|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2011 Mesaje: 38
| Am cunoscut pe cineva care avea fobofobia(frica de fobii)si doar observandu-i comportamentul mi-am dat seama ca va muri curand.Ce credeti?Dupa cateva saptamani persoana aia a murit... daca aveti fobofobie incercati sa va invingeti frica de...frica? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ...Ca sa nu murim? |
| kali wrote:...Ca sa nu murim? cam asa. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| kali wrote:...Ca sa nu murim?
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Pai si eu privind pe fiecare in parte imi dau seama ca va muri ,nu trebuie sa fii desteapta tare ca sa-ti dai seama de asta ,plus ca si cine se uita la mine stie ca voi muri aaa si inca ceva fara sa te vad eu pot sa-ti spun ca si tu vei muri si asta fara sa suferi de frica de fobii! |
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| "Prin fobofobie intelegem frica de fobii sau revenirea acestora." - primul site deschis de google. Deci nu invingi frica de frica, ci frica de revenirea fobiilor, frica de a nu te imbolnavi din nou. Intelegi? Daca esti arahnofob si te vindeci la un moment dat, poti deveni fobofob daca ti-e frica sa nu devi arahnofob din nou... Mura in gura. Ti pup. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dragos, interesant, si eu am premonitii dinastea cand moare cineva dar mi-e teama sa-i spun...chiar acum mi se intampla , cred ca tu esti mortul |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| t-mihaela wrote:Dragos, interesant, si eu am premonitii dinastea cand moare cineva dar mi-e teama sa-i spun...chiar acum mi se intampla , cred ca tu esti mortul
Super tare Mihaela,,rad cu lacrimi ,,, |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si se mai spunea pe undeva ca nu e interesant si foarte activ forumul! Eeei ce subiect interesant.Si cand ma gandesc ca vom muri intr-o zi asa cum mor toti... |
| t-mihaela wrote:Dragos, interesant, si eu am premonitii dinastea cand moare cineva dar mi-e teama sa-i spun...chiar acum mi se intampla , cred ca tu esti mortul serios(adica acuma sunt fantoma)? |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu cred ca nu ar trebui sa fugim/temem/preocupam de moarte caci oricum ne cauta ea sigur cand ne vine randul |
| bine zis |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| scrie si tu ceva mai... |
|
|