tine primesc si copii de 1 an sau pana intr-un an?
Noi l-am tuns pe Matei de 4 ori pana acum,adica pana la 1 an.Prima oara a fost la 5 luni, cand ii intra parul in oki.A doua oara a fost inainte de 8 luni, cand ni l-a tuns pastorul bisericii cu masina de tuns (el are 2 baieti si o fata, deci ceva experienta la tuns are).Am bagat la cap cum a a facut, ne-am cumparat si noi masina de tuns si, la cateva saptamani, parca de sarbatori, l-am tuns si eu cu masina pe Matei, a treia oara.A patra oara a fost acum, la 1 an si o saptamana, adica duminica dimineata.
Intervalul la care imi dau saeama ca trebuie tuns este cam de 3 luni maxim, ca altfel il ususc greu, mai ales ca folosesc feohnul, ca ltfel nu-i kip sa i se usuce.Are parul foarte des, deci nu atat lungimea cat desimea il face greu de uscat.Cand il tund, zici ca-i puscarias , i se vede pielea capului
Mi-ar placea sa-l duc la o frizerie de copii, ma gandesc ca i-ar placea, ca sunt jucarii, fete dragute care-l tund.Eu mi-aduc aminte ca inca cand aveam eu cativa anisori (pana in varsta scolara), exista frizerie Ciufulici.Nu stiu daca e aceeasi cu Ciofolici, dar imi amintesc ca avea scaune ca niste balansoare, sub diferite forme de animalute, si muuuulte jucarii. |
|
| Din cate stiu eu primesc si copii in varsta de 1 an |
|

| AdrianaC wrote:Din cate stiu eu primesc si copii in varsta de 1 an
Multumesc, Adriana ...data viitoare cand ne creste parul, cred ca le vom face si noi o vizita celor de la Ciufolici...macar sa vedem cum e....Te usuca la bani sau e rezon pretul? |
|
| Parca e 100.000 numai rezervarea
Nu stiu, ca eu nu am mers acolo cu Alice |
|

| AdrianaC wrote:Parca e 100.000 numai rezervarea Nu stiu, ca eu nu am mers acolo cu Alice
What ???E cu rezervare?Pai ce, e hotel ?Sa vedem , ca daca ne programeaza cand Matei va avea deja codite, ne lasam pagubaasi !As vrea sa il duc acolo numai pentru mediul ambiant, nicidecum ca o necesitate, ca la fel de bine si frumos il pot tunde si eu....Daca-s prea pretentiosi cu rezervare, si alte alea, cred ca nu e de noi... |
|
| stele_pe_cer wrote:What  ???E cu rezervare?Pai ce, e hotel  ?Sa vedem , ca daca ne programeaza cand Matei va avea deja codite, ne lasam pagubaasi !As vrea sa il duc acolo numai pentru mediul ambiant, nicidecum ca o necesitate, ca la fel de bine si frumos il pot tunde si eu....Daca-s prea pretentiosi cu rezervare, si alte alea, cred ca nu e de noi...
Stelutze, uite ca pana la urma ati ajuns la Ciufolici ! Povesteste-ne si noua ce si cum, cum e acolo, merita, nu merita, e aglomerat, nu, e scump, ieftin.... detalii please !
Tunsoarea lui Matei a iesit super, poate pui si aici o poza cu el, sa ramana pentru posteritate.
A fost cuminte? A avut rabdare sa stea ? |
|

| AdrianaC wrote:
Stelutze, uite ca pana la urma ati ajuns la Ciufolici ! Povesteste-ne si noua ce si cum, cum e acolo, merita, nu merita, e aglomerat, nu, e scump, ieftin.... detalii please !
Deci:MERITAAAAAAAAAA:006: !E beton de beton...ca sa nu mai spun ca am intalnit un frizer tinerel, cu mocutza simpatica, ceea ce a fost bine si pt.mine si pt.Matei , tot personalul este tanar si dragut, dimineata nu e aglomerat, in skimb dupa-amiaza este (eu am fost dimineata sa intreb daca e cu programare sau nu, ca aveam drum pe acolo, si nu este cu programare, iar la amiaza am fost cu Matei sa ne lasam pletele p'acolo ).
Cat despre pret, cred ca difera in functie de ce vrei sa ii faca odorului (la fetite au niste coafuri, de iti vine sa plangi ca nu tund si adulti, atant de fanteziste si de bun-gust sunt ).La noi, un bross cu sageti a costat 360.000 + bonus o jucarie pe care copilul si-o alege singur de pe masa unde se plateste.Matei si-a ales o pereke de okelari.
In timpul tunsului, daca copilul este nelinistit, frizerul imediat ia masina de tuns din capul copilului, la inceput i-o arata copilului, vorbeste cu el, il gadila, il face sa se simta comod si placut, ii desigileaza cateva jucarii in fata parintelui (noi am avut o masinuta nesigilata si 2 "virgine" ).Excesul de par ramas pe fata si haine il ia cu un pamatuf dat cu un praf special, foarte placut la miros.La noi frizerul a avut mare rabdare cu noi,ca Matei era nelinistit, credea ca masinuta in care statea este de joaca si se tot ridica in picioare si invartea de volan, apoi se intorcea spre mine, apoi radea in oglinda, ii dadea baiatului perste mana in care tinea masina de tuns, dar, per ansamblu, numai de 2 ori a skitat niste gesturi de nemultumire pe are tot frizerul le-a atentuat cu vorba buna si jucarii.
Cand a trebuit sa ii faca sagetile a trebuit sa il tin eu pe Matei, astfel incat capul sa fie fix, nemiscat, pe o parte, in rest, parintele sta tot timpul pe langa copil, astfel incat el sa se simta in siguranta.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, dar frumusei mai sunteti tunsi asa... |
|

|
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| stele_pe_cer wrote:
Deci:MERITAAAAAAAAAA:006: ! .La noi, un bross cu sageti a costat 360.000 + bonus o jucarie pe care copilul si-o alege singur de pe masa unde se plateste.Matei si-a ales o pereke de okelari.
Mai, oare nu mai stiu eu valoarea banului... 360.000 e ieftin |
|

| mihaela75 wrote:Mai, oare nu mai stiu eu valoarea banului...  360.000 e ieftin
Comparativ cu un tuns barbatesc clasic de 50.000 la o frizerie de cartier ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu, asa in general.Mi-ar fi placut si mie o freza bengoasa la serbare la gradinita ca sa moara dusmanii , dar numai la serbari...nu asa mereu ca nu mai mancam mancare ci ciuperci din padure |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu le-am tuns in cartier e drept cu 60.000 mii lei si pt ca le-au tuns prea scurt ( probabil numai asa stiau alea sa tunda) fata de cum vroiau ele, acum nu mai calca pe la tuns, si au trecut 2 ani oricum cea mai mare a facut un taraboi, de ziceai ca a doua zi are nunta si ea nu mai are plete, si alea se vaitau ca le alunga clientii, .....iar acum abia reusesc sa-l indrept eu dar mai mult de 1 cm nu ma lasa sa-i iau asa ca e important mai ales pt inceput sau ocazional |
|
|