Forma pt prajituri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Tuesday, December 13, 2011 2:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mirela vreau si eu forme de nuci!!!!!!!!!!!

imi dai un pm?pupici
michi
Scris: Tuesday, December 13, 2011 3:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Mirela , vreau si eu reteta de la forma de nuci si de la faguri cine o are.eu am formele de foarte multi ani , dar din pacate nu mai stiu retetele.Te rog mult chiar as vrea sa fac de sarbatori aceste prajituri .Chiar ca mi-ai adus aminte de copilarie.pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, December 13, 2011 4:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pe o pagina in urma gasesti un link cu retetele!
endy
Scris: Tuesday, December 13, 2011 6:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Katrina multumesc
Fluturas
Scris: Tuesday, December 13, 2011 9:51 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mirela74chris wrote:

Fluturas ,nu vad de ce nu merge la vitroceramica,doar se incalzeste.Sau nu stiu eu bine?Singura chestie pe care o vad eu mai nasoala e curatarea plitei pentru ca in timpul coacerii mai curge grasime.uff

cand a venit mama mea voiam sa ii spun sa aduca forma ei de saratele sa fac si saratele si atunci,vorbind cu ea ne intrebam oare daa merge si pana la urma am hotarat sa nu aduca
oricum o sa incerc de craciun,desi mi-ar fi placut mai repede si nu imi pare rau ca am luat forma,chiar daca nu ar merge
cat despre curatare...fara probleme.cu solutia cu curat de obicei nu cred ca nu s-ar curata pupici pupici
marivic
Scris: Sunday, December 25, 2011 6:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
mirela74chris wrote:

Marivic am gasit.Daca vrei ,zi repede,poate mai gasim pana vine Katy la Bucuresti.pupici Pentru Fluturas am dat comanda.

Fluturas ,nu vad de ce nu merge la vitroceramica,doar se incalzeste.Sau nu stiu eu bine?Singura chestie pe care o vad eu mai nasoala e curatarea plitei pentru ca in timpul coacerii mai curge grasime.uff

Am vazut la Sfantul astepta,mesajul tau,....daca am fost cu Bogdan in spital.Da,voiam sa te rog sa-mi iei si mie si mi-o trimiteai prin posta,....Acum nu stiu daca mai gasesti,daca mai poti,.....uff uff uff pupici
gabrieli
Scris: Sunday, January 1, 2012 11:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2012
Buna Mirela, m-ar interesa si pe mine forme de nuci, saratele si fagure in special, imi trimiti un pm daca mai gasesti, te rog?multumesc mult
ciocolata
Scris: Monday, November 19, 2012 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2012
Buna Mirela,

De ani de zile caut o forma pentru nuci si nu dau de ea :). Am o mare rugaminte, oare nu mai gasesti prin Constanta si sa-mi trimiti si mie una. Sunt din Cluj.

Multumesc foarte frumos!

Ar fi cel mai frumos cadou de Craciun!!!!

bereea
Scris: Tuesday, November 20, 2012 7:35 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aceste forme le gasiti la tiganii care vand ceaunuri sau cel putin acolo am gasit eu de cumparat.
ciocolata
Scris: Thursday, November 22, 2012 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2012
In Cluj Napoca nu am vazut niciodata aceste forme. Dar imi plac foarte mult si de aceea as avea marea rugamintea daca cineva are posibilitatea de a o cumpara si apoi sa mi-o trimita (bineinteles contra cost) as fi recunoscatoare.

Multumesc mult!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.