ce baiat mare si frumos
Zee, felicitari pentru fetita
|
daca esti increzatoare ca nu e altceva la mijloc, poti continua la fel, sa il asiguri ca vii sa il iei, ii spui cand (dupa masa de pranz sau cand vii), dimineata inainte sa il lasi sa te asiguri ca aveti momente de conectare (imbratisari, pupici, va jucati putin impreuna sau ii citesti o poveste), la fel si cand il iei si speri ca incet-incet va fi mai bine noi avem aproape un an de gradi si pot sa zic ca azi copilul meu a intrat razand in sala si nu s-a mai uitat in urma... pentru prima data. aproape un an de cand plecam dimineata cu inima grea ca il las plangand (dar chiar si asa, cand s-a trezit azi mi-a zis ca nu vrea la gradi)
|
nici nu stiu ce sa zic, Mihaela, nici al meu nu voia sa mearga si nici acum nu vrea daca il intreb, desi sunt sigura ca sunt bine tratati si in poze si filmulete vad ca e vesel si se joaca, participa la activitati. zice ca vrea sa stea cu mine tot timpul daca ai o suspiciune ca doamna nu se poarta ok cu ei poate sa cauti o alta gradinita, daca ai unde...
|
de cateva luni mananca foarte bine chiar, la noi era invers, numai carne goala voia, daca nu avea carne mancarea nici nu se uita la ea... acum mananca si garnitura, dar tot carnea e baza
|
e bine, inseamna ca se simte liber sa se exprime si la gradinita :)) mie imi spun educatoarele ca si ele se bucura cand se manifesta asa, pt ca inseamna ca e un mediu sigur pt el sa spuna / faca asa cum simte al meu e cu fetitele acum, e innebunit dupa fetitele mai mari, are o iubita la gradinita si altele prin parc, le imbrastiseaza si le da pupici toata ziua am incurcat-o da, greu cu tantrumurile, ma mir cum de nu ne-au venit vecinii la usa la ce se aude de la noi noi dormim tot impreuna, chiar ne-a zis o data ca daca ar dormi singur "s-ar simti foarte trist"... ce sa mai zici ? :))
|
Ellena asa e, mie imi spune de 100 de ori "mi-a fost foooooarte dor de tine, mami" :( cand am inceput gradi dupa vacanta in primele zile am plans si eu, tare greu imi era fara el peste zi ce mai faceti voi ? avem baieti mari cum stati cu tantrumurile ? la noi e cu ups and downs, in anumite perioade e jale cu urlatul si "nu vreaaaau"
|
Of, Mihaela, eu zic sa incerci sa afli de la el ce se intampla exact si sa nu te lasi, nu e normal sa tipe la ei, doamne fereste de altceva :( ca stiu ca se practica da, despartirea de mama e foarte grea, si al meu a plans aproape un an dimineata si nici acum nu e sigur ca am scapat, mai are zile proaste, dar nici nu inchid bine usa ca il aud ca tace, la 2 min imi trimit poza cu el ca se joaca si e f ok de asta zic, sa nu fie ceva mai mult si sa il fi si bruscat cineva
|
pai ce sa il supere, ca nu esti langa el... l-ai lasat treptat sau cum ai procedat ? trebuie sa ii spui in fiecare zi ca vii sa il iei si cand (dupa ce mancati pranzul / dupa ce dormi si mananci gustarea etc), sa il asiguri ca vii intotdeauna, sa aveti un ritual (ii lasi un obiect de al tau, o inimioara din material sau desenata pe manuta, pupici) si incerci sa pui accentul pe ce ii place acolo cum ii spune doamna ce sa faca ? poate a strigat la el sau ceva l-a speriat ? trebuie sa incerci sa afli de la el poti sa faci o sceneta cu plushuri, unul e el, altul e doamna si il intrebi ce fac, ce isi spun
|
Tin pumnii, deme sa fie cu noroc de data asta !
|
sarcinile astea biochimice din ce stiu eu sunt de obicei defecte genetice, nu se pierd asa devreme din cauza trombofiliei sau din alte cauze... cred ca sunt foarte comune, dar cu siguranta multe trec neobservate daca nu incerci sa urmaresti ca noi
|