Frica de sarcina noua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mamica30
Scris: Wednesday, October 16, 2019 11:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/16/2019
Situatia e urmatoarea:
Mamica de 4 luni jumate (nu mai alapteaza), reluat viata sexuala luna trecuta in 15 Sept la 3 zile dupa menstruatie (a doua de dupa sarcina). Nu s-a protejat dar spune ca sotul nu a terminat treaba.
Luna aceasta menstruatia venita la 28 zile (6 Oct) , au facut sex in prima zi a menstruatiei (din nou neprotejat dar de data asta cu retragere). De 2 zile nu se simte bine si are atacuri de panica ca e gravida. I-am spus sa faca un test de sarcina si plange ca e prea devreme si degeaba il face. Nu vrea sa mearga nici la medic.
E prea devreme pt test? Sunt 10 zile de la contact.
Nu mai stiu cum sa o calmez.
Aleahim
Scris: Wednesday, October 16, 2019 12:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Mamica30 wrote:
Situatia e urmatoarea:
Mamica de 4 luni jumate (nu mai alapteaza), reluat viata sexuala luna trecuta in 15 Sept la 3 zile dupa menstruatie (a doua de dupa sarcina). Nu s-a protejat dar spune ca sotul nu a terminat treaba.
Luna aceasta menstruatia venita la 28 zile (6 Oct) , au facut sex in prima zi a menstruatiei (din nou neprotejat dar de data asta cu retragere). De 2 zile nu se simte bine si are atacuri de panica ca e gravida. I-am spus sa faca un test de sarcina si plange ca e prea devreme si degeaba il face. Nu vrea sa mearga nici la medic.
E prea devreme pt test? Sunt 10 zile de la contact.
Nu mai stiu cum sa o calmez.

Buna. Daca a avut contact in prima de menstruatie, nu prea exista sanse sa fie sarcina.Ovulatia nu are loc in primele zile ale cm.Asta unu la mana.
Doi la mana, reiese ca acum e in z10 a ciclului menstrual, deci nu are cum sa stie daca e insarcinata sau nu, nici simptome nu poate avea, sigur e doar o frica din capul ei, pentru ca are un bebe asa mic si ar fi prea devreme pentru altul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.