Profil: fluturasy85
Despre
Utilizator: fluturasy85
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, August 19, 2009
Ultima vizita: Thursday, November 26, 2009 4:30 PM
Numarul de postari: 36
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Mos Craciun 2009
Postat: Friday, November 20, 2009 11:34 PM
Nu am bebe inca am doar 24 de ani dar o bucurie pentru un copilas de pe forum pot face cu mare placere daca aceptati acest lucru voi decideti ce veti face. Eu astept propuneri si sugesti.Cu inima deschisa.Si imi cer scuze ca am raspuns greu dar din cauza serviciului nu am ai intrat pe forum.
Subiect: Mos Craciun 2009
Postat: Sunday, November 8, 2009 11:28 PM
si eu vreau sa devin mos anul asta.Eu deja am intrat in spiritul Craciunului ascultand colinde
Subiect: Presedinte 2009
Postat: Sunday, November 8, 2009 11:23 PM
Si eu tot Oprescu nu mai vreau sa iasa toti incultii si pungasii.M-am saturat de ei ca de mere acre
Subiect: Ciulama de ciuperci
Postat: Sunday, November 8, 2009 10:53 PM
Ma primesti si pe mine ca si mie imi este pofta de mor.Si este ora 11 si 54 noaptea
Subiect: Perioada fertila din punct de vedere astrologic
Postat: Sunday, November 8, 2009 10:46 PM
imi poti spune si mie care este perioada fertila datele sunt asa

data mea : 10.10.1985 ;Buzau;ora 1:00 dimineata

tati ; 20.02.1984,Bucuresti,8:20 dimineata

Iti multumesc din suflet
Subiect: Vineri la ora 17:00 vi se traseaza un nou task urgent !
Postat: Sunday, October 4, 2009 1:14 PM
vreau si eu un sef ca asta.Mai ales ca astazi intru la patru si ies maine la ora 2 si la ora 7:30 trebuie sa fiu mane la servici
Subiect: Covoare
Postat: Saturday, October 3, 2009 10:11 PM
Miri se pare ca pisoilor le pac covorasul ca stau tolaniti pe el.Sa va fie de bine si utilizare placuta si spor la curata ca e greu tare de curat
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Subiect: Stare de spirit - 45
Postat: Saturday, October 3, 2009 9:42 PM
boing2 cusca mos mos Eu sunt obosita moarta de la servici si acasa ma asteapta un maldar imens de haine de calcat si colac peste pupaza maine trebuie sa fiu si la Buzau si la servici la ora 16:00.Si alt colac peste pupaza Luni intru de 7:30 la sevici si acasa ajung in jur de ora 2 noapte sunt chiauna nu mai pot.Cele care sunteti din Bucuresti si stiiu un loc de munca cu program decent si banut suficienti sa imi dqati si mie de veste ca nu refuz oferte de reangajare.Din serviciu asta sigur ajung in spital. Nu mai pot,Vorbesc serioscry cry cry cry plans plans plans plans tunete tunete tunete angry angry angry
Subiect: Cafelutza de dupa amiaza / seara
Postat: Saturday, October 3, 2009 9:19 PM
Si eu am sosit de la servici acum am mancat.VIn si eu cu o cana de ceai mai stau un pic cu voi si ma apuc de treba pana vine si tati de la servici.Va pup pe toate si o noapte frumosa in continuare si cum imi place mie sa spun cu vise pufoase
Subiect: Bine ai venit pe lume, Robert! - mami Stefy
Postat: Saturday, October 3, 2009 8:21 AM
Nastere usoara iti urez si eu.Bebe pisoi sa fie cuminte sanatos si mancacios si mamos