FRANTA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Tuesday, June 7, 2011 9:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Wou ce minunat si de vis.Imi doresc sa ajungem si noi acolo cat mai curand.Multumim pentru turul virtualpupici computerlove
kali
Scris: Tuesday, June 7, 2011 9:08 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Misha, Parisul e ca o comoara pentru mine... orasul meu preferat din toate cate am vazut vreodata si-l vizitez de fiecare data cu aceeasi emotie.coeur
Am fost fericiti acolo, intr-adevar!
Oana, 3 nopti insa noi nu suntem la prima vizita acolo... ci doar prima data impreuna. In Paris obiectivele sunt destul de concentrate intr-o anumita zona si nu sunt dificil de bifat. Pentru Louvre sau Versailles, insa, ai nevoie de cate o zi fiecare, dar cum noi mai fuseseram, nu am tinut mortis sa le revedem.
Nou a fost numai spectacolul de cabaret.
Oricum, pentru oricare dintre orase sunt suficiente 3 nopti, cu conditia sa te organizezi. Stabilesti ce obiective vrei sa vezi, le grupezi pe harta si-ti formezi un traseu... te orientezi dupa o cazare intr-o zona accesibila si cam gata. Parisul e singurul pe care l-am facut partial cu metroul, in rest... ne place sa o luam la pas, sa simtim atmosfera si sa cunoastem cat mai bine orasul. Mancam in ce zona apucam ( insa niciodata la intamplare ), venim-plecam cand vrem.
Desigur, daca iti permiti - ca timp -, merita de stat si mai mult. Dezavantajul unei escapade de 4 zile pe cont propriu e ca nu renteaza pretul avionului pentru o iesire atat de scurta. Per total, cu tot cu intrari si alte capricii ( plus cadouri, amintiri ), ajungi sa cheltui cat pentru o vacanta de vara cu familia de cel putin 1 sapt. Cel putin pentru noi asa a fost.
oanamaria
Scris: Tuesday, June 7, 2011 9:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali merci de informatii.
Sorin a fost la Paris acum cateva luni ,dar in delegatie si s-a descurcat cu metroul si a avut timp sa vada turnul si sa admire din afara N.D.ca avut foarte putin timp la dispozitie.
Ne gandeam sa margem si noi 3-4 zile si de asta te-am intrebat cat ati stat voi.
Tot asa sa mergem sa ne pierdem in multime ,sa stam la bistro pe malul Senei-asa romantic si relaxant.coeur
kali
Scris: Tuesday, June 7, 2011 9:48 PM
Nivel

Oooo, e super simplu sa te deplasezi cu metroul in Paris!
Uite, asta e un oras in care nu mi-ar placea sa locuiesc numai pentru ca nu vreau sa i se estompeze farmecul.coeur
3-4 zile si e suficient sa prindeti virusul... si veti reveni pentru ca veti mai avea ce vedea. Acum... noi am fost in oct. anul trecut si mi se pare super ok pentru ca nu era aglomerat niciunde si nu am stat la cozi.
Si da... acolo e romantism la orice colt.coeur
kali
Scris: Thursday, July 28, 2011 11:27 AM
Nivel

Paris, Paris...

- Copii, urcam sus?
Alexia: Se urca cu trenu?
- Nu, cu liftul...
- Aaaa... cum vrei tu.sorry

Oricum, imediat dupa, au evacuat oamenii din turn si de pe langa asa ca nu am mai urca deloc.
Asa ca... la carusel cu voi!

Am incercat sa culturalizam putin copiii.
Concluzia: nu incercati.
In functie de reactia lor, vroiam sa-i ducem putin la Louvre si Notre Dame; dar se pare ca se va intampla muuult mai tarziu.

Pe Sena ( Xenasorry )cu vaporasul.

Alexia: Mami, si cascada cand vine?
- Nu vine
- Atunci eu ma culc.
Si a dormit.

Da' ne-a placut noua.

Pe undeva pe-acolo e si lacatelul nostrucoeur

Dupa care... ne-am reorganizat, date fiind conditiile

Baloane de sapun! ( care nu se sparg - era pliiin peste tot... pe iarba, pe jos... toata lumea s-a distrat )

Da' cine sa concureze cu astea?

Si pentru ca nu amers cu... cultura, i-am dus la Geode, in cadrul Centrului de Stiinta si Industrie ( sau asa ceva ).
E foarte interesant... ruleaza filme pe un ecran imens ( 180 grade ) + 3D.
Copiii au fost super fascinati.

Tot acolo este Observatorul si Planetariul si alte chestii interesante pentru joaca.

Iar pentru ca Parcul Zoo era inchis pentru lucrari de intretinere... am mers la acvariu.

Toata familia lui Nemo??!!

Mai-mai!

Aici aveau impresia ca sunt pe un acvariu si incercau sa calce pe pesti.

Cam gata.
Pup!

monique
Scris: Thursday, July 28, 2011 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Ohhh, o frumusete! newclap newclap newclap
I-am facut si eu o surpriza lui Claudiu (pe care inca nu a aflat-o) si am luat bilete la Paris in perioada 30 sept - 3octombrie. Cazare la un hotel langa Turnul Eiffel (2km). Am mari emotii, sper ca aniversarea celor 7 ani de casnicie sa o petrecem romantic! Aaaa, plecam singuri!
Cu siguranta o sa mai am intrebari pentru tine mai prin sept!
kali
Scris: Thursday, July 28, 2011 5:48 PM
Nivel

monique wrote:
Ohhh, o frumusete! newclap newclap newclap
I-am facut si eu o surpriza lui Claudiu (pe care inca nu a aflat-o) si am luat bilete la Paris in perioada 30 sept - 3octombrie. Cazare la un hotel langa Turnul Eiffel (2km). Am mari emotii, sper ca aniversarea celor 7 ani de casnicie sa o petrecem romantic! Aaaa, plecam singuri!
Cu siguranta o sa mai am intrebari pentru tine mai prin sept!

Ce frumoooooooos!coeur
Vezi, ai grija sa nu patesti ca noi anul trecut... cand vroiam sa ne facem cadou unul altuia cate o escapada- surpriza la... Paris. Eu in sept... el in nov.hohot
Noroc ca ne-am prins!
Intr-un final am mers la mijlocul perioadei - adica in oct. - sa nu fie nici ca el nici ca mine.ras
Nu are cum sa nu fie deosebit! Parisul musteste de romantism la fiecare colt... e atat de special! Mie imi da o stare sufleteasca aparte.
Si, bineinteles ca doar singuri puteti sa savurati la maxim! Eu inca nu am scapat de sentimentul de vinovatie fata de copii de fiecare data cand i-am lasat acasa dar tot m-am riscat.ras
Iti raspund cu drag la intrebari!computerlove
Ah, pana atunci sa faci rost de un lacatel inscriptionat cu initialele voastre. Iti voi spune ce sa faci cu el acolo.coeur coeur
monique
Scris: Friday, July 29, 2011 7:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
kali wrote:

Ce frumoooooooos!coeur
Vezi, ai grija sa nu patesti ca noi anul trecut... cand vroiam sa ne facem cadou unul altuia cate o escapada- surpriza la... Paris. Eu in sept... el in nov.hohot

Aaa, da, super tare!hohot hohot hohot Ei, mergeai de doua ori la paris! Consecutiv!
Cat despre claudiu, sigur nu se gandeste el la asa ceva, bag mana in foc! Insa zicea ceva ca ar fi frumos sa reinnoim juramintele de la casatorie! Cred ca -i e frica sa nu ma piarda hohot hohot hohot ! Asa incat, el cu vorbele, eu cu faptele!ras
Mersi pentru pontul cu lacatelul! Sa vada si nepotii nepotilor nostri cat de tara s-au iubit babacii, nu?hohot
Iar despre sentimentul de vinovatie... l-am depasit de mult! La cat fug eu de-acasasic ... Sper doar sa nu se supere Alexandra, pentru ca anul asta trebuia sa ajungem cu ea la Disneyland. Am amanat insa, datorita lui Bebe Filip al Mishei si a faptului ca vin ei in tara. Trebuia sa mergem in gasca.
Te puuup!
Ana
Scris: Friday, July 29, 2011 8:25 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Superb totul!!!hearts hearts
oanamaria
Scris: Friday, July 29, 2011 10:40 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce poze frumoase !Super la Acvariu -si ce incantati sunt frumuseii .
Am ras la faza cu culturalizarea si intentia de amerge la muzee cu ei la varsta asta .Eu nici nu m-as fi gandit sa le fac propunerea la varsta asta .
Poate peste cativa ani buni .Pana atunci distractie!
Plimbarea pe XENA hohot este si visul meu .
kali
Scris: Friday, July 29, 2011 12:02 PM
Nivel

Monique, oricat de mult ne-ar fi placut, nu ne-ar fi permis timpul. Da' bine ca ne-am prins din timp!
Pupam si noi pupici si sper sa nu fie prea dezamagita Alexandra...
Las' ca si noi avem planuri cu reinnoitul juramintelor ( imi place mult ideea ), doar ca noi... avem ce astepta.sic alcool

Ana,computerlove

Oana, noi chiar ne-am gandit ca le-ar placea la Louvre, insa nu tot, ci mai ales partea cu Egiptul Antic... si inca vreo 2. Ei sunt pasionati de piramide/ mumii si stiu mai multe decat ti-ai putea inchipui. Stiu de Venus si de Gioconda... doar ca totul venea dupa Disneyland si nu intelegeau de ce am plecat de acolo pentru... asta. Nu intentionam sa stam o zi intreaga dar nici nu am anticipat lipsa totala de interes.

Aici mergem constant la muzee ( unele - cum e muzeul de stiinte naturale - de la 2 ani ) si sunt extrem de incantati sa auda povesti ( simplificate la nivelul lor ).

Apoi... cu turnul... oricum nu le-am facut polologhie... ci speram sa-i incante sa urce suuuuus. Unde trebuia sa facem baloane.
Dar... important e ca ne-am pliat rapid pe preferintele lor si a fost o excursie super reusita dupa parerea lor.

Sau cu "Xena"... plimbare cu vaporasul... iar fas. Din start am luat-o ca experienta de plutit, observat si tatonat. Dar noua ne-a placut si am savurat-o ( macar atat sa facem si pentru sufletul nostru ) si ne-a ajutat sa ne dam seama ce vor. Uneori uitam cat sunt de mici din cauza ca sunt maturi in gandire.

Nu-ti inchipui ca intentionam o prezentare super seriosa si stufoasa...
... dar stii ce e bine? Ca am scapat de dorinta de a-i duce si pe ei unde ne-a placut noua. Juma' din vinovatie e la gunoi.

Tie... iti doresc sa-ti vezi visul cu ochii cat mai curand!majoreta
carla
Scris: Tuesday, October 30, 2012 7:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
AdrianaC
Scris: Sunday, June 9, 2013 1:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ma bate si pe mine gandul anul acesta de un city break la Paris... Nu prea stiu insa spre ce hotel sa ma orientez, sa fie si bine plasat si sa nu fie nici prea scump, pentru ca oricum voi sta acolo numai cat sa dorm noaptea...

De asemenea, ce ar trebui bifat obligatoriu la vizitat?

Daca mergem, vom sta 3 nopti, 4 zile..., deci nu avem prea mult timp la dispozitie... Cray
mirela74chris
Scris: Monday, June 10, 2013 8:48 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Daca mergeti cu copii,nu stiu cat ar aprecia muzeele.Dianei mele i-a placut sa admire,dar pe Razvan l-am lasat in D'Orsey sa stea pe o bancuta si sa ne astepte(il dureau picioareleras )Nu am apucat sa vedem tot.Ne vom intoarce.Am vazut Luvru,D'Orsey,gradina Luxembourg,Catedrala Notre-Dame,Turnul Eifell.Dar sunt multe de vizitat si admirat: Sacré-Cœur , Bois de Boulogne , Centre Georges Pompidou , Champs-Élysées ,Conciergerie , Grand Palais , Les Invalides , Panthéon ,Opéra Garnier ,Cimitirul Père-Lachaise , Château de Vincennes , Sainte-Chapell,Chateau de Versailles,Arcul de triumf.
Pentru copii,(dar si pt parinti) Dysneyland,acvariul.
De hotel nu pot sa iti spun.De obicei la city break se ofera cazarea si transportul.Noi am fost la Disney si ne-am cazat acolo.
kali
Scris: Monday, June 10, 2013 9:03 AM
Nivel

Chiar asa... cu copiii? Programul poate diferi mult in functie de asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.