deme, ce burtica frumoasa Ellena wow, bafta !
Liliana, tinem pumnii !
|
deme wrote:Ce fac feteleeee? Am avut astăzi morfologia de trim 1, suntem foarte bine, testul nipt a iesit perfect, suntem fetita 100% :) https://ibb.co/QbMjx8h
felicitari, deme sarcina usoara in continuare, abia astept sa o vad pe printesa ta !
|
fetelor, testele genetice nu sunt statistice, au o acuratete de aproape 100%, statistice sunt dublul si triplu test, deci tocmai de asta sunt recomandate cele genetice (pt ca de ex la dublu test se ia in considerare varsta, deci daca ai peste 35 de ani va iesi sigur prost fara sa fie neaparat cazul... si te stresezi degeaba) ele chiar analizeaza adn-ul fetal care e prezent in sangele mamei daca cumva iese ceva la testele genetice si se doreste confirmare certa se recomanda amnio, dar altfel rezultatele sunt foarte precise
|
asta chiar nu stiu, nu mi-au zis, iar eu nu am facut clexane... doar aspenter am luat
|
deme wrote:Mulțumesc fetele, eu tot ma minunez când ma duc la eco si nu-mi vine a crede. Decizie personala sa fac NIPT, este un test la Regina Maria , cele mai avansate la ora actuala, Prenatal Safe Complete Plus. Am vorbit cu soțul și am spus sa îl facem pe acesta, chiar dacă este cam scump (undeva la 6500lei) insa vreau sa fiu împăcată și linistita. Se poate face începând cu saptamana 10. O sa ma programez pt 10s4z ,iar rezultatele cam in 2 săptămâni :).
felicitari, deme si eu am facut acelasi test, la cytogenomic, eu te sfatuiesc sa mai astepti putin, pt ca e posibil sa nu fie destul adn fetal si sa fie nevoie sa il repeti, eu l-am facut in jur de 12 sapt, asa m-au sfatuit si ei mie mi-a fost util pt ca mi-au oferit gratuit si un test de rh fetal, eu avand rh negativ
|
felicitari, deme
|
nu nu, ultimul beta pe care l-am facut e la gradi acum :) eu mai trec sa va incurajez cand pot
|
eu, in timp, am ajuns sa fac teste de ovulatie pana primul era pozitiv, apoi am considerat ca in 24-36h e ovulatia (dupa simptome asa si era), nu are sens sa faci teste odata ce ai obtinut unul pozitiv, zic eu
|
Iudita wrote:Am și eu o întrebare la mine de sâmbătă tot așa ies testele de ovulație fff pozitiv,Se poate trei zile la rand să îți iasă tot așa? https://ibb.co/9T1gy3R da, daca ai prins de la inceput peak-ul de LH, se poate... si mie imi ieseau 2 sau 3 zile
|
deme am stat cu sufletul la gura si iti tin pumnii in continuare sa fie bine ! poate au fost 2 si unul s-a oprit... s-au mai vazut cazuri, ar explica de ce nu a mai crescut bine si apoi a reinceput sa creasca
|