|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutare dragi mamici si viitoare mamici!
Sunt dornica sa fac fotografii la botez, fac asta din placere si nu pentru bani. Mentionez ca peste 2 saptamani voi absolvi Scoala de arte, sectia fotografie, iar acest anunt este cat se poate de serios. Daca este cineva destul de dragut sa ma cheme si pe mine ma puteti contacta la adresa de mail: fotoadrianastefan@yahoo.com
Multumesc! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| AdrianaS wrote:Salutare dragi mamici si viitoare mamici!
Sunt dornica sa fac fotografii la botez, fac asta din placere si nu pentru bani. Mentionez ca peste 2 saptamani voi absolvi Scoala de arte, sectia fotografie, iar acest anunt este cat se poate de serios. Daca este cineva destul de dragut sa ma cheme si pe mine ma puteti contacta la adresa de mail: fotoadrianastefan@yahoo.com
Multumesc!
te voi contacta eu,urmeaza sa fac botezul fetitei mele in vara asta... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Pare publicitate! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| mariana71 wrote:Pare publicitate!
E o chestie fara profit...eu nu vad nimic rau in asta.. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Era pe un forum romanesc de Motreal un tip stomatolog care facea lucrari gratis ca sa faca practica .Vad ca incepe si in Ro obiceiul asta ,e bine ,macar nu cere bani stie ca nu e profesionist si mai poate da rateuri. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaS wrote:Salutare dragi mamici si viitoare mamici!
Multumesc! Foarte dragut ceea ce faci..imi spui si mie te rog ce aparat ai! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2012 Mesaje: 1
| Buna ziua, mamici!
Am utilizat foarte des serviciile incepatorilor pentru diverse activitati si am fost mereu multumita. Este evident ca cei care folosesc acest mijloc de promovare fie sunt incepatori si nu sunt cunoscuti, fie au ramas din diverse motive fara clienti (schimbare locatie, criza economica). Ultima astfel de experienta a fost un tratament facial divin, cu masca de ciocolata si masaj cu ulei de argan si acid hialuronic, a durat 2 ore si a fost 29 de lei.
Revenind la subiect, pentru botezul printesei noastre am apelat atat la un fotograf profesionist, dar si la un incepator care tot asa ne-a rugat sa ii permitem sa faca poze. Am ramas uimita. Sincer va zic. Pozele incepatorului au fost cu mult mai bune decat ale fotografului profesionist.
Acum acest fotograf are propriul studio foto, are studii facute in Marea Britanie pe fotografie...si preturi foarte decente. Noi am dat 1400 de lei pentru fotograful profi, iar UncleJeb - fotograful incepator (e o fata de fapt) ia acum cam 800-1000 de lei cu tot cu album. Avand si studio foto, poate de asemenea sa faca niste sedinte foto foarte dragute, cu lumina potrivita si cu tot ce trebuie, nu ma pricep, dar am vazut cateva sedinte facute de ea si vrem si noi sa facem. Sper sa nu fie interpretat ca reclama, dar am fost foarte multumiti de ea.
Parerea mea este ca e pacat sa mergeti la risc intr-un moment atat de important al vietii de familie.
Cu prietenie, Dana. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/19/2013 Mesaje: 1
| Buna!c Referitor la acest subiect eu am apelat la serviciile celor de la irysphotography si am fost foarte multumita de fotografii! Daca sunteti interesate puteti vizita site-ul lor mesaj editat de moderator |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Asa incep toate afacerile de succes, initial munca "pro-bono" pentru a acumula experienta !! Nimeni nu se naste invatat si cu totii avem nevoie de practica pentru a evolua. Anumite chestii nici nu se invata pana nu incerci si tot incerci.... |
|
|