Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mikaela,ce bine arata
nu am mancat de ani buni(cred ca m-am saturat de ele in copilarie ) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mirela, Flori, multumesc! Nici eu nu am mancat de cand eram acasa la mama, tot de sarbatorile de iarna obisnuiam si noi sa facem. Acum insa am facut pentru copiii de la gradinita fetitei, e ceva mai deosebit pentru cei de aici, ma bucur mult ca au fost apreciate. Problema mea acum e ca mi s-a cerut sa particip la o strangere de fonduri, mai concret sa fac prajituri si sa le vand iar banii sa fie donati gradinitei Sa spun ca am servici si scoala si copil si casa si altele pe cap e inutil, numai prajituri nu-mi arde sa fac, mai ales ca-i vorba de cantitate mare. AM incercat sa evit, am zis ca dureaza, ca-i migalos, ca nu-s experta etc etc N motive, la care cica poate vine o mamica de la gradi sa ma ajute acasa Grrr, ce nu-mi place sa mi se forteze mana, nu stiu ce sa fac In fine, vad eu, le dau bani si gata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mikaela,nu cred ca va merge daca dai bani,si la noi se face asa ceva de mai multe ori pe an si se face o adevarata sarbatoaare din asta ,duci si vinzi si cumperi si tu de la altii si banii raman la scoala |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mikaela,wow ce bine arata,ce pofta mi-ai facut...forme nu am gasit si nici nu mai sper |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| EU NU MAI ZIC NIMIC. ..DAR CHIAR CA IMI DORESC FORMELE |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Daca gasesc forme la piata va cumpar eu,dar cum vi le trimit?prin posta cred ca costa mai mult transportul decat formele.... |
|
| mirela74chris wrote:Daca gasesc forme la piata va cumpar eu,dar cum vi le trimit?prin posta cred ca costa mai mult transportul decat formele.... abea acum iti vad raspunsul.chiar ti-as fi recunoscatoare.contracost,platesc,numai sa le am.si pot sa iti dau adresa din ro,ca vine mama mea peste o luna,aici stiu ca ar costa mai mult trimisul |
|
| Fluturas wrote: abea acum iti vad raspunsul.chiar ti-as fi recunoscatoare.contracost,platesc,numai sa le am.si pot sa iti dau adresa din ro,ca vine mama mea peste o luna,aici stiu ca ar costa mai mult trimisul
Maine sper sa ajung la piata.Daca gasesc las pm.Pupici |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| buna, eu am rezolvat problema formelor de faguri si nuci, am cumparat una electrica, astazi mi s-a facut dor de faguri si vreau sa incerc o alta reteta.sunt multumita de ea. dar parca tot "mai bine merge treaba" cu una de fonta pe ochiul aragazului, in lipsa ei ma descurc si cu asta foarte bine. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2009 Mesaje: 1
| salutare cine doreste forma de fagure sau nuci gasete pe ocazii la pret mic cautati
|
|
| multumita mirelei,am si eu forma de nuci.am tot vrut sa incerc inainte de craciun,dar nu am apucat.cred ca abea de craciun voi face singura grija ce o am,e ca nu am realizat ca eu am vitroceramica nu aragaz,si nu stiu daca se face,dar tot voi incerca |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MIRELA,ai gasit la piata forma de nuci? |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| eu am forme de nuci de vreo 10 ani dar nu mai am reteta !ma ajuta cineva ? |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Endy uite aici retete de nuci si faguri.
http://forum.7p.ro/Prajiturile-copilariei.aspx?g=posts&t=12582 |
|
| marivic wrote:MIRELA,ai gasit la piata forma de nuci? Marivic am gasit.Daca vrei ,zi repede,poate mai gasim pana vine Katy la Bucuresti. Pentru Fluturas am dat comanda.
Fluturas ,nu vad de ce nu merge la vitroceramica,doar se incalzeste.Sau nu stiu eu bine?Singura chestie pe care o vad eu mai nasoala e curatarea plitei pentru ca in timpul coacerii mai curge grasime. |
|
|