Fond de ten
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CAndreea
Scris: Monday, December 3, 2012 10:18 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mela wrote:
Giulia,l'oreal infaillible am avut,e ok daca iti plac fondurile de ten lichide.sa-l folosesti cu placere pupici

Endy,se gasesc fonduri de ten la gramaj mic,de exemplu de la max factor.

facefinity mi l-am luat eu zilele trecute:

Sunt de acord cu recomandarea ta pentru Endy. Si eu folosesc fond de ten Max Factor si ma simt foarte bine cu el.
Ce s-a intamplat cu noi de folosim fond de ten doar la ocazii speciale? A revenit moda naturalului adevarat? angel yes sic
oanamaria
Scris: Tuesday, April 16, 2013 8:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu detin doua super fonduri de ten unul de la Chanel Vitalumiere si unul de la E.Lauder nu stiu ce m-as face fara ele .Am si pudra de la E.Lauder din aceeasi gama cu fondul de ten si le folosesc alternandu-le .
oanamaria
Scris: Saturday, May 25, 2013 9:10 AM
Nivel

Din cauza acneei am renuntat momentan la fondurile mele de ten obisnuite si mi-am luat la recomandarea medicului unul de La Roche Possay e de vis fetelor ,nu ma asteptam sa fie atata de bun ,sa imbrace atat de frumos fata fara sa o incarce ,m-am indragostit de el ,iar pretul e super ok 73lei .
oanamaria
Scris: Sunday, March 9, 2014 9:19 PM
Nivel

Cum eu sunt dependenta de fondul de ten ultima achizitie de care sunt foarte incantata este DOUBLE WEAR LIGHT de la Estee Lauder .Vi-l recomand daca vreti un fon de ten de calitate superioara .Il gasiti in Sephora la 200lei .
oanamaria
Scris: Tuesday, September 2, 2014 8:04 AM
Nivel

Mi-a sosit BB CREM de la Bruno Vassari e de vis fetelor .Ce frumos uniformizeaza si cat d enatural s eimbina cu tenul ,din 2 picaturi tenul arata perfect .Eu pana acum nu am folosit BB ca nu mi-au inspirat incredere ,am fost reticenta ,dar sunt super incantata .
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 2, 2014 10:02 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sa o folosesti sanatoasa Oana!Cheek Kiss Eu am BB cream de la L'Oreal si sunt foarte multumita.
AdrianaC
Scris: Tuesday, September 2, 2014 10:14 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu nu am folosit fond de ten niciodata...

Acum mi-am luat un Vichy, pe care insa il folosesc doar pe post de anticearcan, nu imi incarc fata cu el...
Cat m-o mai ajuta fata... deocamdata nu am nevoie de fond de ten...

Cu cearcanele insa e poveste veche (de cand eram copil am avut cearcane, indiferent de cat de obosita / odihnita eram...)...
oanamaria
Scris: Tuesday, September 2, 2014 3:03 PM
Nivel

Eu fara fond de ten nu exist si nu pentru ca as arata naspa ,ci pentru felul cum arata fata dupa ce-l folosesti si numai ca te infrumuseteaza ,ci iti protejeaza tenul si de agresiunile mediului si de alti factori .
Am 3 bucati -Chanel,E.Lauder,Clarins +BB cresm asta nou.
TatyKS
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu mi-am luat tot de la Collistar , BB cream Magica si de la Vichy unul cu protectie 50. Eu ma nevoie sa ma dau, pentru ca m-am patat rau pe fata .Cray
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:59 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

oanamaria wrote:
... si numai ca te infrumuseteaza ,ci iti protejeaza tenul si de agresiunile mediului si de alti factori ...

Eu stiu ca e bine sa iti pastrezi tenul cat mai aerisit... daca nu ai nevoie de creme si fond de ten, pudra si alte minuni, e mai bine sa nu le folosesti.

Dupa o anumita varsta sunt anumite creme care pot fi folosite pentru a proteja tenul ..., dar nu am auzit pana acum de fond de ten care se foloseste pentru protectie...

Poate pentru ca nici nu am folosit... si mi-or fi scapat mie informatii...
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 3, 2014 6:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Diana mea daca ar putea s-ar muta cu pat cu plapuma la Sephora .Eu am scapat de dependenta, am vreo 10 ani de cand n-am mai pus nimic pe fata ,arat ca dracu e adevarat dar nu conteaza, se pare ca nimeni nu observa Big Laugh
bereea
Scris: Wednesday, September 3, 2014 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu n-am folosit niciodata fond de ten si nici n-am de gand sa o fac vreodata.
oanamaria
Scris: Wednesday, September 3, 2014 8:15 PM
Nivel

Miha esti delicioas aca de obicei.
Eu si la 90 de ani o sa ma dau cu fond de ten si o sa fiu o babornita cocheta si rujata .Crazy
TatyKS
Scris: Thursday, September 4, 2014 7:48 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
oanamaria wrote:

Eu si la 90 de ani o sa ma dau cu fond de ten si o sa fiu o babornita cocheta si rujata .Crazy

Big Laugh ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.