Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Si eu am acasa doua vase de lut in care fac sarmalute si friptura "care ies o nebunie" zice sotul. Dar nu le folosesc decat la Paste si la Craciun pentru ca sunt destul de dificile de folosit: 1. trebuie lasate 30 min in apa sa se umfle cu apa si apoi sa pui mancare ain ele si la cuptor 2. nu poti sa le bagi in cuptorul incins 3. cand este sa le speli o corvoada trebuiesc lasate la inmuiat in apa curata vreo 30 min si apoi doar cu buretele curat sa le speli ca daca bagi detergent... intra in pori. Eu zic ca in ziua de azi la toate exista cate un dezavantaj. Daca au zis astia ca si painea si cartofii sunt cancerigeni. Atunci ce sa mai mancam |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mitzulina1984 wrote:nu se poate, painea si cartofii sunt preferati mei dar din ce cauza painea e cancerigena, caoar e facuta din faina
... faina- da, dar si amelioratori (si nu dintre cei naturali- coloranti, emulgatori, stabilizatori, antioxidanti, conservanti, aromatizanti, intaritori de gluten, stabilizatori, etc.).
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cartofii de ce sunt cancerigeni ca doar este o leguma |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Rody wrote:Cartofii de ce sunt cancerigeni ca doar este o leguma
Poate doar daca pun ingrasaminte dubioase. Eu stiam ca apa in care se fierb cartofii e cancerigena si se recomanda, ca la mancaruri, ciorbe etc, cartofii sa fie fierti separat, apa aruncata, iar ei pusi in mancare, ciorba, la sfarsit. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| En nu stiam i ii fierbeam in ciorbita sau supa Mercilic de informatie TeosOf |