Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Wow! ce mamica frumoasa si eleganta, vad aici, cu doi puiti dragalasi! Si ce plimbare minunata ati avut, cu un eveniment deosebit! Sa va fie de bine, dragilor.
(nici eu nu pot uita mirosul din metroul parizian...) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce mamica frumoasa avem aici si o familie la fel de frumoasa!!! frumoasa a fost si plimbarea si locurile |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Parca e si mai frumos Parisul cu voi acolo Esti asa eleganta si nici nu se cunoaste ca ai nascut doi copii Si karina e o scumpa si asa mandra cu buchetelul Pupam si cavalerul, chiar daca inca este plimbat cu carutul, sigur se face el un barbatel frumusel foc
De metrou stiam si eu ca e vechi si mirositor, ca nu au guri de aerisire destule/eficiente. Unele zone din Paris sunt destul de murdare sa-ti aduca aminte de casa dar asta e dezavantajul unui oras foarte mare, plin de turisti 99% din an si cu multi emigranti arabi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ely, ce frumoase sunteti voi! Tu arati extraordinar, ti-ai revenit rapid vad la dimensiunile dinainte de sarcina! Iar Karina este ca o adevarata printesa! Pupam ochisorii vostri frumosi!
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel ,Marivic,Teosof,Anabela,Danab,Monica va multumim tare mult pentru vorbele frumoase. Shirel ce frumosss !!!original de la echipa ,Oshry sa-l poarte cu drag poate faci tot baietel si atunci se mosteneste . A fost alegerea presedintelui clubului Barcelona si a fost intrarea gratis pentru cei care sunt inscrisi in club aici se zice socio si am fost si noi invitati de parintii unei colege de-a Karinei de la gradi a fost tare frumos lume multaa.Am avut acces pe stadion ,in vestiare ,in sala de gym,in muzeu,avem poze multe. sti ca si mie mi-ar face mare placere sa ne intalnim,da sunt nebunatica, dar depinde si pe cine am in fata ca de-i cineva serios trebuie sa ma abtin Fetele care a-ti vizitat Parisul asa este si eu cred la fel a ajuns asa din cauza emigrantilor sunt prea multi , sunt si oameni cu bun simt ,dar foarte multi duc mare lipsa nu stiu sa respecte locul .Si nu numai Parisul cred ca multe capitale din Europa se confrunta cu mizeria tot din aceasta cauza. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce Franta, ca mie mi-au ramas ochii la voi!! Ely, esti atat de frumoasa... si arati perfect Cei mici sunt scumpi foc... si bebica are ochisorii Karinutei -ce frumooooosi sunt!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ely sunteti asa de frumosi parca ati dat farmec locurilor pe unde ati fost! Si eu abia astept sa vizitez Parisul!E o dorinta mai veche. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ely wrote:Shirel ,Marivic,Teosof,Anabela,Danab,Monica va multumim tare mult pentru vorbele frumoase. Shirel ce frumosss !!!original de la echipa ,Oshry sa-l poarte cu drag poate faci tot baietel si atunci se mosteneste . A fost alegerea presedintelui clubului Barcelona si a fost intrarea gratis pentru cei care sunt inscrisi in club aici se zice socio si am fost si noi invitati de parintii unei colege de-a Karinei de la gradi a fost tare frumos lume multaa.Am avut acces pe stadion ,in vestiare ,in sala de gym,in muzeu,avem poze multe. sti ca si mie mi-ar face mare placere sa ne intalnim,da sunt nebunatica, dar depinde si pe cine am in fata ca de-i cineva serios trebuie sa ma abtin Fetele care a-ti vizitat Parisul asa este si eu cred la fel a ajuns asa din cauza emigrantilor sunt prea multi , sunt si oameni cu bun simt ,dar foarte multi duc mare lipsa nu stiu sa respecte locul .Si nu numai Parisul cred ca multe capitale din Europa se confrunta cu mizeria tot din aceasta cauza.
Mama ce norocosi ati fost dar lasa ca peste cativa ani va fac cadou abonament la loja pe gratis pentru toata perioada meciuriilor atunci cand va juca Oshry in marea echipa! Inca mai dezbatem daca mergem la Madrid sau ramanem la Barsa dar fiindca avem si echipamentul potrivit raman la Barcelona deocamdata. Nu cred ca vei rezista sa te abtii in fatza mea si cum sunt si eu tareee serioasa cred ca se vor speria si copii de noi. Scuze ,am fost total offfff topic! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Criss,Oanamaria,multumim frumos Shirel asa zic si eu sa ramana la Barca daca tot are costum |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely,sa va fie de bine excursia prin Franta,ce frumos e totul in poze
totusi,mi-au ramas ochii la mami si la puiuti esti minunata,silueta,dulce,Karina e o scumpete iar Erik ce mult a crescut si cat de bine ii seamana surioarei lui
ps:Ely,insist pe ideea de jurnal pentru puiuti |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Am fost si noi in Franta anul acesta, o vacanta de 2 saptamani, mers cu masina - 4500km.
Am intrat prin nord pe la Dunkerque apoi am coborat prin est pe la Reims - Grenoble - Chambery, am ajuns la Nice - St Tropez apoi am urcat spre Marseille - Clermont Ferrand - Blois - Bougival.
Mi-au placut castelele de pe valea Loarei, merita vazute daca ajungeti pe acolo.
Sincera sa fiu nu m-a impresionat Coasta de Azur, in schimb am tinut sa ajung la St Tropez ca sa vad jandarmeria lui Louis de Funes caci tare mult mi-au placut filmele lui, mi-a placut tare mult zona muntoasa din est. Absolut superba. Mancarea a fost super, oamenii sunt foarte relaxati, nu se prea grabesc la nimic, nici macar la servici, vinul bun, pe total a fost ok.
Daca m-as mai duce cu siguranta as alege muntele in loc de mare.
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superbe "jandarmeritele" Valea Loarei am vizitat-o si eu acum 14 ani, e intr-adevar minunata, castelele impresionante, peisaje de vis. Sa va fie de bine excursia si la mai multe! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pariiiis, Parisssss...
Desi stiu ca toate stiti catedrala Notre Dame, totusi v-o prezint prin obiectivul nostru- cam zapacit si grabit, ce sa facem?
Cat despre asta... totul calm...
si frumos.
In apropiere, Saint Chapelle- care nu e la fel de cunoscuta ca Notre Dame- are niste vitralii mai mult decat spectaculoase si chiar merita de vizitat. Nu avem foto reusite, din pacate, dar daca doriti... nu mi-e greu sa atasez vreo 2.
Louvre- s-au mai pus foto de acolo
De aici v-o pun numai pe Venus din Milo, ca restul ca las pe voi sa descoperiti live. Oricum, trebuie mult timp sa vezi tot muzeul. Noi nu eram la prima vizita, deci am revazut doar ceea ce ne ramasese la sufletel.
... Si ma grabesc, de fapt, pentru ca vroiam sa va duc pe Pont des Arts. Aici vin indragostiti din toata lumea si agatza cate un lacat, simbol al iubirii si al legaturii dintre suflete, dupa care arunca cheile in Sena. Lacatul nostru (exact langa al doilea stalp din stg. podului):
Si.... juuup... in balta:
Turnul noaptea:
Si clipocind la ora fixa:
... dar si ziua, ca-i frumos si ne place:
Apoi de sus:
Va trimit la shopping, acum, pe Champs Elysees
Numai ca-i mai frumos noaptea...
Disneyland.
Copacul lui Robinson
Si pirati:
Toate in hainuta de Haloween
Si Walt Disney Studios:
Aici aproape toate sunt in interior, deci nu prea am ce va arata.
Iar aici mi-a placut cel mai mult- chiar mai tare decat in montagne russe. Povestea e din Nemo si simula calatoria prin curentul australian. Superb!!!
Gata cu joaca, asadar va duc la cabaret:
Filmatul si fotografiatul e interzis, insa va spun ca e superb si merita fiecare eurocent!! Noi am stat in dubii pentru ca e obligatorie tinuta eleganta si nu eram siguri ca vrem sa caram haine extra, insa nu stii ce pierzi pana nu ajungi acolo!! E feeric!! Mancarea- excelenta (va pot face si recomandari daca doriti), fetele din balet: perfecte, show-ul: la fel... costumele sclipitoare... muzica... atmosfera... no comment. 4 ore cu adevarat deosebite si, in ciuda pretului piperat, cu siguranta vom repeta experienta.
Undeva pe centru, putin stg., scrie si "te iubesc"
Sacre Coeur
Cica astia suntem noi.
Va mai duc la Muzeul Armatei
Unde e mormantul lui Napoleon
Expozitia e tare trista, insa cladirea e superba. Merita de vizitat!
... Si la Pantheon, pe care, din pacat l-am prins inchis
... Iar apoi in Cartierul Latin...
... Si cam gata!! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Oana, multumim frumos pentru 'excursia' virtuala! Frumoase locuri si sunt sigura ca ati avut clipe foarte fericite acolo! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumos !! Multumim pentru poze -si descrierea locurilor. Cate zile ati stat de ati avut timp sa vizitati atatea locuri? Si noi ne dorim sa mergem la Paris sper sa se si intample.
|
|
|