Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mai mult sau mai putin, ne ingrijoreaza pe toate "momentul adevarului", dimineata fara strop de machiaj. Sigur, stim ca trebuie sa ne ingrijim permanent tenul, il tonifiem, il hidratam, dar nimic nu pare a fi indeajuns, tot ne temem uneori de chipul propriu in lumina cruda a diminetii.
Ce e de facut?! Sprancenele, bine ingrijite si ele, sunt un ajutor pretios, iti pot defini si lumina chipul, privirea.
Ideal ar fi sa se ocupe de sprancenele tale, o esteticiana, care poate sa le traseze cu o mana sigura conturul perfect pentru tine. Daca nu poti sa mergi permanent la salonul cosmetic pentru pensat, poti sa urmaresti singura acest prim contur, sa-l intretii.
Sfaturi: Ai grija sa dezinfectezi portiunea arcadei inainte de pensare, dar si penseta. Nu te grabi sa iesi afara imediat dupa pensare, sau sa te fardezi, pentru ca zona este sensibila si se poate irita. Aplica putina crema si piaptana delicat sprancenele, intr-o directie usor ascendenta.
Forma Daca te pensezi singura de la inceput, ai grija sa respecti forma naturala a sprancenelor, pentru ca orice schimbare "dramatica", spectaculoasa, poate sa fie un dezastru greu de remediat. Foloseste-te de doua banale creioane, cu ajutorul carora poti incadra imaginar unghiul facut de spranceana. Punctul cel mai inalt al sprancenei, trebuie sa fie deasupra pupilei atunci cand privesti direct, in fata. Cu cele doua creioane, incadrezi spranceana, ca si cum acestea ar fi laturile unghiului. O alta zona importanta pentru a lumina figura, este cea de deasupra nasului. Tine cont de forma ochilor, dar mai ales, de pozitia acestora, de distanta dintre ei. Daca ochii sunt apropiati, sau dimpotriva, departati, prin pensare poti sa contrabalansezi proportiile.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu ma pensez doar cand vin in Ro la cosmetica. Aici astia nu se penseaza, se rad. Pur si simplu isi rad sparcenele, si femei si barbati, dupa care, femeile le creioneaza. Sotul nu face asa ceva ca nu mai dorame in pat cu mine . Asa e regula la ei...si chinezoii la fel, si coreenii, astia din partile Asiei.
De pensat singura nu indraznesc pentru ca mi-e frica sa nu-mi stric forma...dar m-a inzestrat mama natura o forma frumoasa la sprancene , asa ca pensatul nu este o prioritate pentru mine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cah, eu nu pot suporta o asa idee. Am vazut o data o femeie in metrou cu sprancenele rase si desenate cu creionul si era si in varsta si nici nu s-a priceput... nasol rau! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Cah, eu nu pot suporta o asa idee. Am vazut o data o femeie in metrou cu sprancenele rase si desenate cu creionul si era si in varsta si nici nu s-a priceput... nasol rau!
Mie-mi zici...eu le vad zilnic |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| mamaaaaaaa... ce nasol mi se pare... cum sa-ti razi sprancenele?!? Eu mi le pensez singura, m-am obisnuit...
io-s cea din dreapta, da?!? monique attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu ma pensez singura de la 15 ani da'nu ma complic cu sterilizatul pensetei iar uneori trag o pensare rapida chiar inainte de a iesi din casa.Sotul ma streseaza ca sa nu ma mai pensez asa de mult, cica sunt prea ridicate.Oricum asa le am de la 15 ani si nu am chef de schimbariIar cat despre "momentul adevarului" la mine nu mai e valabil ca am si uitat de cand n-am mai pus machiaj pe fata...Foloseam mult fond de ten ca aveam o fata plina de toate zgaibele..stateam prost cu hormoneii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Le pensez singura ca de atatia ani de cand m-am gandit sa le "lucrez" m-am obisnuit si chiar imi place.Noroc ca nu ma doare cum am auzit persoane plangandu-se. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| monique wrote:...pentru ca orice schimbare "dramatica", spectaculoasa, poate sa fie un dezastru greu de remediat.
Este! Acum ce ma fac? Stie cineva vreo solutie in caz de urgenta? |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Sie eu m-am lasat influentata de unul de altul si am schimbat forma .Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu cea noua si nu mai pot sa o fac pe cea veche , am incercat , nu-mi mai iese.Nu e urata dar nici nu prea ma reprezinta |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Madalina, in ce consta "schimbarea prea dramatica"? Daca le-ai smuls prea mult, nu ai ce face decat sa astepti sa creasca si mai poti incerca diverse corecturi cu un creion de spancene (dar sa nu trasezi o singura linie, ci linii finute paralele urmand linia naturala a firelor de par, nu stiu daca m-am facut inteleasa). Sau mergi la o cosmeticiana buna, care poate corecta forma cumva. Daca te-ai vopsit si nu iti place, mai bine incearca sa le revopsesti. In facultate, o colega a vrut sa imi faca un bine si mi-a vopsit sprancenele negre. Eu, blonda fiind, arata mai mult decat bizar, ca un samurai blond . Am incercat sa le curat in fel si chip, chiar si cu detergent... pana la urma le-am pensat mai mult, desi nu ma caracteriza, iar in timp culoarea s-a dus.. Noroc ca eram in sesiune si nu prea ieseam in lume. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Eu ma pensez singura,cam de la 17 ani,nu ma doare deloc,m-am obisnuit,de obicei ma pensez o data la 2 zile,dupa ce am aplicat deja fondul de ten pentru ca le scoate mai bine in evidenta dar nu am multe fire. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sousourel, lasa ca le redai tu forma veche in timp. Chiar asa grav e ?
Eu ma pensez singura din liceu. Nu ma doare, am incercat diferite forme , diferite grosimi. Experimentez si eu, ma mentin in trend-uri ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mada, daca ai smuls prea multe, uleiul de ricin te ajuta sa le grabesti cresterea. Masezi cu un betisor de vata inmuiat in ulei de ricin zona respectiva, pana cand se inroseste. cateva zile la rand. Eu nu am incercat reteta asta, dar e de la Alexandru Abagiu, vizionata pe Euforia. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Da, asta e, le-am ciupit, le-am tuns...ce-oi fi avut in cap!?!?!?!?!
Problema, azi, cel putin am rezolvat-o cu putina mascara si cu bretonul pieptanat pana pe nas Dar arata oribil, sunt mult prea subtiri, inegale...ce mai, vrand-nevrand le las sa creasca haotic si ma duc (daca nu ma duc dati-mi voi un picior in fund sa ma duc ) la o cosmeticiana sa ma aranjeze. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu n-am avut niciodata sprancenele groase si nici dese. Din liceu m-am pensat subtire, adica doar firele razlete. Mi-ar fi placut sa am si eu niste sprancene stufoase, mai lungi, sa le modelez, dar cu 3 fire ale mele, nici macar arcul nu-l pot face ca n-am din ce. Am incercat ceva cu creion, dar se vede nasol, asa ca le-am lasat asa cum mi le-a dat mama natura si le ciupesc si eu din an in pasti, cand vad ca apar 2-3 fire in plus. |
|
|