Foisor cu gratar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Sunday, March 21, 2010 8:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Arata foarte bine.Asteptam pozici dupa amenajare,cu sau fara tigare,dar fericita.Am fumat si eu candva,dar m-am lasat cand am ramas insarcinata acum 8 ani.Iar acum nu m-as mai vedea vreodata fumand!sic Sa stapaniti sanatosi terasa!
ingerash
Scris: Sunday, March 21, 2010 9:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Waw,shirel,arata super!Parca te si vad pe un scaun la o masuta inconjurata de floricele,relaxandu-tecomputerlove
marivic
Scris: Sunday, July 4, 2010 6:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
SHIREL wau,super a iesit!newclap newclap newclap
NICO,,eu nu am sters pozele,...nu stiu ce s-a intamplat.Chiar am mai vazut pe la alte topicuri,unde mi-i s-au sters pozele,...dar nu am mai intrebat pe nimeni,ce s-a intamplat,...s-au sters sau mi-au fost sterse,nu stiu.
Uite mai postez,inca o data,...computerlove
...cu lucrarea, de la inceput.Asa era locul inainte,...

Iar aici in final noi ne odihneam satisfacuti de rezultat;cel putin pe noi ne incanta,...Altora nu le-a placut,insa noua da.sic

Marea majoritate a lucrarii a fost facuta de Alexandru,baiatul meu acum 2 ani,avea 17 ani neimpliniti si tata ,putin.Caprioreala mi-a facut-o finul meu,si astereala,tata,l-a acoperit cu tabla,iar sotul l-a astupat cu lambriu si pereti din policarbonat.Acum Alex i-a facut si usi,....maine poate fac poze si cu usile,...

marivic
Scris: Sunday, July 4, 2010 10:59 PM
Nivel

Acum 3 zile Alexandru a tencuit si sclivisit peretii si stalpii, in ideea ca daca vine sotul meu acasa,il roaga sa-i cumpere gresie si piatra de placat ca sa il finiseze el.ras Acum sa vedem ce zice taica-sau de rezultat(el a mai facut singur un perete de policarbonat sa culiseze si a adaugat plasa rara de inox,contra pisicilor)si usile de policarbonat,tot el le-a facut.Cu siguranta maine fac poze si va arat.yes
raly
Scris: Sunday, July 4, 2010 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
topai Abia astept sa vad ce a iesit!topai
marivic
Scris: Monday, July 5, 2010 3:21 PM
Nivel

RALY,poze din nou,....topai
Asa arata cu plasa de inox pe un perete lateral

Interiorul,....

Acestia sunt stalpii cat de cat finisati,...urmeaza sa-i placheze cu piatra deecorativa,..

Aceasta este plasa de inox
pt.pisiciras

Usile care se inchid ca la barurile de cowboy,...sic

Ange blanc
Scris: Monday, July 5, 2010 3:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
cool cool cool
TatyKS
Scris: Monday, July 5, 2010 3:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Marivic , arata tare dragut newclap . Felicitari ingineruluinewclap .
Sa va simtiti minunat in coltisorul din aer liberpupici .
marivic
Scris: Monday, July 5, 2010 4:10 PM
Nivel

IRINUTA,pupici computerlove
TATY,multumim;ne simtim minunat acolo.Am inchis cu policarbonat,caci pe mine ma ia curentul imediat si mi-e foarte rau.Stiu ca nu este foarte aspectuos,dar e sanatosras Cum noua ne place,...ne simtim si bine in elras pupici computerlove
milicutza
Scris: Monday, July 5, 2010 5:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/12/2009
Toata stima merita fiul tau Marivic, pt ceea ce a facut, si patul si foisorul! Bravo!pupici pupici pupici
marivic
Scris: Monday, July 5, 2010 6:37 PM
Nivel

milicutza wrote:
Toata stima merita fiul tau Marivic, pt ceea ce a facut, si patul si foisorul! Bravo!pupici pupici pupici

Multumesc scumpa CSILLApupici computerlove iloveyou
raly
Scris: Monday, July 5, 2010 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Mioara important este sa va simtiti voi bine acolo!Felicitari mesterului!newclap newclap
marivic
Scris: Monday, July 5, 2010 6:54 PM
Nivel

raly wrote:
Mioara important este sa va simtiti voi bine acolo!Felicitari mesterului!newclap newclap

Multumesc,RALY!Asa este,ne simtim bine;oricum la mine fiind si padurea si apa .tot timpul este curent si nu suport curentul,...Cand era fara peretii de policarbonat era si curent foarte mare si in plus am niste vecini foarte curiosi,...se uita si cati dumicati bagam in gura pe minutbataus Acum,....sa mai vadahohot
computerlove computerlove
flori1972
Scris: Monday, July 5, 2010 9:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
marivic imi place mult cuibusorul vostru,cred ca te simpti bine acolo ,newclap newclap newclap newclap
marivic
Scris: Monday, July 5, 2010 10:05 PM
Nivel

Da,FLORI,asa este,multumesc multcomputerlove computerlove ...Acum vara, stau acolo cu orele;cand am avut in mai examenele,stateam pana seara la 22.30 si invatam sau scriam acolo.Ma relaxeaza extraordinar de multyes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.