Fotografii celebre!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, October 10, 2008 1:09 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ma bucur ca ti-a placut si ca a transmis un mesaj pozitiv, ea a ajuns celebra fiind folosita pt a convinge lumea sa nu mai faca atat de multe avorturi, eu o stiam de mult, din facultate, facea parte din categoria "tehnici si proceduri pe care le invatam desi stim ca nu le vom practica vreodata in Romania"fool desi nu se stie, multe din lucrurile care pe vremea facultatii le invatam doar teoretic au inceput sa se faca si pe la noi, si incet incet au inceput sa doteze spitalele.... cine stie peste cativa ani ce clinici super tari o sa apara in Romania!!
dya
Scris: Friday, October 10, 2008 6:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
In 1872, Leland Stanford, guvernator al Californiei, om de afaceri si proprietar de hipodrom, il angajeaza pe Eadweard Muybridge pentru a-si verifica teoria conform careia in galopul unui cal, exista un moment in care nici un picior nu atinge pamantul. Muybridge utilizeaza un declansator electric inventat de John D. Isaacs.
Pana in 1878, Muybridge reuseste sa fotografieze cu succes un cal in galop, folosind o serie de 12 de camere, aranjate paralel cu pista si declansate de copitele calului, cu ajutorul unui fir. Astfel, Muybridge demonstreaza teoria lui Stanford - intr-adevar exista un moment in care toate copitele unui cal aflat in galop sunt in aer.

dya
Scris: Friday, October 10, 2008 6:29 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Vi se pare cunoscuta imaginea???

Este chiar wallpaperul pe care il are windows-ul la instalare. Aceasta fotografie este facuta de fotograful profesionist Charles O’Rear care locuieste in localitatea Sf. Elena in Napa Country, California..de altfel locul unde a facut si fotografia pentru compania de design-digital HighTurn. El a mai facut o fotografie a vaii Napa pentru revista "National Geographic" in may 1979, articolul "Napa, Valea vinului"
bulinutza
Scris: Friday, October 10, 2008 9:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Sunt frumoase toate fotografiile...

(Ana, nu pui poza cu trandafirii si burtica de care ne-ai povestit???? Chiar daca nu e celebra eu as vrea tare mult sa o vad....iloveyou)
bulibuli
Scris: Friday, October 10, 2008 4:03 PM

ok, o pun la aspirante , sa ne.. inspire..pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, October 11, 2008 12:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Sfefania_Johansson wrote:
mi-au dat lacrimileangel foarte emotionanta povestea micutului, iar poza este de-a dreptul marcanta!!

Subscriu!!!!!
bulibuli
Scris: Saturday, October 11, 2008 6:38 PM

dya supernewclap pupici frumos acolo la Napa.. puteam sa jur ca-i prin judetul Suceava sau Neamtsic
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, October 11, 2008 7:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
In drum spre Suceava, de la Piatra Neamt! Cam dupa Cracaoani!sic sic sic
bulibuli
Scris: Saturday, October 11, 2008 9:55 PM

aa deci acolo-i Napa, dupa cracaoani.. ma gandeam eu...
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, October 11, 2008 10:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Gluma-i gluma, dar, pe cuvant, dupa Cracaoani, inspre Targu Neamt, este o zona superba cu livada.love love love love
bulibuli
Scris: Sunday, October 12, 2008 1:51 AM

Si eu am fost sincera cand am zis ca seamana cu dealurile de pe la noi, ba chiar cred ca e mai frumos la noilove coeur
bulibuli
Scris: Thursday, October 23, 2008 1:27 AM

"Zanele din Cottingley" 1917

"Zanele din Cottingley" se refera la o serie de cinci fotografii cu zane facute de Elsie Wright si Frances Griffiths, doua verisoare din Cottingley, de langa Bradford, Anglia. Elsie era fiica lui Arthur Wright, unul din primii electricieni. A imprumutat aparatul de fotografiat al tatalui ei si a facut cateva fotografii in curtea din spatele casei. Cand domnul Wright, dupa ce a developat prima poza si a vazut zane in fotografia fiicei sale, s-a gandit imediat ca este doar un fals. Dar dupa ce a vazut si a doua poza, i-a interzis lui Elsie sa mai foloseasca vreodata aparatul de fotografiat. Insa mama sa, Polly, era convinsa de autenticitatea pozelor.

In vara anului 1919, cazul a devenit public si Sir Arthur Conan Doyle (autorul lui Sherlock Holmes) a scris un articol pentru o revista importanta pledand pentru autenticitatea pozelor. Lumea era acum impartita intre cei care le credeau pe fete si cei care credeau ca totul este doar o farsa.

Timp de 50 de ani fetele au evitat publicitatea, refuzand sa dea orice declaratie, astfel ca povestea a continuat sa ramana un mister. Prin 1982 Frances Way (nascuta Griffiths) si Elsie Hill (nascuta Wright), au recunoscut ca primele patru fotografii erau falsuri. Insa in legatura cu a cincea poza, fetele au sustinut pana la final ca era originala.

PS eu cred ca e fake..
bulibuli
Scris: Thursday, October 23, 2008 10:33 AM

Supranumita "Independence Day II" datorita formei ciudate de OZN, tornada a fost imortalizata intr-un orasel din statul Iowa, de catre vanatorii de astfel de fenomene, Mike Hollingshead si Eric Nguyen...
..alte fotografii ale acestora:

"Bolts from the Blue - Electrical Storm", Nebraska

"Heaven's Hammer", Nebraska
S.ELENA
Scris: Saturday, October 25, 2008 1:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Waw!!!!!!love love love firstprize
Mela
Scris: Saturday, October 25, 2008 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
infricosatoare tornadele asteapale

pozica facuta in timpul operatiei lui Samuel e asa emotionantaangel coeur

iar cea cu zanele mi se pare un fals pe fata,intr-un fel arata ca si cum ar fi fost lipite cumva acolo...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.