|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mela wrote:Giulia,l'oreal infaillible am avut,e ok daca iti plac fondurile de ten lichide.sa-l folosesti cu placere Endy,se gasesc fonduri de ten la gramaj mic,de exemplu de la max factor. facefinity mi l-am luat eu zilele trecute:  Sunt de acord cu recomandarea ta pentru Endy. Si eu folosesc fond de ten Max Factor si ma simt foarte bine cu el. Ce s-a intamplat cu noi de folosim fond de ten doar la ocazii speciale? A revenit moda naturalului adevarat? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu detin doua super fonduri de ten unul de la Chanel Vitalumiere si unul de la E.Lauder nu stiu ce m-as face fara ele .Am si pudra de la E.Lauder din aceeasi gama cu fondul de ten si le folosesc alternandu-le .
|

| Din cauza acneei am renuntat momentan la fondurile mele de ten obisnuite si mi-am luat la recomandarea medicului unul de La Roche Possay e de vis fetelor ,nu ma asteptam sa fie atata de bun ,sa imbrace atat de frumos fata fara sa o incarce ,m-am indragostit de el ,iar pretul e super ok 73lei . |

| Cum eu sunt dependenta de fondul de ten ultima achizitie de care sunt foarte incantata este DOUBLE WEAR LIGHT de la Estee Lauder .Vi-l recomand daca vreti un fon de ten de calitate superioara .Il gasiti in Sephora la 200lei . |

| Mi-a sosit BB CREM de la Bruno Vassari e de vis fetelor .Ce frumos uniformizeaza si cat d enatural s eimbina cu tenul ,din 2 picaturi tenul arata perfect .Eu pana acum nu am folosit BB ca nu mi-au inspirat incredere ,am fost reticenta ,dar sunt super incantata . |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa o folosesti sanatoasa Oana! Eu am BB cream de la L'Oreal si sunt foarte multumita. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17860
| Eu nu am folosit fond de ten niciodata...
Acum mi-am luat un Vichy, pe care insa il folosesc doar pe post de anticearcan, nu imi incarc fata cu el... Cat m-o mai ajuta fata... deocamdata nu am nevoie de fond de ten...
Cu cearcanele insa e poveste veche (de cand eram copil am avut cearcane, indiferent de cat de obosita / odihnita eram...)... |

| Eu fara fond de ten nu exist si nu pentru ca as arata naspa ,ci pentru felul cum arata fata dupa ce-l folosesti si numai ca te infrumuseteaza ,ci iti protejeaza tenul si de agresiunile mediului si de alti factori . Am 3 bucati -Chanel,E.Lauder,Clarins +BB cresm asta nou. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu mi-am luat tot de la Collistar , BB cream Magica si de la Vichy unul cu protectie 50. Eu ma nevoie sa ma dau, pentru ca m-am patat rau pe fata . |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17860
| oanamaria wrote:... si numai ca te infrumuseteaza ,ci iti protejeaza tenul si de agresiunile mediului si de alti factori ...
Eu stiu ca e bine sa iti pastrezi tenul cat mai aerisit... daca nu ai nevoie de creme si fond de ten, pudra si alte minuni, e mai bine sa nu le folosesti.
Dupa o anumita varsta sunt anumite creme care pot fi folosite pentru a proteja tenul ..., dar nu am auzit pana acum de fond de ten care se foloseste pentru protectie...
Poate pentru ca nici nu am folosit... si mi-or fi scapat mie informatii... |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Diana mea daca ar putea s-ar muta cu pat cu plapuma la Sephora .Eu am scapat de dependenta, am vreo 10 ani de cand n-am mai pus nimic pe fata ,arat ca dracu e adevarat dar nu conteaza, se pare ca nimeni nu observa |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici eu n-am folosit niciodata fond de ten si nici n-am de gand sa o fac vreodata. |

| Miha esti delicioas aca de obicei. Eu si la 90 de ani o sa ma dau cu fond de ten si o sa fiu o babornita cocheta si rujata . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| oanamaria wrote:Eu si la 90 de ani o sa ma dau cu fond de ten si o sa fiu o babornita cocheta si rujata .
|
|
|