Focul!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 6, 2006 3:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Kiki
Scris: Saturday, November 11, 2006 10:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Focul...da, greu subiect! banghead

David se catzara pe aragaz, adica se ridica pe varfuri pana ajunge cu mana sus, la plita...Saptamana trecuta gateam si i-am prins mana din zbor, tocmai cand vroia sa o puna pe flacara...Nu mereu am timp sa gatesc pana la 8 - 8:30 cand se trezeste el, asa ca sunt nevoita sa gatesc cu el dupa mine, cu el printre picioarele mele, cu el mereu peste mine...

Am incercat sa il pun in tzarc, dar zbiara ca din gura de sharpe si nu sta deloc...Singur in sufragerie nu pot sa il las...Am incercat sa il pun in scaunul de masa si sa stea langa mine cand gatesc, dar nici asta nu mai e o solutie buna, caci ori se ridica in picioare in scaun ori isi desface catarama de la centura...
sousourel
Scris: Sunday, November 12, 2006 12:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki wrote:
Focul...da, greu subiect! banghead

David se catzara pe aragaz, adica se ridica pe varfuri pana ajunge cu mana sus, la plita...Saptamana trecuta gateam si i-am prins mana din zbor, tocmai cand vroia sa o puna pe flacara...Nu mereu am timp sa gatesc pana la 8 - 8:30 cand se trezeste el, asa ca sunt nevoita sa gatesc cu el dupa mine, cu el printre picioarele mele, cu el mereu peste mine...

Am incercat sa il pun in tzarc, dar zbiara ca din gura de sharpe si nu sta deloc...Singur in sufragerie nu pot sa il las...Am incercat sa il pun in scaunul de masa si sa stea langa mine cand gatesc, dar nici asta nu mai e o solutie buna, caci ori se ridica in picioare in scaun ori isi desface catarama de la centura...

Kiki ai mare grija! Atentie si la cratitele lasate cu manerele sau cozile spre exterior.. Doamne si al tau e mare, lungut si mai ales lung la maini, ca si al meu, asa ca sunt foarte in tema cu aceasta problema. Uite ce fac eu: sau gatesc intre 12 si 2.30 cand doarme el, asta sambata-duminica, atunci cand sunt acasa, sau daca gatesc dupa-masa il pun in scaunel legat suplimentar cu hamul, care are doua aceesorii, pe langa "lesa" sic care se ataseaza de scaun. Asa ca si daca vrea sa se ridice in picioare, sau isi desface catarama, e asigurat. Hamul nu-l poate desface. Iar pe masuta de la scaun ii pun o mie de prostioare, cani, lingura, pahare de iaurt, jucarii.... si un lighean mare in fata scaunului. Uneori le arunca pe jos si le tot adun, alteori da cu ele in lighean si ii place cum suna.
Kiki
Scris: Sunday, November 12, 2006 12:23 PM
Nivel

Sousourel, nu le las pe margine (adica pe ochiurile din fatza)...le pun pe ochiurile din spate...
Scaunul nostru de masa nu are decat o curea in jurul mijlocului si o bareta intre picioruse...nu e asa bun...jucarii ii un gramada pe tavita dar le arunca...
Am incercat sa nu mai gatesc cand e treaz, dar e foarte greu cand vine Lucian de la serviciu si mai ales sa ii fie si foame...plans
sousourel
Scris: Sunday, November 12, 2006 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki wrote:
Sousourel, nu le las pe margine (adica pe ochiurile din fatza)...le pun pe ochiurile din spate...
Scaunul nostru de masa nu are decat o curea in jurul mijlocului si o bareta intre picioruse...nu e asa bun...jucarii ii un gramada pe tavita dar le arunca...
Am incercat sa nu mai gatesc cand e treaz, dar e foarte greu cand vine Lucian de la serviciu si mai ales sa ii fie si foame...plans

Si al meu are doar cureaua si bareta... dar el asigur suplimentar cu hamul.. doar asa il pot impiedica sa nu se arunce in cap.
Anaida
Scris: Sunday, November 12, 2006 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki, incearca sa-i blochezi accesul spre aragaz cu un scaun, ceva, daca se poate.
Si eu am avut probleme cu Razvan, ca si el era curios sa puna mana. Ba imi umbla la butoane si-mi stingea aragazul, asa ca accesul lui era cat se poate de limitat in bucatarie, Acum cateva luni l-a vazut pe taica-sau regland flacara aragazului la fratele lui si trebuia sa sufle in flacara ca sa vada daca se stinge, asa ca dragul meu baiat a mai invatat ceva: sa sufle in flacara. Foarte greu l-am dezvatat si de asta!
Kiki
Scris: Sunday, November 12, 2006 4:37 PM
Nivel

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi. O sa va tin la curent cu evolutia situatiei! pupici pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, November 14, 2006 6:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa-ti dau niste idei: poti inalta aragazul pe niste lemne zdravene, poti pune o portita la usa de la bucatarie, poate merge la voi...Eu gatesc fara probleme cu fii-mea si am bucataria open, iar aragazul nostru e cat se poate de securizat pt copii...a fost si ea curioasa cand a inceput sa mearga, a vazut care-i treaba cu el, a vazut ca nu poate face nimic singura si s-a potolit.
Kiki
Scris: Tuesday, November 14, 2006 8:09 AM
Nivel

Buna idee cu inaltarea aragazului! Sar'na! cool cool
MNiko
Scris: Saturday, November 18, 2006 1:45 AM
Nivel: Guest

Surprinzator, fetita mea nu pune mana unde simte caldura. Am observat asta cu caloriferele cand am dat drumul la centrala. Chiar imi era frica ca o sa se tot arda ca toata vara numai acolo se juca. E distractiv s-o vezi cum incearca sa apropie manuta si daca simte cald o retraga. Ea nici biberonul nu-l tine daca e laptele mai cald.
Roxanel
Scris: Saturday, November 18, 2006 7:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
MNiko wrote:
Surprinzator, fetita mea nu pune mana unde simte caldura. Am observat asta cu caloriferele cand am dat drumul la centrala. Chiar imi era frica ca o sa se tot arda ca toata vara numai acolo se juca. E distractiv s-o vezi cum incearca sa apropie manuta si daca simte cald o retraga. Ea nici biberonul nu-l tine daca e laptele mai cald.

Si la mine tot la fel. Merge cu premergatorul pana la calorifer, intinde mana si vede ca emana caldura si o trage imediat. Destepti piticii bravo
MNiko
Scris: Saturday, November 18, 2006 9:20 AM
Nivel: Guest

Bravo Antonia!
Poate si in alte situatii or sa se gandeasca picii nostrii de doua ori inainte de a pune mana.
kali
Scris: Saturday, November 18, 2006 9:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si Alexia mea tot asa face... pe deasupra sufla ca si cum ar vrea sa stinga cevahohot
Mela
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
fiica-mea a pus manuta pe aragaz in timp ce aveam ceva la cuptor.a fost chestie de fractiune de secunda,m-am intors doar un moment dupa ceva si ea,curioasa a si facut ce nu trebuia.
norocul nostru ca nu s-a ars,nu au ramas urme.
ce vreau sa spun:de atunci nu se apropie de aragaz cand gatesc,nu pune manuta pe calorifere,dar ceva ce-i mai rau in toata povestea:nici mancarea nu o mai papa calda,o scuipa daca o simte ca nu e la temperatuta camerei.la fel si laptele si ceaiul.n-o pot face deloc sa bea ceai cald.
dar macar stau linistita intr-o privinta:nu are treaba cu aragazul.
codruta
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:47 AM
Nivel

Kiki wrote:

kiki, eu am o metoda care la noi functioneaza suuuuper.NU GATESC decat pt medeea care sta in scaunel pana ii fac un ochisor sau ii fierb un cremvursti.Pe tati l-am abonat la popota si mananca acolo iar astea care fierb mai greu, adica supici, ciorbite etc. le fac dupa masa cand e si tati acasa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.