Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Arata foarte bine.Asteptam pozici dupa amenajare,cu sau fara tigare,dar fericita.Am fumat si eu candva,dar m-am lasat cand am ramas insarcinata acum 8 ani.Iar acum nu m-as mai vedea vreodata fumand! Sa stapaniti sanatosi terasa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw,shirel,arata super!Parca te si vad pe un scaun la o masuta inconjurata de floricele,relaxandu-te |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL wau,super a iesit! NICO,,eu nu am sters pozele,...nu stiu ce s-a intamplat.Chiar am mai vazut pe la alte topicuri,unde mi-i s-au sters pozele,...dar nu am mai intrebat pe nimeni,ce s-a intamplat,...s-au sters sau mi-au fost sterse,nu stiu. Uite mai postez,inca o data,... ...cu lucrarea, de la inceput.Asa era locul inainte,...

Iar aici in final noi ne odihneam satisfacuti de rezultat;cel putin pe noi ne incanta,...Altora nu le-a placut,insa noua da.
 Marea majoritate a lucrarii a fost facuta de Alexandru,baiatul meu acum 2 ani,avea 17 ani neimpliniti si tata ,putin.Caprioreala mi-a facut-o finul meu,si astereala,tata,l-a acoperit cu tabla,iar sotul l-a astupat cu lambriu si pereti din policarbonat.Acum Alex i-a facut si usi,....maine poate fac poze si cu usile,...
|
|

| Acum 3 zile Alexandru a tencuit si sclivisit peretii si stalpii, in ideea ca daca vine sotul meu acasa,il roaga sa-i cumpere gresie si piatra de placat ca sa il finiseze el. Acum sa vedem ce zice taica-sau de rezultat(el a mai facut singur un perete de policarbonat sa culiseze si a adaugat plasa rara de inox,contra pisicilor)si usile de policarbonat,tot el le-a facut.Cu siguranta maine fac poze si va arat. |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Abia astept sa vad ce a iesit! |
|

| RALY,poze din nou,.... Asa arata cu plasa de inox pe un perete lateral

Interiorul,....

Acestia sunt stalpii cat de cat finisati,...urmeaza sa-i placheze cu piatra deecorativa,..

Aceasta este plasa de inox
pt.pisici
 Usile care se inchid ca la barurile de cowboy,...

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Marivic , arata tare dragut . Felicitari inginerului . Sa va simtiti minunat in coltisorul din aer liber . |
|

| IRINUTA, TATY,multumim;ne simtim minunat acolo.Am inchis cu policarbonat,caci pe mine ma ia curentul imediat si mi-e foarte rau.Stiu ca nu este foarte aspectuos,dar e sanatos Cum noua ne place,...ne simtim si bine in el |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Toata stima merita fiul tau Marivic, pt ceea ce a facut, si patul si foisorul! Bravo! |
|

| Multumesc scumpa CSILLA |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mioara important este sa va simtiti voi bine acolo!Felicitari mesterului! |
|

| raly wrote:Mioara important este sa va simtiti voi bine acolo!Felicitari mesterului! Multumesc,RALY!Asa este,ne simtim bine;oricum la mine fiind si padurea si apa .tot timpul este curent si nu suport curentul,...Cand era fara peretii de policarbonat era si curent foarte mare si in plus am niste vecini foarte curiosi,...se uita si cati dumicati bagam in gura pe minut Acum,....sa mai vada
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| marivic imi place mult cuibusorul vostru,cred ca te simpti bine acolo , |
|

| Da,FLORI,asa este,multumesc mult ...Acum vara, stau acolo cu orele;cand am avut in mai examenele,stateam pana seara la 22.30 si invatam sau scriam acolo.Ma relaxeaza extraordinar de mult |
|
|