Profil: freya1
Despre
Utilizator: freya1
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Monday, February 10, 2020
Ultima vizita: Wednesday, April 30, 2025 12:12 PM
Numarul de postari: 3,082
[0.29% din toate postarile / 1.62 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Thursday, February 27, 2025 3:27 PM
EllaMaria wrote:
Fetelor este posibil să fiu la ovulație ținând cont ca sunt 2 săptămâni de când s-a eliminat sarcina? Am ușoare dureri de ovare și secreție apoasa și uneori secreție egg. Nu am teste de ovulatie, decât mâine reușesc să ajung la farmacie. Oricum nu as profita de ocazie pentru că vreau sa las organismul să-și revină, însă as fi uimita sa am deja ovulație.

da, se poate, la fel mi s-a intamplat si mie
fa cum simti tu Cheek Kiss nu stiu daca medicul ti-a zis ca poti incerca, daca s-a eliminat singura probabil ca da (scuza-ma, nu mai stiu daca am citit cum s-a intamplat)
Postat: Thursday, February 27, 2025 10:11 AM
EllaMaria wrote:
Bună fetelor, de abia azi am reușit să-mi recuperez parola, nu am reușit să vă scriu pe grup deși v-am urmărit în fiecare zi.
Andreea, Geanina, mă bucur sa aud vesti bune despre sarcina voastră. Andreea sper că ești mai ok cu durerile.

Eu sunt ok, am început să-mi fac diverse analize. Cu tiroida e ok, atât analize cât și eco. Am făcut analizele de trombofilie și cele pt sindrom fosfolipidic. Cel din urmă este ok, insa cele genetice, mi-au ieșit niste mutații. Hematoloaga este in concediu până săptămâna viitoare, deci stau și studiez netul 😁 Daca printre voi, fetelor, sunteți cu mutații asemănătoare, poate îmi dați și mie o idee cat horror e, pana ajung la hematolog🙏

Doar acestea au modificari, restul sunt in limite normale (proteina C și S, antitrombina, Homocisteina,anticoagulant lupic, anticorpii,Folati serici și vitamina B12)

Buna Ella, factor V poate pune o problema si decide hematologul daca e nevoie de clexane sau doar aspenter, pt MTHFR sa iei metilfolat, nu acid folic, sunt si niste vitamine prenatale care au metilfolat, imi scapa acum numele, stie medicul; MTHFR am si eu si am luat metilfolat, iar toata sarcina am luat Aspenter, faceam regulat analiza de D-dimeri si o aratam hematologului, a fost mereu in limite si nu am avut nevoie de altceva
oricum, asa cum spui si tu, trombofilia cauzeaza pierderi de sarcina la varste mai mari, nu la cateva saptamani, acelea sunt cel mai adesea probleme genetice
vezi ce spune si hematologul, eu am mers toata sarcina la dr Avram, poate gasesti programare in clinica virtuala la ea, ca e la Cluj; am fost la 1-2 consultatii si apoi doar faceam analiza si ii dadeam mesaj, nu e genul care sa se grabeasca cu clexane
Postat: Wednesday, February 26, 2025 2:35 PM
o alternativa la histerosalpingografie e histerosonografia (se verifica ecografic in loc sa se faca radiografie), e acelasi lucru dpdv al acuratetii, eu asta am facut pentru ca am citit ca ar fi mai usor de suportat
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, February 3, 2025 2:30 PM
MariaS wrote:
Deme ma bucur ca ești mai bine.

Freya ce mai faci? Vad ca ne citești din umbră 🥰

heyyy ma uitam pe cine mai cunosc pe aici Cheek Kiss tin pumnii !

deme Cheek Kiss o imbratisare mare, sa fii cat mai curand acasa cu minunea ta mica
Postat: Thursday, September 12, 2024 9:32 AM
deme, ce burtica frumoasa coeur
Ellena Cheek Kiss wow, bafta !

Liliana, tinem pumnii !
Postat: Monday, September 2, 2024 10:13 AM
deme wrote:
Ce fac feteleeee?

Am avut astăzi morfologia de trim 1, suntem foarte bine, testul nipt a iesit perfect, suntem fetita 100% :)

https://ibb.co/QbMjx8h

felicitari, deme coeur coeur Cheek Kiss sarcina usoara in continuare, abia astept sa o vad pe printesa ta !
Postat: Thursday, August 1, 2024 3:50 PM
fetelor, testele genetice nu sunt statistice, au o acuratete de aproape 100%, statistice sunt dublul si triplu test, deci tocmai de asta sunt recomandate cele genetice (pt ca de ex la dublu test se ia in considerare varsta, deci daca ai peste 35 de ani va iesi sigur prost fara sa fie neaparat cazul... si te stresezi degeaba)
ele chiar analizeaza adn-ul fetal care e prezent in sangele mamei
daca cumva iese ceva la testele genetice si se doreste confirmare certa se recomanda amnio, dar altfel rezultatele sunt foarte precise
Postat: Wednesday, July 31, 2024 12:12 PM
asta chiar nu stiu, nu mi-au zis, iar eu nu am facut clexane... doar aspenter am luat
Postat: Wednesday, July 31, 2024 10:51 AM
deme wrote:
Mulțumesc fetele, eu tot ma minunez când ma duc la eco si nu-mi vine a crede.
Decizie personala sa fac NIPT, este un test la Regina Maria , cele mai avansate la ora actuala, Prenatal Safe Complete Plus. Am vorbit cu soțul și am spus sa îl facem pe acesta, chiar dacă este cam scump (undeva la 6500lei) insa vreau sa fiu împăcată și linistita. Se poate face începând cu saptamana 10. O sa ma programez pt 10s4z ,iar rezultatele cam in 2 săptămâni :).

felicitari, deme Cheek Kiss si eu am facut acelasi test, la cytogenomic, eu te sfatuiesc sa mai astepti putin, pt ca e posibil sa nu fie destul adn fetal si sa fie nevoie sa il repeti, eu l-am facut in jur de 12 sapt, asa m-au sfatuit si ei
mie mi-a fost util pt ca mi-au oferit gratuit si un test de rh fetal, eu avand rh negativ
Postat: Monday, July 15, 2024 11:37 AM
felicitari, deme coeur