Profil: fluturash89
Despre
Utilizator: fluturash89
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, June 16, 2016
Ultima vizita: Wednesday, June 22, 2016 10:01 AM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 49
Postat: Thursday, June 16, 2016 10:21 PM
El imi zice ca isi doreste..dar cand vad ca alte chestii sunt mai importante decat asta..simt ca imi strapunge ceva in inima. Suntem de 10 ani impreunaBoredom
Postat: Thursday, June 16, 2016 10:13 PM
Multuuumesc de urare . BINE V-AM GASIT majoreta
Postat: Thursday, June 16, 2016 10:12 PM
Da asa cred si eu..ca nu isi doreste suficient de mult.

Aveti idee daca laptisorul de matca este bun sau ce ar mai fi bun? inca nu am fost la doctor pentru ca nu pot sa zic ca am avut suficiente motive.
Subiect: Indrazneste sa ai incredere in tine!
Postat: Thursday, June 16, 2016 10:05 PM
eu nu am deloc incredere in mine si parca pe zi ce trece mi-e tot mai greu, ma simt tot mai proasta, ca nu sunt buna de nimic..am 27 ani si sunt un nimicCray Cray Cray Cray Cray Cray
Subiect: Ce nume de fete va plac cel mai mult?
Postat: Thursday, June 16, 2016 10:03 PM
Isabela, Alessiatopai
Postat: Thursday, June 16, 2016 9:55 PM
Buna fetele. Imi doresc si eu enorm sa fiu mamicaDistanceKiss de 10 luni incercam, din pacate nici 5 luni nu au fost"relevante" - nu ca nu mi-as fi dorit eu, dar alte prioritati (tv, telefon, oboseala, lipsa chef) sunt mai importante pentru El...decat sa profitam la maxim de momentele importante (zilele din/in apropierea ovulatiei) Cray gresesc ca imi doresc atat de mult?Boredom

Nu mai zic ca de ani de zile imi doresc din tot sufletul..dar pentru el nu a fost momentul potrivit.

Iau si laptisor de matca, incerc sa am cat mai multa grija de mine, vitamine, temperatura corpului etc..dar parca ce fac e in zadar