Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Din ceea ce am citit pe la alte topicuri, am vazut ca piciul nostru poate sa manance frisca de pe tort si chiar tort diplomat. Dar asta se intampla ocazional. Voi dati copiilor frisca mai des de atat?
Eu ii fac Cristinei salata de fructe (adica pun mai multe fructe taiate cubulete in acelasi castronel). Personal eu nu mananc fructele fara frisca si ma intrebam daca as putea sa-i pun si ei macar putina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Intr-adevar, ocazional a papat si Raz frisca. Ultima data, in Ajun de Craciun, a lipait niste frisca pe salata de fructe. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tinand cont ca e dulce si artificiala...nu stiu daca e indicat sa pape des, dar ocazional...in fond si oamenii mari mai servesc chestii "interzise" |
|
| Daca ii dau o data pe saptamana o salata de fructe "trecuta" pe langa frisca credeti ca e prea mult? Ar fi mai bine sa fac eu frisca din smantana proaspata? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu pana acum nu i-am dat deloc frisca lui Matei.Pana sa citesc acest topic, nici nu mi-a tret prin minte ideea de frisca.Avand in vedere ca eu nu mananc frisca, nici copilul nu are unde manca frisca.Dar, daca ar fi la o adica, putintica i-as da sa guste, dar ca sa ii dau sa zicem o data pe saptamana frisc,a nu i-as da, ca as alimenta gustul pt.dulce.
Plus ca in combinatie cu fructele, frisca fermenteaza. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu i-am dat frisca doar cand a fost ziua ei, si a mancat din tortuletz...in rest, nu ne omoram nici noi, adultii, dupa frisca. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu de craciun am papat Turte cu nuca peste care am pus frisca si cand sa-i dau lui Alex s-a speriat de consistenta ei, a inceput sa scuipe ca o pisica, a plans.. deci la noi nu merge frisca . Dar mami papa cu mare pofta |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi nu suntem amatori de frisca, nici macar in cafea. Mancam numai cand fac tort diplomat. David nu a papat frisca decat de vreo 3 ori pana acum, numai la ocazii. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu nu suport frisca, este un aliment pe care nu l-am putut manca niciodata, desi am incercat de cateva ori si mi s-a aplecat de fiecare data. Deci nu am niciodata frisca in casa si nu i-am dat lui Mihaita. Poate voi incerca sa ii dau la vreo ocazie, pe la altcineva... Dar din cauza intolerantei mele la frisca mi-e cam teama, o sa-i dau putina la inceput, sa vad cum reactioneaza. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Alexandrei ii place fff mult frisca, i-am dat de cateva ori, cu tort, nu a patit nimic, dar doar facuta de mine din smantana... din cea cumparata...niciodata Nico, esti la fel de haioasa ca de obicei! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| monique wrote:Nico, esti la fel de haioasa ca de obicei!
daca ramaneam actrita.... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| imi placeee, as pune si-n ciorba.Daria gusta si ea ,a mai gustat ea si altele mai " rele" decat frisca. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Si Lumi a gustat frisca de pe tortul ei, desi era artificiala si nu naturala cum imi propusesem sa fac. Cred ca este indicata cea facut din smanatana, de ex. LaDorna, daca vreti sa guste si ei putin. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu stiu copii care au facut diaree de la frisca... deci... parca nu i-as da saptamanal. a mai tras cate o "linsatura" de pe o praji de la noi dar cred ca nu mai mult de o data. de ziua lui sigur o sa pape ca va avea tort cu frisca! |
|
| Am gasit in Capraru la capitolul de retete niste siropuri speciale pentru salatele de fructe. Inca n-am incercat dar cred ca sunt o alternativa mult mai buna la frisca pe care vroiam s-o folosesc. |
|
|